heaVeN. Napisano 24 Kwietnia 2015 #308318 Napisano 24 Kwietnia 2015 Chciałbym Wam podziękować za wszystko, co dla mnie zrobiliście. Za danie mi szansy nad adminem i z innymi rangami. Zapewne widzicie, w którym ja dziale pisze, więc już nie będę Wam tłumaczył Nie mam już od paru tygodni chęci do gry, a czas goni. Mam już dość mniej czasu, bo w tygodniu mam tylko 2 dni wolne, w dodatku od 15:00. Trzeba się wziąść za nożną i trenować Bo za pewne się domyślacie kim chcę zostać. Dziękuje tym osobom, którzy dali mi szanse i tym, których mnie miło przyjęli. Także, z tymi którzy myślą, że mam bardzo wysoki poziom intelektualny, jak to jeden użytkownik ujął. Haha Po tym leżałem i nie miałem zamiaru wstawać, tak mnie to rozwaliło. xDD Ale do rzeczy. Gdy może nabiorę chęci znów do gry i więcej niż 2 dni wolnego w tygodniu będę mieć, to wrócę. I myślę, że miło znów mnie przyjmiecie. Czasami na forum będę wchodził, czasami jeszcze sobie pogram w 1.6 lub w GO, ale to tylko tak dla przećwiczenia. ;D Zapowiada się długa przerwa myślę. I te 7 lat grania w 1.6, to pójdzie na marne, bo po przerwie trudno wrócić do karania rudego @Wandiego Życzę tej sieci na bycie najlepszą siecią serwerów counter strike 1.6 jak i w go. Pozdrawiam panów i panie z dd2 #2 jak i z JB. Możecie mnie już rzadziej widzieć na steamie. Więc jak coś możecie pisać FB Nie będę osób wymieniał, bo wszyscy z tej sieci mnie zaskoczyli, że z tym wiekiem będę taki jaki jestem. Chyba sądzę, że do paru ludzi mam zaufanie, także liczcie, że możecie mnie tu jeszcze ujrzeć. Przepraszam również @Danke:* za to, że tak po krótkim czasie, rezygnuję z admina i wszystkich moich rang, myślę, że chociaż odrobinę pomogłem tej sieci w jak najlepsze. Powodzenia )
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 #308319 Napisano 24 Kwietnia 2015 Co do ch...? Niż demograficzny, że każdy spierdziela? Nie ładnie, nie łądnie
HardeQ Napisano 24 Kwietnia 2015 #308321 Napisano 24 Kwietnia 2015 No cóż, cześć. Powodzenia w treningach, a nóż za parę lat zobaczę gdzieś twoje nazwisko w rubryczce z piłkarzami wystawionymi na mecz reprezentacji. Pozdrawiam.
Livio Napisano 24 Kwietnia 2015 #308322 Napisano 24 Kwietnia 2015 A ja wiem dlaczego on idzie ale nie powiem hohoho Powodzenia! z fartem jeszcze sie spotkamy
Cthulhu2 Napisano 24 Kwietnia 2015 #308334 Napisano 24 Kwietnia 2015 Nikt nie wie.. Powodzenia, trzymaj się
Desire Napisano 24 Kwietnia 2015 #308336 Napisano 24 Kwietnia 2015 Powodzenia, sygnatura juz sie nie przyda :<
happy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308348 Napisano 24 Kwietnia 2015 A o mnie parowa zapomniala... 3maj się młody
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Kwietnia 2015 #308368 Napisano 24 Kwietnia 2015 Przepraszam również @Danke:* za to, że tak po krótkim czasie, rezygnuję z admina i wszystkich moich rang, myślę, że chociaż odrobinę pomogłem tej sieci w jak najlepsze. Powodzenia ) Przeżyję -.- ale szkoda wielka. Powodzenia w życiu prywatnym botku i dzięki za współpracę.
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308372 Napisano 24 Kwietnia 2015 Następnym razem mistrzu wymyśl lepszą historię. Powodzenia w roli Administratora. Żegnamy ozięble.
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308373 Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
24 Kwi
15
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Samurai 1 post
heaVeN. 1 post