NumberOne Napisano 17 Kwietnia 2015 Donator #305253 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Podrzucam Wam to już dzisiaj, bo w weekend mam dużo pracy i pewnie nie miałbym czasu. Miłej lektury i dzięki za pytanka. @Kristo [P] Jak tam szkoła ? Jakoś leci, nie narzekam, ocenki na w miarę wysokim poziomie [P] Masz jakieś plany na wakacje już ? Będę pracował z tatą, ale na szczeście będzie i czas dla sieci. Do tego imprezy, znajmomi, zlot MH [P] Dlaczego FiGhT3r jest gruby ? Zbyt długo zbiera się na siłownie. [P] Jak by Cię Malu wkur**ł to byś mu wyje**ł ? Robert Dzik zgrywa twardziela. Tak naprawdę to wątły ciapek, więc nie mam się czego bać @EvO [P] Dlaczego "nic nie robisz" i tylko się obijasz? Wolę sobie pograć niż robić to co powinienem. Może powinienem zrezygnować? XDD [P] Masz jakiś pojazd? A i owszem. Jak na razie wożę się skuterem [P] Wódka czy piwo? To tak jakby zapytać czy wolałbym nie mieć rąk czy nóg [P] Kiedy coś pijemy? Jestem zawsze do dyspozycji [P] Dlaczego uważasz, że jesteś numerem jeden, skoro i tak wiadomo, że to nie prawda? Kwestia samouwielbienia. Jestem na tyle idealny, że nie mogłem nazwać się inaczej [P] Jakie masz plany na przyszłość? Studia, a zaraz po nich pewnie wyjazd za granicę. Ach te Polskie realia. [P] Kogo najbardziej nie lubisz tutaj? (To pytanie wiąże się chyba z pytaniem nr. 1) I Ty wiesz, i ona o tym wie [P] Kogo najbardziej lubisz i dlaczego to jestem akurat ja? Nie mogę wybrać 1 osoby, a jest ich tak dużo, że brakło by listy @Wandi [P] Pamiętasz ,że jestem Twoim dowódcą ? Pan u góry tylko odbiera mój odbiór, ja tu rządzę [P] Wiesz kogo nie nominować ? A co gdybym nie wiedział? Kastracja? [P] Chcesz jakiś serwer na MH ? Jak dla mnie jest wystarczająca ilość, ale pograłbym na jakimś mega unikalnym modzie, którego nigdzie indzie nie można spotkać [P] Denerwuje Cie ktoś z sieći ? Dłuższy czas nikogo takiego nie było, ale ostatnio znalazły się 2 może 3 takie osoby. [P] Jak Ci na imię Numerze? Paweł [P] Ile masz lat? 18 [P] Jesteś zadowolony ze swojej obecnej rangi? To tylko kolor. Jestem zadowolny z pracy, którą mogę wykonywać, i z tego że może to wyjść na dobre dla wielu osób. [P] Masz dużo roboty? Wydaje mi się, że gdy jesteś online, to zapierdzielasz między wszystkimi serwerami. Zależy, czasem jest tak, że nie mogę znaleźć ani chwili i równocześnie pomogam kilkunastu osobom, a czasem nikt nie pisze [P] Jak się tu znalazłeś? Szukałem Cod'a + DM, znalazłem 500k, wbiłem pograłem, miałem admina, a dalej już jakoś poszło [P] Była taka sieć, w której zagrzałeś miejsce równie długo jak tutaj, czy MH jest Twoją jedyną kochanką? Były jeszcze 2 gdzie spędziłem więcej czasu, ale nigdzie nie zadomowiłem się tak jak tutaj [P] Masz aspiracje na OS? Aspiracje aspiracjami. Trzeba pracować i skupiać się na obowiązkach. [P] Co poprawiłbyś na forum, by było ono lepsze? W sumie jak dla mnie jest wszystko bardzo dobrze, mam kilka propozycji co do regulaminu, ale muszę nad nimi pomyśleć. [P] Wolisz dawać, czy brać? Jestem takim dobrym pracusiem, często wolę pomóc komuś bezinteresownie, nawet jeśli chce się odwdzięczyć. [P] Masz swoje motto życiowe? "W życiu jest tak, że albo Ty jesz, albo Ciebie wpie*dalją. Nie pozwól sobie wejść na głowę." [P] Jakiego serwera (1.6) brakuje w Naszej sieci? Kiedyś grywałem na BaseBuilder'ach, DR, ale jakoś nie ciągnie mnie, więc raczej nic mi nie brakuje [P] Jak wiele wartościowych osób było dane Ci tu poznać? Mnóstwo, nie da się policzyć. Mamy tutaj tak wspaniałą społeczność i ekipę, że ciężko to sobie wyobrazić [P] Spotkałeś się z kimś z sieci na żywo? Jak do tej pory z jedną osobą, moją adminką - chodzimy do tej samej szkoły [P] A jak nie, to masz zamiar? wybieram się na zlot więc pewnie tam dużo osób dane mi będzie spotkać. [P] A jak tak, to fajnie było? Opowiedz (z pikantnymi szczegółami) Normlanie Jak z każdym innym znajomym @Richard [P] Masz jakieś plany związane z poprawą pewnych rzeczy na MH ,o których rozmawialiśmy ? Dużo spraw obgadałem, czy coś to zmieni, czas pokaże. [P] Czy są osoby , których z chęcią byś się pozbył z forum ? Pozybyć może nie, ale utrzeć im nosa i pokazać, że zbyt obrosły w piórka i ich samoocena jest trochę za duża już tak. [P] Posiadasz jakieś zwierzątko ? Owszem. Mam kota - Tofika [P] Twoje hobby to ... ? Grafika komputerowa, komputery i gry. [P] Jakieś plany na przyszłość ? Studia, praca, rodzina. Jak każdy chyba [P] Twoim największym marzeniem jest ...? Pracowanie w dużej firmie produkującej gry. Chciałbym, aby moja praca cieszyła wielkie liczby graczy na świecie @NaTeOooO [P] Masz rodzeństwo ? Znajdzie się ich trójka - 2 siostry i brat. [P] Masz jekieś hobby ? Grafika komputerowa, komputery i gry. [P] Cs1.6 czy GO ? Podoba mi się GO, ale sentyment do 1.6 sprawia, że ciągle stoję bardziej za nim [P] Dobrze sie uczysz w szkole ? 5.6 średnia ;p [P] Chcialbys cos zmienic w MH ,moze ktos tu nie pasuje ? Znalazłby się takie rzeczy i osoby, ale jestem tolerancyjny i każdemu chcę dać szansę. [P] Co jadasz na śniadanie >? Kawa się liczy? [P] Jak ty się dostaleś na S@ ? Odkąd miałem opiekuna pracowałem na wszystkich frontach, pomagałem wszędzie gdzie się dało i jakoś tak wyszło [P] Jaki masz telefon ? LG L9 1 generacji. W planach LG G3 lub Nexus 6 @3MaMCiE [P] Szkolny kibel czy kibel na dworcu? (Dlaczego?) Na dworcu. Wszystkie w moim powiecie są nówki sztuki, nieśmigane, więc żadnych przeciwwskazań nie mam [P] Hetero czy homo? Za takie pytania kastracja [P] Twoje drugie i trzecie imię? Tadeusz i Piotr [P] Masz prawko? Jeszcze nie. [P] Ulubiona marka samochodów? Lubię kilka, ale ostatnio jakoś przypadły mi do gustu Audi. [P] Ulubiona potrawa? Uwielbiam kebaby, ale taki koltlet de volaille też uraczył moje podniebienie [P] Lubisz mnie? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki [P] Wymień 5 osób które najbardziej lubisz na MH. @FiGhT3r, @Malu, , @EvO, @Trik3r [P] Co byś dodał/zmienił na MH? Szukać wyżej. [P] Jaki serwer byś dodał i usunął? Szukać wyżej. [P] Czekolada: mleczna, gorzka czy z nadzieniem? Nadzienie zdecydowanie @HaZarD974 [P]Lubisz motocykle? Pewnie [P]Na imie masz? Paweł [P]Masz jakis?Jak tak to jaki? Skuterem się wożę, więc chyba podchodzi Kymco Filly [P]Masz jakąś dziewczyne? Aktualnie nie. [P]Wiek? 18 [P]Auta czy motory? Auta [P]Ulubione zajęcie (poza cs)? W internetach banowanie, w realu wyjścia ze znajomymi [P]Co byś najbardziej chciał zmienić na sieci? Szukać wyżej. [P]Jak Ci się podoba bycie s@? Czuje się spełniony w tej roli. Lubię pomogać i pracować na rzecz większej liczby osób. [P]Kawa czy Herbata Napój bogów #kawa [P]Palisz papierosy? Okazyjnie, kiedyś tak, ale jakiś czas temu rzuciłem. [P]Ulubiona osoba na śieci? Nie ma takiej jednej [P]Ktoś kto najczęściej robi coś na sieci twoim zdaniem? Jest dużo osób, które robią co do nich należy, myślę że wiedzą o tym i nie trzeba każdego z osobna wymieniać. [P]Wymarzona dziewczyna dla Ciebie? Nie mam mocno sprecyzowanych ideałów. Inteligentra, troskliwa, miła, towarzyska, z poczuciem humoru, wysportowana, niewyższa niż ja, może grająca w gry, raczej blondynka [P]Długo już tu jesteś na sieci? Od maja 2014 [P]2 najważniejsze rzeczy w życiu męzczyzny Kobiety i praca @Danke:* [P] Yyyy... Mleko? Do kawci możesz mi dolać [P] Co tam słychać? Jakoś leci [P] Skąd jesteś? Jurków, jakieś 80km od Krakowa. [P] Napisz coś więcej o sobie. Polecam odszukać wywiad tam 2x już opowiadałem o sobie [P] Miłość czy przyjaźń? (dlaczego)? Chciałbym i to i to. Miłość to coś co nas nakręca do działania, sprawia, że chce nam się żyć. Przyjaciele zawsze są przy nas, pomagają, spedzają z nami czas, ciężko wybrać. [P] Krótkowłosa czy długowłosa? (dlaczego?) Długowłosa. Podobają mi się takie, nie potrafię powiedzieć dlaczego [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) Blodynka, chociaż jeśli znalazłbym swoją drugą połówkę raczej to byłoby nie ważne [P] Ulubiony batonik? KitKat [P] Deszcz czy śnieg? Śnieg, zdecydowanie. Nie ma błota i ogólnie jest jakoś przyjemniej. [P] de_dust2 czy de_aztec? Duścik <3 [P] Masz może tableta? (jeśli tak to jakiego, polecasz go?) Nie posiadam niestety. Jestem na kupnie tableta graficznego, a ze zwyklych polecam Google Nexus [P] Dokładna godzina odpowiedzi na pytanie? 17h 33min 42s [P] Wybierasz się na zlot? Owszem, zawitam na nim [P] Dlaczego nie umiesz odróżnić majtek od krótkich spodenek? xDD Myślę że to kwestia monitora. Może chciał mnie oszukać? @Freezu [P] Nominujesz Kristo? A czy chciałbyś żyć bez przyrodzenia? @heaVeN. [P] Nominujesz mnie ? Dam lizaczka Ciężko powiedzieć ;/ [P] Jak Ci się pracuje na MH z nową rangą ? Całkiem przyjemnie. Wyżej mówiłem o tym, że lubię pracować dla ludzi i spełniam się gdy mogę to robić [P] czy :ninja: ? :ninja: [P] Skill czy skyll ? skill [P] Awp czy Ak47 ? Awp chociaż wcale z nią dobrze nie gram [P] Admin czy Redaktor ? Admin [P] Lubisz mnie ? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki [P] Lubisz każdego ? Jak wyżej [P] Głupie mam pytania ? Bywały gorsze [P] Jak się podoba teraźniejszy styl na forum ? Bardzo przyjemny, podoba mi się niebieska kolorystyka [P] :drinks: z kolegami czy :ninja: na mieście ? Preferuję picie z kumplami [P] Super moce czy hajs ? Moce, bo dzięki nim mógłbym zarobić hajs [P] Bot jest dobry ? ;D Uuu. Trudne pytanie [P] Dużo pytań czy mało mam ? Nikt nie zaszalał [P] Chomik czy koteł ? Kotek [P] Dlaczego nie było Cię na poprzednich 2 zlotach MH? Za 1 razem mnie tu nie było, za drugim dopiero zaczynałem przygodę [P] Jakie, Twoim zdaniem były te zloty, sądząc po opowieściach i filmiku który zamieściłam? "Mocno Interesujące" [P] Jest ktoś, z kim bardzo byś się chciał spotkać z sieci? Chyba z każdym kogo chociaż trochę zdążyłem poznać [P] Dlaczego nie robisz już grafiki, chociaż jesteś w tym bardzo dobry? Nie robię jej na forum. Prywatnie ciągle się tym zajmuję [P] W jakiej skali od 1-10 oceniłbyś pracę swoją jak i innych S@? Nie można tak tego ocenić, bo każdy pracuje w zależności od swoich umiejętności i możliwości. Ważne, żeby się starać. @astroe [P]Kiedy rezygnujesz z rangi S@, by zostać adminem Cod BF4? Mogę nawet teraz. [P]Dlaczego zostałeś S@? Parcie na szkło? [P]Jak dużo masz zamiar wypić na zlocie^^? Na tyle, żeby móc się jeszcze pośmiać z tych, którzy odpadną w przedbiegach [P]Brunetki czy blondynki? Szukać wyżej. [P]Czy to że masz metr sześćdziesiąt nie przeszkadza Ci w życiu codziennym? Twoje umiejętności matematyczne zgubiły moje 20cm więcej, chociaż chciałbym być wyższy, nie narzekam [P]Wysokie czy niskie(nie pisz dlaczego, poprzednie pytanie wyjaśnia)? Niewyższe niż ja [P]Bardzo Cię irytuję gdy widzisz na steamie wiadomość "astroe|multi-head.pl:Cześć, to znowu ja, mam problem"? Lubię pomagać, irytuje mnie gdy ktoś nie słucha co mówię i kombinuje na siłę [P]Jak wiele razy chciałeś odpisać komuś spamującemu na pw "wypie*niczaj:D"? Do tej pory ani razu. @iBDN. [P] jakie masz plany związane z cod 200#2? Temacik w dziale nowości na serwerze [P] czy zamierzasz szukać pomocnika? Jak na razie daję radę, a pomocników mam w adminach [P] twoje zainteresowania? Szukać wyżej. [P] Czy wiesz, że liczby i numerki "się nie liczą"? Wychodzą poza nieskończoność swoją epickością, więc jak je tu liczyć. [P] To ty polewałeś pierwszą wachę pezetowi? Przyglądałem się tylko. [P] To ty kazałeś nagrywać Gimperowi filmiki wywołujące gównoburze w internecie? Jutuby bez gównoburz to nie jutuby i zbyt nudno się robi. Czasem muszę go sprowokować. [P] Prawdą jest, że dubbingowałeś Jaruzelskiego gdy ogłaszał stan wojenny? Jakieś ploty. Słyszałem że jakiś rudy z różowym kombinował. [P] To prawda, że jesteś hybrydą człowieka i grzyba (konkretnie rydza - bo rudy.). To prawda, ale nie rydza. Sam wiesz czemu. [P] Czy gdy widzisz tęczę to wspominasz stare piękne czasy gdy w drugim rzędzie zaraz za drzEveM paradowałeś w marszu homoseksualistów? Odłóż te prochy bo zwidy zaczynasz mieć. [P] Czy to prawda, że na podstawie twojego typowego poranka wymyślono harlem shake? Jak wstawać to z pełną energią. Doszukali się bestselleru w moich ruchach, a ja zgarnąłem kase, za prawa autorskie. [P] Czy to prawda, że zostałeś awansowany "nadwornym szogunem instytucji komorników"? Kolejne ploty, bez potwierdzenia. Ja pociągam za wszystkie sznurki. [P] Będziesz tańczyć dla mnie w weekend (ps. Weekend- Ona tańczy dla mnie). Wiesz? I tak to Ty będziesz tańczyć jak Ci zagram. [P] Czy to prawda, że podbiłeś do Jacka Gmocha i poprosiłeś o autograf na łokciu? Chciałem na czole, ale Korwin się wepchał. [P] Dlaczego powinno się ścinać drzEvA w okolicach Przemyśla? Wyraź swoją opinię w jednym zdaniu. Mają bardzo głębokie korzenie, nawet jak wytniesz to wróci. Rwiemy razem z nimi. [P] Kto powinien zostać nowym H@ i dlaczego to właśnie ja? Nawet jakby był kadydat to nikogo poza tym brązowym od MG nie powierzyłbym sterów. @bydlak [P] Ile masz lat ? 18 [P] Jak masz na imię ? Paweł [P] Lubisz mnie? Każdego kto mi nie podpadł lubię, bo należy do naszej rodzinki @Malu [P] Ulubiony posiłek? Szukać wyżej. [P] Ile masz w łapie? Nie znalazłem takiej miarki, wszystkie za szerokie [P] Ile ważysz? 63kg - tak wiem. Chuchro. [P] Ulubiony serwer prócz tego którym się opiekujesz? DD2+DM [P] Opowiedz w skrócie śmieszną historie z życia, aby nie było, że to nie pytanie to dam znak zapytania na koniec zdania. ? Kiedyś kulturalnie czekamy sobie z kolegami na lekcję przed klasą w szatni. Siedzimy, siedzimy, no i trochę nudno. Jak to w gimnazjum pełno ciekawych pomysłów, więc mój kolega postanowił poprawić atmosferę. Wziął gaśnicę proszkową i będąc pewnym, że jest pusta wycelował i strzelił we mnie. Taka niespodzianka bo gaśnica okazała się pełna, a biedny ja zostałem obsypany niebieskim syfem. Nie mogłem oddychać, byłem ciekawego koloru, a wszyscy się śmiali, bo myśleli, że udaje. Na szczęście nic groźnego się nie stało, ale mimo wszystko było całkiem śmiesznie. [P] Ulubiony serial? The Walking Dead <33333333 [P] Czy ludzie wiedzą, że onanizujesz się na siłowni? Dowód? Number w białej koszulce 33m7wax.jpg Robiłem tylko za obciążnik, bo kolega z tyłu uznał że 60kgo to za mało. Dorzucił kolejne [P] Głupio Ci teraz? Czemu? Filmik był śmieszny, jak chcą to mogę dać linka [P] Ulubiony obowiązek s@? Dodawanie czarnego z kreseczką. [P] Ulubiony przywilej? Dostępy do różnych spraw i mechanizmów sieciowych [P] Ulubiony spot? Siatkówka @Mka. [P] Ulubiony kolor ? Niebieski [P] Ulubiony zespół muzyczny ? Imagine Dragons [P] Ulubiona nuta ? Jest kilka i wszystkie właśnie tego zespołu [P] Ulubiony sport ? Szukać wyżej. [P] Jaki masz telefon ? Szukać wyżej. Jak już mówiłem. Chcę uniknąć kastracji, więc nominuję: @Danke:* Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 17 Kwietnia 2015 #305256 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No i pięknie wyszło Poleciała reputka. A już się bałem, że mnie nominujesz Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305256 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Kwietnia 2015 VIP #305257 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 co za nominajca pff odpowiedzi git Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305257 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Kwietnia 2015 #305258 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 To ja pociągam za sznurki*** Odpowiedzi na poziomie użytkownika czyli po prostu słabe (szczególnie w cs'a), lecz dam ci plusa co by ci smutno nie było. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305258 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305262 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No odpowiedziałes na pytania masz reputke. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305262 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Kwietnia 2015 #305281 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dobrze wyszło . [P] Skąd jesteś? Jurków, jakieś 80km od Krakowa. To zapraszam na piwko do Krakowa :pijacy: . Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305281 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2015 #305289 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Uff dobrnąłem do końca, gdy zobaczyłem siebie w top5 to się wzruszyłem, ale dalej już tylko gorzej... Kto Cię w ogóle tu wpuścił? Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305289 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Kwietnia 2015 #305303 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Oooo, ja sobie to zapamiętam.. Żeby nie było ;D Nominacja @Richarda :papapa: Ale ogólnie, to bardzo mi się podobają odpowiedzi.. Leci + Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305303 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 #305330 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Fajnie się czytało, + leci. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305330 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 17 Kwietnia 2015 Premium #305366 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Cienko odpowiedziałeś ;c ale + Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305366 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Kwietnia 2015 #305386 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jednak to prawda co o Tobie mówią. Jesteś cienki w uszach. Dobre odpowiedzi. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305386 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Kwietnia 2015 #305417 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na zlocie zobaczymy kto tu jest wątpłym ciapkiem Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305417 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 17 Kwietnia 2015 Grafik #305432 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło, mam nadzieje że będę miała okazje jechać i w tym roku na zlot i się z wami napić plusik Na zlocie zobaczymy kto tu jest wątpłym ciapkiem Haha, patykiem go tak jak Słodziak Geralta Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305432 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 #305451 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No to widzimy się na zlocie + za odpowiedzi :drinks: Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305451 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Kwietnia 2015 #305487 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Dlaczego każdemu grozicie że jak mnie nominuje to zostanie wykastrowany + za odpowiedzi Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305487 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 18 Kwietnia 2015 #305520 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Domyśl się. :V Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-305520 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Kwietnia 2015 #306043 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Domyśl się. :V Zmieniłeś płeć? Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-306043 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Kwietnia 2015 #306406 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/26694-zamkni%C4%99ty-q38a-vol19-numberone-odpowiedzi/#findComment-306406 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi