NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 #301065 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam. Mój problem polega na tym że naprzyklad na SB kilkne w @ przed nickiem osoby by do niej pisać (chyba kazdy wie o co chodzi ) po kliknięciu wywala mi ekran do samej gory po napis multihead.pl a na sb nic nie napisze, niewiem co moze być nie tak, usunąłem ciasteczka z forum zadziałało lecz po chwili to samo ;/. Zablokowałem ciasteczka to znów sie nie zaloguje ? Jakieś propozycje ? Dokładnie niewiedzialem gdzie to napisać ale tutaj chyba bedzie dobrze bo do cs 1.6 to nie pasuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2015 #301066 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 A przeglądarka? IE? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor #301077 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Moja przeglądarka to chrome . Plus do tego pisząc ten post tez kilkając przycisk "Napisz" nic sie nie dzieje dopiero musze kilknąc wiecej opcji i dodaj odpowiedź inaczej postu nie doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 7 Kwietnia 2015 Premium #301182 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 usuń cookies ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Kwietnia 2015 #301183 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Osobiście polecam pobrać program ccleaner i usunąć wszystko, co może być możliwe (ciasteczka, hasła etc). Po przeczyszczeniu tym programem powinno być dobrze . Wiem, bo miałam dokładnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Kwietnia 2015 Donator #301188 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Dodam od siebie, że lepiej działa wszystko na Mozilli, więc proponowałbym zmianę. Wiem, bo tak zrobiłem i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor #301189 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 usuń cookies ) Przeczytaj dokładnie pisałem ze usuwałem i nic . Osobiście polecam pobrać program ccleaner i usunąć wszystko, co może być możliwe (ciasteczka, hasła etc). Po przeczyszczeniu tym programem powinno być dobrze . Wiem, bo miałam dokładnie to samo. Akurat sie składa ze mam ten porgram zainstalowany i nie wpadłem na ten pomysł własnie wszystko przeczyściłem zobaczymy co to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor #301228 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Było na początku bardzo dobrze wszystko działało ale znowu to samo troche czasu i znowu nie działa ;/ > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 7 Kwietnia 2015 #301266 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Może spróbuj na innej przeglądarce i zobacz czy będzie tez się tak działo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Kwietnia 2015 #301279 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ja mam jeszcze lepszy problem,a nie chciałbym robić nowego tematu bo po co zaśmiecać dział tym samym.Mam ten sam problem tyle,że nie działa na żadnej przglądarce,na telefonie,kompie i tablecie..Próbowałem też zakładać nowe konto i tam tez nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor #301288 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Ja mam to samo kreatywny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Kwietnia 2015 #301323 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 A to dziwne, Heaven`owi naprawiłem, na Chromie mu działa, a Wam znowu nie ^.^ Podajcie wersje systemu (32/64/86) Wersje przeglądarki (32/64/86) Wersje java (32/64/86) + 8 update 30 itp. Sprawdźcie na innych stylach. Zgłoście się do mnie na Steam <--- profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 7 Kwietnia 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #301325 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 U mnie na chrome zawsze dzialalo wszystko poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Kwietnia 2015 #301419 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Miałem to samo na chrome, zainstalowałem mozille i wszystko zaczęło normalnie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor #301435 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Podajcie wersje systemu ( mam 64 bit) Wersje przeglądarki(mam 32 bit) Wersje java + 8 update 30 itp.(mam 64bit +8 update 11) Zmiana stylow nie pomaga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Kwietnia 2015 #301437 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 @up zaktualizuj javę*, możliwe że to stara wersja powoduje takie problemy. U mnie na wersji javy 8 update 31 (x64) problem nie występuje a z tego co widzę jest do zainstalowania już 8 update 40. * na Windows 7 polecam: Menu Start -> Wszystkie Programy -> Java -> check for updates. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor #301441 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nadal to samo ;/ Już niewiem co robić. Zaktualizowałem Jave do 64bit +8 update 40 najnowsza jaka jest i to nadal nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Kwietnia 2015 #298756 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Po ponownym uruchomieniu przeglądarki też nie działa? Wcześniej się spotykałem że jakieś przyciski nie działały ale były to usterki po stronie forum więc prawie nikomu nie działały, a Wasze przypadki póki co są odosobnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor #301453 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Po ponownym uruchomieniu przeglądarki nie działa, po ponownym uruchomieniu komputera tez nie dziala i przy grzebaniu w cookies tez nie działa ;/. Moj przypadek jest dość uciążliwy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 8 Kwietnia 2015 #301454 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Na kompie wczesniej usuwalem z przeglądarki ccleanerem i nie działało.Natomiast usunąłem teraz na chrome na telefonie wszystko cookies itd. I mi działa(przynajmniej tyle dobrze ) Na kompie niestety to nie pomaga ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 8 Kwietnia 2015 #301456 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Sprobuj programem ADWcleaner wszystkie robale Ci wywali z przeglondarki itp i powinno dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Kwietnia 2015 #301459 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Po ponownym uruchomieniu przeglądarki nie działa, po ponownym uruchomieniu komputera tez nie dziala i przy grzebaniu w cookies tez nie działa ;/. Moj przypadek jest dość uciążliwy ;/ Jak już wiesz - mi kiedyś dokładnie działo się tak samo, dosłownie nic nie pomagało i niestety... Jedyną deską ratunku był format sprzętu ... Tylko po tym zaczęło wszystko ładnie działać... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor #301466 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 @Danke:* Nie mam ochoty na format , jeszcze poragramami roznymi zobacze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 8 Kwietnia 2015 #301524 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Musiałbym złapać któregoś z Was, chcę sprawdzić parę rzeczy, ale musimy być online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Kwietnia 2015 #301530 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Tak się dzieje co jakiś czas kiedy forum się za długo ładuje. Jeżeli koniecznie chcesz szybko coś napisać to przerwij ładowanie forum (krzyżyk przy pasku z adresem) i kliknij sobie swoją @. Na ładowanie forum nie masz bezpośredniego wpływu, więc nic z tym nie zrobisz (poza tym forum może się ładować maksymalnie 30 sekund [w skrajnych przypadkach], więc po tym czasie nawet jeżeli niczego nie zastopujesz i tak powinieneś móc normalnie pisać). Niezależnie od przeglądarki (możesz sobie ją zmieniać, robić szczęśliwe ruletki - to nic nie zmieni) to się dzieje, usunięcie ciastek ani innych pierdół też tutaj na nic się zda. Uważam, że ten post wnosi coś świeżego do tematu, więc pozwoliłem sobie go napisać w tym dziale. Pozdrawiam. *To co napisałem u góry to są moje własne wnioski, które wyciągnąłem biorąc pod uwagę fakty dotyczące działania forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi