Skocz do zawartości

Wandi? kajtuś? Penelope Cruz?

z.r.a.z.

Rekomendowane odpowiedzi

Wandi, człowiek o wielu nickach, zawsze stawia czoła wyzwaniom.... Kilka pytań do tego osobnika.

Życzę przyjemnego czytania :)

[align=center]Kolory:[/align]

[align=center]Redaktor

Wandi

[/align]

[align=center]Witam CIę Wika :)

namówiłeś mnie na wywiad, to teraz chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak często zmieniasz nicki na forum ? ;>

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Witam, hmm dlaczego? Dlatego, że forum to nie serwer i nie ma tam GT ot to dlaczego! Skoro mam taką możliwość to czemu nie :)

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Możliwość jest, owszem. Gorzej jak się punkty skończą, wtedy trzeba będzie wrócic do bycia w RFP, czy może jakiś inny dział masz na oku?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Punkty redaktora Swoją drogą, no mam jeszcze premium grin emoticon Hm... rfp to było moje ulubione zadanie na :mg:, bardzo to lubiłem no, ale wyszło jak wyszło :S Narazie mam na oku odrobienie warnów a na funkcje trzeba Sobie zapracować i zasłużyć, dużo czasu mam także 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Na odrobienie ostrzeżeń czasami nie ma wiele czasu, ale świeć przykładem i ładnie odrób :) Jesteś aktywnym użytkownikiem, co z propozycja reaktywacji klanu, masz jakieś szersze pomysły na ten temat? Chciałbyś prowadzić taki klan?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]A no bo warny to warny ;P Z tym klanem to na prawdę super opcja! Mamy dużo graczy, który chcieli by zagrać w Nim ( tak sądzę ). Przywódca klany, hmm... Posada odpowiedzialna lecz do ogarnięcia, jest główny warunek by klan sprawnie działal: chcęć i zapał klanowiczy smile emoticon Jeśli Oni będą coś dokładać to się uda, przynajmniej tak uważam. 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Praca organiczna widzę, tworzyć zespół a nie rozbieganą zgraje indywidualności - oby wytrwałości nie zabrakło, tego CI życzę. Myślisz, że opcje sparingów z reprezentacjami innych sieci, ewentualnie jakiś turniej wchodziłby w gę? Czy aż tak dalekosiężnych planów jeszcze nie snułeś?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Dzięki! Sparingi między innymi owsem wchodzą w grę, czemu nie? Amtorskich turniji też jest od groma, ostatnio widziałem, że nawet ESL zorganizował taki europejski konkurs i osobiście liczę na więcej :) Ale to wiadomo,że na takiej imprezie to już trzeba wybrać skład i mieć jakieś zgranie ze Sobą - to są podstawy. Także jeśli klan zostanie przywrócony do żywota to będziemy godnie reprezentować forum. 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Miejmy nadzieję, że jeśli zostanie przywrócony do życia, to nie będziemy potem chować głowy w piasek.

Wspominasz o zgraniu ze sobą, grasz MIXy, masz jakieś osoby z naszej sieci z którymi wybitnie dobrze się rozumiesz podczas gry?[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]No wybitnie to może nie, ale jest paru ogarów, np: Admin FFA @@skaj , suer gracz, z AWPto co "odkurwia" bo tak to ume to jest szok, @@GlyMp, @@logiś, były klanowicz @@Voloi, @@fragic @LOVSONOVSY' @TWS i wielu innym, oczywiście są jeszcze lepi gdzieś tam na DD2#1 ale niestety nie grają z Nami 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]A ktoś, kogo gra Ci nie leży? Jest ktoś z kim nie przepadasz grać?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Pełno jest takich "smrodków" ale nie będe wymianiał bo co mecz taki się trafia, Moe grać z każdym byle nie był odpalony, nie płakał oraz się nie rzucał.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Mi osobiście brakuje na sieci dobrego serwera TP, Tobie brakuje jakiegoś, czy uważasz, że wręcz przeciwnie - mamy jakieś zbędne?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]TP już był, niewypalił, mamy za to 2 mixowe gdzie można Sobie popykać 1n1, awp czy coś :> Tak brkuje mi serwer -> AIM/HS, na dużo many cod'ów to cała filozofia .

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Często grasz AWP, stąd i ten pomysł pewnie. W życiu także na jeden strzał? Jesteś osobą ,która raz podchodzi do problemu czy walczysz do końca swoimi siłami?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Gram AWP bo lubie tą giwere : ) Jeśli jest jakaś przeszkoda ew. problem to zawsze staram się go rozwiązać do końca, nie lubię jak coś jest źle, albo kiedy idzie nie po mojej myśli, never give up! O tak to ujme. 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Ludziom też nie odpuszczasz? Długo chowasz urazę do innych, czy może taki potulny baranek z Ciebie?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Zależy jak bardzo mi zawinili :nynek: Jaki potulny, wiele osób Mówi o Mnie "gość z jajami" ponieważ co jest złego w mówieniu prawdy? Nie lubie kłamać, a jeśli muszę przychodzi mi to z trudem. Także nie lubie się patyczkować z delikwentem.

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]W szkole nie było wrogów, wszyscy się Ciebie bali? Czy może Ty w przerwach siedziałeś pod klasą, a po lekcjach czekałeś na odbiór do domu w świetlicy? :>

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Niee, aż takim świrusem nie byłem grin emoticon W podstawówce na początku szkoły miałem obawy jak to się potoczy ale jeśli ktoś mi dokuczał nie bałem się dać mu w "pysk"   W gimnazjum no to wiadomka, chormonki buzują i te sprawy, po szkole zawsze chodziłem w normalny sposób. Oczywiście zawsze cwaniaki bujały się po szkole ale byłem nieugięty ;p  Może nie zawsze no ale xD  A w obecej szkole jest gites, tych co się bujają nie brakuje ale nie zchodzę im z drogi ( tutaj pewnie jest błąd ). 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Błędów jest trochę więcej, ale nie będę w nie ingerował - pozostawię zapis oryginalny:D Co po szkole? Jakieś konkretne plany?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]usuń w pizdu te błędy, albo je wypisz :D  wkońcu je ogarne xD

[/align]

[align=center]Hmm.. szczerze nie myślę nad tym głębiej, mam 4 lata a przede Mną wiele egzaminów, na tym opieram głównie Swoją przyszłość

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]To juz nie patrzmy w taką dal.

Moze masz plany na najblizszy rok? Niekoniecznie związane ze szkołą smile emoticon[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]W tym roku hmm... szczególnyc

h to nie, może wpadne na zlot ;)

aa mam zamiar nowego PC'ta zakupić, obecny to kupa gruzu ;p

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center](PRZERWA W WYWIADZIE NA 45 min)

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Nie było CIę teraz chwię. Jaki serial oglądałeś?

[/align]

[align=center]M jak Miłość :wub:  Bardzo lubie tę ten serial :wegorz: 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Na tym zamkniemy temat serialowy...

A hobby, coś prócz counter'a. Masz coś od czego nie możesz się oderwać?[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Moje hobby to latem jazda na rowerze, lubię to robić, szczególnie w doboroym towarzystwie. Lubię też swoje zwierzątka

[/align]

[align=center]- kajtuś - żółw stepowy

[/align]

[align=center]- Gormt - rybka (bojowni)

[/align]

[align=center]Czasami też rysuję. W wolnej chwili obklejam naklejkami regał :D 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Czyli nowy nick to Gormt się domyślam! Masz solidne zainteresowania, nawet troche sportu z naklejkami... człowiek renesansu. A co lubiszna co dzień? Jak wracasz do domu, co byś chciał widzieć na talerzu, jakie danie?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Niee zostaje przy Wandi'm lub kajtuś'kiem ew  WANDIAKROBATA10LATWEFNATIKU grin emoticon Do domu wracam autobusem, oczywiście ze szkoły :D Na tależu mile widziany schabowy, suróweczki i ziemiaczki  :*

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Widzę po Polsku, z przytupem. A kobiety juz Ci w głowie, czy na razie skupiasz się na sprawach poza relacjami damsko-meskimi?

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Na razie do dupeczek mnie jakś nie ciągni, aleza jakiś czas kto wie...

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]No to może chociaż pozdrowienia? Nie tylko dla dziewczyn, na zakończenie chciałbyś kogoś ucałować? 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Na ten moment czekałem hihi, pozdrowienia dla @z.r.a.z'ika, bije równo z AWKI kiss emoticon

[/align]

[align=center]@@logiś - elektryk z Poznania

[/align]

[align=center]@@biegam po śniegu, wytrwale katujemy mieszki w SPELUNO

[/align]

[align=center]@@*Paulinkaa* - bo tępi jednego agenta na dd2#2

[/align]

[align=center]@@555_dni - pijak, studnia hem, hem

[/align]

[align=center]@bonzik_1 - dobra Osiedlowa morda :love:

[/align]

[align=center]@@nynek - bo ma super zakład ze Mną :nynek:

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Pozdrawiam także wszystkich tych z którymi miałem kosę (wiadomo o kogo chodzi) To były stare dzieje xD Pozdrawiam także @heaVeN'a bo jest rudy 

[/align]

[align=center]I tych wszystkich którzy grają mieszki 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Na które serdzecznie zapraszam :D 

[/align]

[align=center]Dzięki z apoświęcony czas!

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Super, dzięki za rozmowę, za pozdrowienia i do zobaczenia w grze!

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]DOSZŁO DO POŻEGNANIA..... 

[/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Dopisał :[/align]

aaaaa i pozdrawiam wszystkich z OPv7 grin emoticon

Podisz jak możesz grin emoticon

dobra, spi****am w kimono, dobracob

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

grin emoticon

Taki z niego AKROBATA....

Dzięki wszystkim za preczytanie, wywiad robiony bez poprawek, żeby wszystko było naturalne!

Pozdrawiam!

z.r.a.z.

EDIT: nie oznaczam, przeczytajcie... by wiedzieć kogo lubi :D

Ja nie wierzę xD beka dobra z tych błędów i z "m jak miłość" "na tym może zakończy temat seriali...' ^^ rozbeyało mnie to :D, oczywiście bardzo fajnie się czyta, bardziej była to dla mnie rozmowa kumpli po latach, ale jak tak miałoby to ok nie mam problemów, ogólnie wszystko spoko, leci +.

• Premium

Wcześniej czytając wywiady oznajmiłem sobie, że były drętwe. Trzymanie polszczyzny to pierwsza sprawa była, aby forum na tle "światowym" wyglądało dobrze. Czasem warto podejść do takich wywiadów z "bywalcami sieci"  na tło śmiechu, braku polszczyzny. Wywiad wygląda jak najbardziej dobrze, jest z czego się pośmiać, można coś wywnioskować na temat "kaszalota kajtusia".

Miło się czyta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...