NumberOne Napisano 17 Kwietnia 2015 #305253 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Podrzucam Wam to już dzisiaj, bo w weekend mam dużo pracy i pewnie nie miałbym czasu. Miłej lektury i dzięki za pytanka. @Kristo [P] Jak tam szkoła ? Jakoś leci, nie narzekam, ocenki na w miarę wysokim poziomie [P] Masz jakieś plany na wakacje już ? Będę pracował z tatą, ale na szczeście będzie i czas dla sieci. Do tego imprezy, znajmomi, zlot MH [P] Dlaczego FiGhT3r jest gruby ? Zbyt długo zbiera się na siłownie. [P] Jak by Cię Malu wkur**ł to byś mu wyje**ł ? Robert Dzik zgrywa twardziela. Tak naprawdę to wątły ciapek, więc nie mam się czego bać @EvO [P] Dlaczego "nic nie robisz" i tylko się obijasz? Wolę sobie pograć niż robić to co powinienem. Może powinienem zrezygnować? XDD [P] Masz jakiś pojazd? A i owszem. Jak na razie wożę się skuterem [P] Wódka czy piwo? To tak jakby zapytać czy wolałbym nie mieć rąk czy nóg [P] Kiedy coś pijemy? Jestem zawsze do dyspozycji [P] Dlaczego uważasz, że jesteś numerem jeden, skoro i tak wiadomo, że to nie prawda? Kwestia samouwielbienia. Jestem na tyle idealny, że nie mogłem nazwać się inaczej [P] Jakie masz plany na przyszłość? Studia, a zaraz po nich pewnie wyjazd za granicę. Ach te Polskie realia. [P] Kogo najbardziej nie lubisz tutaj? (To pytanie wiąże się chyba z pytaniem nr. 1) I Ty wiesz, i ona o tym wie [P] Kogo najbardziej lubisz i dlaczego to jestem akurat ja? Nie mogę wybrać 1 osoby, a jest ich tak dużo, że brakło by listy @Wandi [P] Pamiętasz ,że jestem Twoim dowódcą ? Pan u góry tylko odbiera mój odbiór, ja tu rządzę [P] Wiesz kogo nie nominować ? A co gdybym nie wiedział? Kastracja? [P] Chcesz jakiś serwer na MH ? Jak dla mnie jest wystarczająca ilość, ale pograłbym na jakimś mega unikalnym modzie, którego nigdzie indzie nie można spotkać [P] Denerwuje Cie ktoś z sieći ? Dłuższy czas nikogo takiego nie było, ale ostatnio znalazły się 2 może 3 takie osoby. [P] Jak Ci na imię Numerze? Paweł [P] Ile masz lat? 18 [P] Jesteś zadowolony ze swojej obecnej rangi? To tylko kolor. Jestem zadowolny z pracy, którą mogę wykonywać, i z tego że może to wyjść na dobre dla wielu osób. [P] Masz dużo roboty? Wydaje mi się, że gdy jesteś online, to zapierdzielasz między wszystkimi serwerami. Zależy, czasem jest tak, że nie mogę znaleźć ani chwili i równocześnie pomogam kilkunastu osobom, a czasem nikt nie pisze [P] Jak się tu znalazłeś? Szukałem Cod'a + DM, znalazłem 500k, wbiłem pograłem, miałem admina, a dalej już jakoś poszło [P] Była taka sieć, w której zagrzałeś miejsce równie długo jak tutaj, czy MH jest Twoją jedyną kochanką? Były jeszcze 2 gdzie spędziłem więcej czasu, ale nigdzie nie zadomowiłem się tak jak tutaj [P] Masz aspiracje na OS? Aspiracje aspiracjami. Trzeba pracować i skupiać się na obowiązkach. [P] Co poprawiłbyś na forum, by było ono lepsze? W sumie jak dla mnie jest wszystko bardzo dobrze, mam kilka propozycji co do regulaminu, ale muszę nad nimi pomyśleć. [P] Wolisz dawać, czy brać? Jestem takim dobrym pracusiem, często wolę pomóc komuś bezinteresownie, nawet jeśli chce się odwdzięczyć. [P] Masz swoje motto życiowe? "W życiu jest tak, że albo Ty jesz, albo Ciebie wpie*dalją. Nie pozwól sobie wejść na głowę." [P] Jakiego serwera (1.6) brakuje w Naszej sieci? Kiedyś grywałem na BaseBuilder'ach, DR, ale jakoś nie ciągnie mnie, więc raczej nic mi nie brakuje [P] Jak wiele wartościowych osób było dane Ci tu poznać? Mnóstwo, nie da się policzyć. Mamy tutaj tak wspaniałą społeczność i ekipę, że ciężko to sobie wyobrazić [P] Spotkałeś się z kimś z sieci na żywo? Jak do tej pory z jedną osobą, moją adminką - chodzimy do tej samej szkoły [P] A jak nie, to masz zamiar? wybieram się na zlot więc pewnie tam dużo osób dane mi będzie spotkać. [P] A jak tak, to fajnie było? Opowiedz (z pikantnymi szczegółami) Normlanie Jak z każdym innym znajomym @Richard [P] Masz jakieś plany związane z poprawą pewnych rzeczy na MH ,o których rozmawialiśmy ? Dużo spraw obgadałem, czy coś to zmieni, czas pokaże. [P] Czy są osoby , których z chęcią byś się pozbył z forum ? Pozybyć może nie, ale utrzeć im nosa i pokazać, że zbyt obrosły w piórka i ich samoocena jest trochę za duża już tak. [P] Posiadasz jakieś zwierzątko ? Owszem. Mam kota - Tofika [P] Twoje hobby to ... ? Grafika komputerowa, komputery i gry. [P] Jakieś plany na przyszłość ? Studia, praca, rodzina. Jak każdy chyba [P] Twoim największym marzeniem jest ...? Pracowanie w dużej firmie produkującej gry. Chciałbym, aby moja praca cieszyła wielkie liczby graczy na świecie @NaTeOooO [P] Masz rodzeństwo ? Znajdzie się ich trójka - 2 siostry i brat. [P] Masz jekieś hobby ? Grafika komputerowa, komputery i gry. [P] Cs1.6 czy GO ? Podoba mi się GO, ale sentyment do 1.6 sprawia, że ciągle stoję bardziej za nim [P] Dobrze sie uczysz w szkole ? 5.6 średnia ;p [P] Chcialbys cos zmienic w MH ,moze ktos tu nie pasuje ? Znalazłby się takie rzeczy i osoby, ale jestem tolerancyjny i każdemu chcę dać szansę. [P] Co jadasz na śniadanie >? Kawa się liczy? [P] Jak ty się dostaleś na S@ ? Odkąd miałem opiekuna pracowałem na wszystkich frontach, pomagałem wszędzie gdzie się dało i jakoś tak wyszło [P] Jaki masz telefon ? LG L9 1 generacji. W planach LG G3 lub Nexus 6 @3MaMCiE [P] Szkolny kibel czy kibel na dworcu? (Dlaczego?) Na dworcu. Wszystkie w moim powiecie są nówki sztuki, nieśmigane, więc żadnych przeciwwskazań nie mam [P] Hetero czy homo? Za takie pytania kastracja [P] Twoje drugie i trzecie imię? Tadeusz i Piotr [P] Masz prawko? Jeszcze nie. [P] Ulubiona marka samochodów? Lubię kilka, ale ostatnio jakoś przypadły mi do gustu Audi. [P] Ulubiona potrawa? Uwielbiam kebaby, ale taki koltlet de volaille też uraczył moje podniebienie [P] Lubisz mnie? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki [P] Wymień 5 osób które najbardziej lubisz na MH. @FiGhT3r, @Malu, , @EvO, @Trik3r [P] Co byś dodał/zmienił na MH? Szukać wyżej. [P] Jaki serwer byś dodał i usunął? Szukać wyżej. [P] Czekolada: mleczna, gorzka czy z nadzieniem? Nadzienie zdecydowanie @HaZarD974 [P]Lubisz motocykle? Pewnie [P]Na imie masz? Paweł [P]Masz jakis?Jak tak to jaki? Skuterem się wożę, więc chyba podchodzi Kymco Filly [P]Masz jakąś dziewczyne? Aktualnie nie. [P]Wiek? 18 [P]Auta czy motory? Auta [P]Ulubione zajęcie (poza cs)? W internetach banowanie, w realu wyjścia ze znajomymi [P]Co byś najbardziej chciał zmienić na sieci? Szukać wyżej. [P]Jak Ci się podoba bycie s@? Czuje się spełniony w tej roli. Lubię pomogać i pracować na rzecz większej liczby osób. [P]Kawa czy Herbata Napój bogów #kawa [P]Palisz papierosy? Okazyjnie, kiedyś tak, ale jakiś czas temu rzuciłem. [P]Ulubiona osoba na śieci? Nie ma takiej jednej [P]Ktoś kto najczęściej robi coś na sieci twoim zdaniem? Jest dużo osób, które robią co do nich należy, myślę że wiedzą o tym i nie trzeba każdego z osobna wymieniać. [P]Wymarzona dziewczyna dla Ciebie? Nie mam mocno sprecyzowanych ideałów. Inteligentra, troskliwa, miła, towarzyska, z poczuciem humoru, wysportowana, niewyższa niż ja, może grająca w gry, raczej blondynka [P]Długo już tu jesteś na sieci? Od maja 2014 [P]2 najważniejsze rzeczy w życiu męzczyzny Kobiety i praca @Danke:* [P] Yyyy... Mleko? Do kawci możesz mi dolać [P] Co tam słychać? Jakoś leci [P] Skąd jesteś? Jurków, jakieś 80km od Krakowa. [P] Napisz coś więcej o sobie. Polecam odszukać wywiad tam 2x już opowiadałem o sobie [P] Miłość czy przyjaźń? (dlaczego)? Chciałbym i to i to. Miłość to coś co nas nakręca do działania, sprawia, że chce nam się żyć. Przyjaciele zawsze są przy nas, pomagają, spedzają z nami czas, ciężko wybrać. [P] Krótkowłosa czy długowłosa? (dlaczego?) Długowłosa. Podobają mi się takie, nie potrafię powiedzieć dlaczego [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) Blodynka, chociaż jeśli znalazłbym swoją drugą połówkę raczej to byłoby nie ważne [P] Ulubiony batonik? KitKat [P] Deszcz czy śnieg? Śnieg, zdecydowanie. Nie ma błota i ogólnie jest jakoś przyjemniej. [P] de_dust2 czy de_aztec? Duścik <3 [P] Masz może tableta? (jeśli tak to jakiego, polecasz go?) Nie posiadam niestety. Jestem na kupnie tableta graficznego, a ze zwyklych polecam Google Nexus [P] Dokładna godzina odpowiedzi na pytanie? 17h 33min 42s [P] Wybierasz się na zlot? Owszem, zawitam na nim [P] Dlaczego nie umiesz odróżnić majtek od krótkich spodenek? xDD Myślę że to kwestia monitora. Może chciał mnie oszukać? @Freezu [P] Nominujesz Kristo? A czy chciałbyś żyć bez przyrodzenia? @heaVeN. [P] Nominujesz mnie ? Dam lizaczka Ciężko powiedzieć ;/ [P] Jak Ci się pracuje na MH z nową rangą ? Całkiem przyjemnie. Wyżej mówiłem o tym, że lubię pracować dla ludzi i spełniam się gdy mogę to robić [P] czy :ninja: ? :ninja: [P] Skill czy skyll ? skill [P] Awp czy Ak47 ? Awp chociaż wcale z nią dobrze nie gram [P] Admin czy Redaktor ? Admin [P] Lubisz mnie ? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki [P] Lubisz każdego ? Jak wyżej [P] Głupie mam pytania ? Bywały gorsze [P] Jak się podoba teraźniejszy styl na forum ? Bardzo przyjemny, podoba mi się niebieska kolorystyka [P] :drinks: z kolegami czy :ninja: na mieście ? Preferuję picie z kumplami [P] Super moce czy hajs ? Moce, bo dzięki nim mógłbym zarobić hajs [P] Bot jest dobry ? ;D Uuu. Trudne pytanie [P] Dużo pytań czy mało mam ? Nikt nie zaszalał [P] Chomik czy koteł ? Kotek [P] Dlaczego nie było Cię na poprzednich 2 zlotach MH? Za 1 razem mnie tu nie było, za drugim dopiero zaczynałem przygodę [P] Jakie, Twoim zdaniem były te zloty, sądząc po opowieściach i filmiku który zamieściłam? "Mocno Interesujące" [P] Jest ktoś, z kim bardzo byś się chciał spotkać z sieci? Chyba z każdym kogo chociaż trochę zdążyłem poznać [P] Dlaczego nie robisz już grafiki, chociaż jesteś w tym bardzo dobry? Nie robię jej na forum. Prywatnie ciągle się tym zajmuję [P] W jakiej skali od 1-10 oceniłbyś pracę swoją jak i innych S@? Nie można tak tego ocenić, bo każdy pracuje w zależności od swoich umiejętności i możliwości. Ważne, żeby się starać. @astroe [P]Kiedy rezygnujesz z rangi S@, by zostać adminem Cod BF4? Mogę nawet teraz. [P]Dlaczego zostałeś S@? Parcie na szkło? [P]Jak dużo masz zamiar wypić na zlocie^^? Na tyle, żeby móc się jeszcze pośmiać z tych, którzy odpadną w przedbiegach [P]Brunetki czy blondynki? Szukać wyżej. [P]Czy to że masz metr sześćdziesiąt nie przeszkadza Ci w życiu codziennym? Twoje umiejętności matematyczne zgubiły moje 20cm więcej, chociaż chciałbym być wyższy, nie narzekam [P]Wysokie czy niskie(nie pisz dlaczego, poprzednie pytanie wyjaśnia)? Niewyższe niż ja [P]Bardzo Cię irytuję gdy widzisz na steamie wiadomość "astroe|multi-head.pl:Cześć, to znowu ja, mam problem"? Lubię pomagać, irytuje mnie gdy ktoś nie słucha co mówię i kombinuje na siłę [P]Jak wiele razy chciałeś odpisać komuś spamującemu na pw "wypie*niczaj:D"? Do tej pory ani razu. @iBDN. [P] jakie masz plany związane z cod 200#2? Temacik w dziale nowości na serwerze [P] czy zamierzasz szukać pomocnika? Jak na razie daję radę, a pomocników mam w adminach [P] twoje zainteresowania? Szukać wyżej. [P] Czy wiesz, że liczby i numerki "się nie liczą"? Wychodzą poza nieskończoność swoją epickością, więc jak je tu liczyć. [P] To ty polewałeś pierwszą wachę pezetowi? Przyglądałem się tylko. [P] To ty kazałeś nagrywać Gimperowi filmiki wywołujące gównoburze w internecie? Jutuby bez gównoburz to nie jutuby i zbyt nudno się robi. Czasem muszę go sprowokować. [P] Prawdą jest, że dubbingowałeś Jaruzelskiego gdy ogłaszał stan wojenny? Jakieś ploty. Słyszałem że jakiś rudy z różowym kombinował. [P] To prawda, że jesteś hybrydą człowieka i grzyba (konkretnie rydza - bo rudy.). To prawda, ale nie rydza. Sam wiesz czemu. [P] Czy gdy widzisz tęczę to wspominasz stare piękne czasy gdy w drugim rzędzie zaraz za drzEveM paradowałeś w marszu homoseksualistów? Odłóż te prochy bo zwidy zaczynasz mieć. [P] Czy to prawda, że na podstawie twojego typowego poranka wymyślono harlem shake? Jak wstawać to z pełną energią. Doszukali się bestselleru w moich ruchach, a ja zgarnąłem kase, za prawa autorskie. [P] Czy to prawda, że zostałeś awansowany "nadwornym szogunem instytucji komorników"? Kolejne ploty, bez potwierdzenia. Ja pociągam za wszystkie sznurki. [P] Będziesz tańczyć dla mnie w weekend (ps. Weekend- Ona tańczy dla mnie). Wiesz? I tak to Ty będziesz tańczyć jak Ci zagram. [P] Czy to prawda, że podbiłeś do Jacka Gmocha i poprosiłeś o autograf na łokciu? Chciałem na czole, ale Korwin się wepchał. [P] Dlaczego powinno się ścinać drzEvA w okolicach Przemyśla? Wyraź swoją opinię w jednym zdaniu. Mają bardzo głębokie korzenie, nawet jak wytniesz to wróci. Rwiemy razem z nimi. [P] Kto powinien zostać nowym H@ i dlaczego to właśnie ja? Nawet jakby był kadydat to nikogo poza tym brązowym od MG nie powierzyłbym sterów. @bydlak [P] Ile masz lat ? 18 [P] Jak masz na imię ? Paweł [P] Lubisz mnie? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki @Malu [P] Ulubiony posiłek? Szukać wyżej. [P] Ile masz w łapie? Nie znalazłem takiej miarki, wszystkie za szerokie [P] Ile ważysz? 63kg - tak wiem. Chuchro. [P] Ulubiony serwer prócz tego którym się opiekujesz? DD2+DM [P] Opowiedz w skrócie śmieszną historie z życia, aby nie było, że to nie pytanie to dam znak zapytania na koniec zdania. ? Kiedyś kulturalnie czekamy sobie z kolegami na lekcję przed klasą w szatni. Siedzimy, siedzimy, no i trochę nudno. Jak to w gimnazjum pełno ciekawych pomysłów, więc mój kolega postanowił poprawić atmosferę. Wziął gaśnicę proszkową i będąc pewnym, że jest pusta wycelował i strzelił we mnie. Taka niespodzianka bo gaśnica okazała się pełna, a biedny ja zostałem obsypany niebieskim syfem. Nie mogłem oddychać, byłem ciekawego koloru, a wszyscy się śmiali, bo myśleli, że udaje. Na szczęście nic groźnego się nie stało, ale mimo wszystko było całkiem śmiesznie. [P] Ulubiony serial? The Walking Dead <33333333 [P] Czy ludzie wiedzą, że onanizujesz się na siłowni? Dowód? Number w białej koszulce 33m7wax.jpg Robiłem tylko za obciążnik, bo kolega z tyłu uznał że 60kgo to za mało. Dorzucił kolejne [P] Głupio Ci teraz? Czemu? Filmik był śmieszny, jak chcą to mogę dać linka [P] Ulubiony obowiązek s@? Dodawanie czarnego z kreseczką. [P] Ulubiony przywilej? Dostępy do różnych spraw i mechanizmów sieciowych [P] Ulubiony spot? Siatkówka @Mka. [P] Ulubiony kolor ? Niebieski [P] Ulubiony zespół muzyczny ? Imagine Dragons [P] Ulubiona nuta ? Jest kilka i wszystkie właśnie tego zespołu [P] Ulubiony sport ? Szukać wyżej. [P] Jaki masz telefon ? Szukać wyżej. Jak już mówiłem. Chcę uniknąć kastracji, więc nominuję: @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 17 Kwietnia 2015 #305256 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No i pięknie wyszło Poleciała reputka. A już się bałem, że mnie nominujesz Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Kwietnia 2015 #305257 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 co za nominajca pff odpowiedzi git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Kwietnia 2015 #305258 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 To ja pociągam za sznurki*** Odpowiedzi na poziomie użytkownika czyli po prostu słabe (szczególnie w cs'a), lecz dam ci plusa co by ci smutno nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305262 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No odpowiedziałes na pytania masz reputke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Kwietnia 2015 #305281 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dobrze wyszło . [P] Skąd jesteś? Jurków, jakieś 80km od Krakowa. To zapraszam na piwko do Krakowa :pijacy: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305289 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Uff dobrnąłem do końca, gdy zobaczyłem siebie w top5 to się wzruszyłem, ale dalej już tylko gorzej... Kto Cię w ogóle tu wpuścił? Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Kwietnia 2015 #305303 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Oooo, ja sobie to zapamiętam.. Żeby nie było ;D Nominacja @Richarda :papapa: Ale ogólnie, to bardzo mi się podobają odpowiedzi.. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305330 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Fajnie się czytało, + leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 17 Kwietnia 2015 #305366 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Cienko odpowiedziałeś ;c ale + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Kwietnia 2015 #305386 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jednak to prawda co o Tobie mówią. Jesteś cienki w uszach. Dobre odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Kwietnia 2015 #305417 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na zlocie zobaczymy kto tu jest wątpłym ciapkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 17 Kwietnia 2015 #305432 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło, mam nadzieje że będę miała okazje jechać i w tym roku na zlot i się z wami napić plusik Na zlocie zobaczymy kto tu jest wątpłym ciapkiem Haha, patykiem go tak jak Słodziak Geralta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 #305451 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No to widzimy się na zlocie + za odpowiedzi :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Kwietnia 2015 #305487 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dlaczego każdemu grozicie że jak mnie nominuje to zostanie wykastrowany + za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Kwietnia 2015 #305520 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Domyśl się. :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Kwietnia 2015 #306043 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Domyśl się. :V Zmieniłeś płeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Kwietnia 2015 #306406 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi