Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95433 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Na Tak! -pomocny (jako jedyny piszesz na pw o skargach, nikt inny nie powiadamia i zawsze pomożesz w jakimś problemie) -ogarnięty -miły -no a o aktywności już nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94985 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jestem na tak ! + Dużo czasu spędza na forum + wiek + Posiada sporo postów więc widać, że jest aktywny ! + Spoko mordeczka, na pewno ogarnie Powodzenia. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #95240 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jestem na Tak - Ogarnięty - Wiek - Pomocny - Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 28 Kwietnia 2015 #93804 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Z góry przepraszam za szczerość, ale... Jak dla mnie stanowisko moderatora nie jest przeznaczone dla Ciebie - @Richard. 11 warnów w przeszłości plus jak dla mnie dobrze pełnisz funkcję jako członek UBT i niech tak zostanie. Panie Michale, jestem też skłonna zapytać - czy Pan przeczytał wymagania? Jednego nie spełniasz, a mianowicie staż na forum. Wymagane jest dziesięć, a Ty masz ledwo siedem. Także na nie. Pozdrawiam, @Danke:*. @@EDIT: Zapomniałam dodać - Twoja interpunkcja jest bardzo kiepska -.- Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Kwietnia 2015 #84357 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 jestem na tak . czlowiek ktory spedza 3/4 czasu na forum , ogarnia , duzo wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Kwietnia 2015 #93528 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 @Richard. Rozmawialiśmy wczoraj na Steam'ie o Twojej sytuacji jako Moderatora. Wyjaśniłem Ci to najjaśniej jak było to możliwe, doszliśmy do tego samego wniosku. Przyjrzałem się temu o co prosiłeś i faktycznie miałeś rację, lecz niestety by zostać Moderatorem musisz spełnić wszystkie możliwe postawione wymagania. Jeżeli utrzymasz taką aktywność to następnym razem zobaczymy się w jednolitych kolorach. Zapraszam przy następnym naborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Kwietnia 2015 #93529 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi