heaVeN. Napisano 24 Kwietnia 2015 #308318 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Chciałbym Wam podziękować za wszystko, co dla mnie zrobiliście. Za danie mi szansy nad adminem i z innymi rangami. Zapewne widzicie, w którym ja dziale pisze, więc już nie będę Wam tłumaczył Nie mam już od paru tygodni chęci do gry, a czas goni. Mam już dość mniej czasu, bo w tygodniu mam tylko 2 dni wolne, w dodatku od 15:00. Trzeba się wziąść za nożną i trenować Bo za pewne się domyślacie kim chcę zostać. Dziękuje tym osobom, którzy dali mi szanse i tym, których mnie miło przyjęli. Także, z tymi którzy myślą, że mam bardzo wysoki poziom intelektualny, jak to jeden użytkownik ujął. Haha Po tym leżałem i nie miałem zamiaru wstawać, tak mnie to rozwaliło. xDD Ale do rzeczy. Gdy może nabiorę chęci znów do gry i więcej niż 2 dni wolnego w tygodniu będę mieć, to wrócę. I myślę, że miło znów mnie przyjmiecie. Czasami na forum będę wchodził, czasami jeszcze sobie pogram w 1.6 lub w GO, ale to tylko tak dla przećwiczenia. ;D Zapowiada się długa przerwa myślę. I te 7 lat grania w 1.6, to pójdzie na marne, bo po przerwie trudno wrócić do karania rudego @Wandiego Życzę tej sieci na bycie najlepszą siecią serwerów counter strike 1.6 jak i w go. Pozdrawiam panów i panie z dd2 #2 jak i z JB. Możecie mnie już rzadziej widzieć na steamie. Więc jak coś możecie pisać FB Nie będę osób wymieniał, bo wszyscy z tej sieci mnie zaskoczyli, że z tym wiekiem będę taki jaki jestem. Chyba sądzę, że do paru ludzi mam zaufanie, także liczcie, że możecie mnie tu jeszcze ujrzeć. Przepraszam również @Danke:* za to, że tak po krótkim czasie, rezygnuję z admina i wszystkich moich rang, myślę, że chociaż odrobinę pomogłem tej sieci w jak najlepsze. Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Kwietnia 2015 #308319 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Co do ch...? Niż demograficzny, że każdy spierdziela? Nie ładnie, nie łądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 24 Kwietnia 2015 #308320 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Będę tęsknił kilaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Kwietnia 2015 #308321 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No cóż, cześć. Powodzenia w treningach, a nóż za parę lat zobaczę gdzieś twoje nazwisko w rubryczce z piłkarzami wystawionymi na mecz reprezentacji. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Kwietnia 2015 #308322 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A ja wiem dlaczego on idzie ale nie powiem hohoho Powodzenia! z fartem jeszcze sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Kwietnia 2015 #308324 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Żegnam powodzenia w treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 24 Kwietnia 2015 #308329 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 24 Kwietnia 2015 #308334 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nikt nie wie.. Powodzenia, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Kwietnia 2015 #308336 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Powodzenia, sygnatura juz sie nie przyda :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Kwietnia 2015 #308338 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308348 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 A o mnie parowa zapomniala... 3maj się młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Kwietnia 2015 #308368 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Przepraszam również @Danke:* za to, że tak po krótkim czasie, rezygnuję z admina i wszystkich moich rang, myślę, że chociaż odrobinę pomogłem tej sieci w jak najlepsze. Powodzenia ) Przeżyję -.- ale szkoda wielka. Powodzenia w życiu prywatnym botku i dzięki za współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 #308371 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308372 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Następnym razem mistrzu wymyśl lepszą historię. Powodzenia w roli Administratora. Żegnamy ozięble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 #308373 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi