dupadupadupadupa Napisano 1 Kwietnia 2015 #297599 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ale ten czas zapierdziela... już 1 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Kwietnia 2015 #297609 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nigdy Cie Aruś nie lubiłem, szkoda, że tak długo czekaliśmy na to odejście ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Kwietnia 2015 #297645 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Nieeeeeeeeeee! Wracaj... Bez takich żartów ;( Będzie nam Ciebie brakowało.. Tak więc, trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym. Masakra normalnie się wzruszyłam po tym co napisałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297726 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Coś mi tu śmierdzi żartem, ale jeśli nie, to trzymaj się i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2015 #297811 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Żart, czy nie żart. Kultura wymaga pożegnania. Więc 3m się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor #297812 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Różnie bywa w życiu. Nie wszystko jest tak jakbyśmy chcieli. Przykro mi, ale mus to mus. :cray: Większość się domyśliła, że to wszystko to żarcik z okazji dnia mężczyzn Prima Aprilisa. Poczytałem miłe i te złe opinie na mój temat, szczególnie od naszego @Malu :opera: . Miło to wszystko się czytało, ale spokojnie. Ja nigdzie się nie wybieram. Aż tak szybko się mnie nie pozbędziecie. Tak, więc myślę, że chociaż trochę żarcik się udał i przez chwilę pojawił się uśmiech, bądź w niektórych przypadkach smutek na twarzy. To wszystko co pisałem o tym, że moje zdanie się nie liczy to jest nie prawda oczywiście. Współpraca idzie pełną rurą i wszystko układa się tak jak należy na Administrację. Sport rozwijam i trenuję kilka razy w tygodniu i to mi wystarcza. Pasja, pasją, ale forum jest moją drugą czynnością dla której poświęcam również sporo czasu. Widzę, że to doceniacie, więc przyłożę się jeszcze bardziej. Jestem z wami już kawałek czasu i zrobię wszystko by za te kolejne kilka lat być tutaj z wami. Starszy, bardziej doświadczony i mocniejszy, by Multi-head wypiął się na sam szczyt sieci CS'a. ) Dziękuję wszystkich i pozdrawiam tych, którzy się dali wrobić i tych, którzy się wszystkiego domyślili. Hehehe. ) Buziaki :wub: :wub: :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 1 Kwietnia 2015 #297814 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 No wiedzialem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor #298542 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi