blurred Napisano 18 Marca 2015 #291604 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Chciałbym zapytać gdzie są COTYGODNIOWE LOSOWANIA NAGRÓD ! Skoro zapłaciłem pieniądze jak i wszyscy, którzy mają tę rangę i jest to napisane w ofercie to może byście dotrzymywali słowa i to robili ? Nie wiem kto się tym powinien zajmować, ale strasznie się opierpapier... Od 9 stycznia nie ma, ani 1 losowania. Jak n-ty to ogarniał było git, po jego odejściu wszystko ucichło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Marca 2015 #291676 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Też mnie to zastanawia, sam miałem rangę premium iii nic ;( Albo usunąć to z oferty, albo się tym zająć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 18 Marca 2015 #291680 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kolor czerwony tylko dla administracji Też mnie to zastanawia. Miałem miesiąc rangę i ani jednego losowania Raz widziałem nagrodę miesiąca za styczeń jednak to było tylko 5min i Morel to usunął (temat) Przecież to wygląda na oszustwo internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Marca 2015 #291681 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Też posiadam rangę Premium i co by nie mówić mogły by być te losowania, ale mi to tam obojętne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 18 Marca 2015 #291686 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Kiedys tym sie zajmowal enty a teraz juz nikt a mialem kupywac a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Marca 2015 #291746 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Były losowania - wyświetlało 3 strony osób z Premium. Nikt się tym nie zajmuje - sami widzicie jak wszystko wygląda. Nie dziwię Wam się. Widocznie sieć na chce na tym zarobić. O braku szacunku do klienta nie wspominając. Pytałem czy mam dalej robić losowania. Stwierdzono, że bedzie wszystko ogarnięte. Coraz ciężej mi dostrzec gdziekolwiek współpracę administracji. Każdy jest skupiony na sobie. Tak to niestety wygląda na tę chwilę. Wyścig szczurów trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Marca 2015 #291780 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Sprawa zostanie przedstawiona Opiekunowi Sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Marca 2015 #291781 Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi