Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> [Pożegnanie CS:GO DD2] Rezygnacja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam wszystkich którzy marnują czas by przeczytać ten post :)

Informuję że rezygnuję z rangi OPIEKUN CS:GO ODD2

specjalnie dla More :* Informuję że tą rangę dostałem od @aquax tylko do pomocy a w szczególności do "ogarniania" pluginków, update soundsround itp itd w razie potrzeby, a nie do tego bym ogarniał cały serwer. Jednakże nasz kochany i wielki oraz ważny opiekun sieci znany spod nicku Mor`e7 nie potrafi zrozumieć danej sytuacji. W związku że dowiedziałem się wczoraj że nawet @aquax zmienił wczoraj zdanie nic wcześniej nie wiedziałem o tym to już sprawa drugorzędna że nawet nie podał wytycznych ale widzę że tu nie tylko niektórzy się wywyższają ale inni łamią umowy. Nie uważam że źle wypełniałem obowiązki względem dd2 bo zawsze gdy tylko ktoś mnie o coś prosił to starałem się pomóc jak tylko mogłem. (Szanowny more nawet nie potrafi zrozumieć że miałem także "urlop" bo nie byłem w stanie grać, ale znają sytuację Ci którzy chcieli.)

Przepraszam jednakże adminów @pszyczajony wonsz, @Legrezz oraz h0w16?! za to że was opuszczam :P oraz resztę graczy :) Jednakże myślę że żaden z was nie został "olany" gdy do mnie pisaliście :) Pozdrawiam gorąco i możecie mnie znaleźć na CS:GO FFA.

Pozdrawienia także lecą w stronę @aquax który przyznał mi tą rangę bez informowania mnie xD gdy gracz mi napisał że aquax mu powiedział "zgłoś się do mahira bo on teraz jest opiekunem" ale cóż.. ale także gorąco pozdrawiam naszego kochanego headera Mor`e7

że tak bardzo mu przeszkadzam.. ups.. przepraszam.. On jest tu tylko opiekunem, kurde myślałem że jest redem jak podważa autorytet redów :)A to jego słowa gdy powiedziałem o tym że aquax zwolnił mnie z godzin grania na dd2 "To może też zwolni cię z rangi opiekuna cs:go od2, bo po co ci ona?" no cóż.. ktoś chyba pomylił odcień kolorków.

Nie mam zamiaru to nikogo jeździć ja wyraziłem tylko swoje zdanie bo nie przywykłem do pisania rezygnacji ale nie mam zamiaru być traktowany jak "szmata" ze względu na to że mam inne poglądy. @aquax napisałem Ci na pw że jeśli chcesz to odejdę całkowicie, ty tu sprawujesz władzę i akurat ja potrafię dostosować się do kogoś kto traktuje mnie chociaż trochę należycie.

PS: Myślę że nie tylko mi przeszkadza powyższy opiekun, aczkolwiek chyba tylko ja mam jaja by wyrazić swoje zdanie :)

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Widzimy się tylko na cs:go ffa :P

Bajo :)

Panowie red nie mają jakiegoś dużego autorytetu, bo sieci nie ma bez graczy.

Adonai jest opiekunem, więc jego zadaniem jest wychwycić takie akcje, gdyby ktoś się domyślił z graczy to byłby kolejny raban i masowe odejścia.

Jeżeli zostajesz na sieci (grasz na serverze) to nie mam pojęcia co ten temat robi w tym dziale.

Jeżeli odchodzisz to powodzenia i cześć.

Tyle w temacie :)

:papapa: :papapa: :papapa: :papapa: :papapa:

Bywaj :(

Oczywiście żartowałem, oby aquax chciał żebyś odszedł całkowicie bo takich dupowłazów jest na pęczki, wyskakujesz tutaj z urlopami, że Opiekun nie potrafił tego zrozumieć a przypomnij sobie jak mi padł sprzęt i nie miałem jak poinformować nikogo, że nie będzie mnie na forum/serwerze do X czasu to od razu chciałeś admina zabierać, później zrezygnowałem bo jak miałem adminować przy takim opiekunie to wolałem w wolnym czasie układać pasjansa.

Oczywiście każdy jest zrozpaczony z Twojej rezygnacji, akurat ja piszę to już na zalanej klawiaturze bo nie mogę powstrzymać łez.

Jesteś tutaj zwykłym świeżakiem i już wystawiasz każdemu opinie na ich temat, aquax przydziela rangi najbardziej odpowiednim osobom na sieci więc domknij się grzecznie i ciesz się że nie ma tutaj starego S@ BounDera lub Opiekuna Badka bo pewnie by Ciebie tutaj już nie było 2 miesiące temu.

Oczywiście standardowo tych którzy działają mi na nerwy pozdrawiam środkowym paluszkiem i krzyżyk na drogę.

Mam nadzieję, że cs:go dd2 bez Ciebie wyjdzie na lepsze "OPIEKUNIE" 0fuck.gif0fuck.gif0fuck.gif

Wyzywajcie, krytykujcie, mam to tam gdzie słońce nie dociera, Twoja odpowiedź płaczku też na mnie nie podziała, jeszcze raz gorące 0fuck.gif0fuck.gif0fuck.gif

też będę fajny i dopiszę "PS"

PS: pisałeś ten esej ze słownikiem w ręku?

Gość Guest
:papapa: :papapa: :papapa: :papapa: :papapa:

Bywaj :(

Oczywiście żartowałem, oby aquax chciał żebyś odszedł całkowicie bo takich dupowłazów jest na pęczki, wyskakujesz tutaj z urlopami, że Opiekun nie potrafił tego zrozumieć a przypomnij sobie jak mi padł sprzęt i nie miałem jak poinformować nikogo, że nie będzie mnie na forum/serwerze do X czasu to od razu chciałeś admina zabierać, później zrezygnowałem bo jak miałem adminować przy takim opiekunie to wolałem w wolnym czasie układać pasjansa.

Oczywiście każdy jest zrozpaczony z Twojej rezygnacji, akurat ja piszę to już na zalanej klawiaturze bo nie mogę powstrzymać łez.

Jesteś tutaj zwykłym świeżakiem i już wystawiasz każdemu opinie na ich temat, aquax przydziela rangi najbardziej odpowiednim osobom na sieci więc domknij się grzecznie i ciesz się że nie ma tutaj starego S@ BounDera lub Opiekuna Badka bo pewnie by Ciebie tutaj już nie było 2 miesiące temu.

Oczywiście standardowo tych którzy działają mi na nerwy pozdrawiam środkowym paluszkiem i krzyżyk na drogę.

Mam nadzieję, że cs:go dd2 bez Ciebie wyjdzie na lepsze "OPIEKUNIE" 0fuck.gif0fuck.gif0fuck.gif

Wyzywajcie, krytykujcie, mam to tam gdzie słońce nie dociera, Twoja odpowiedź płaczku też na mnie nie podziała, jeszcze raz gorące 0fuck.gif0fuck.gif0fuck.gif

też będę fajny i dopiszę "PS"

PS: pisałeś ten esej ze słownikiem w ręku?

Najśmieszniejsze jest to jak bardzo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ;) Padł Ci sprzęt czyli byłeś nieobecny okej.. mi zmarł tata.. podobne? Wedługo kogoś takiego jak ty to najwidoczniek.. a 2. Nie miałem grac na tym serwerze więc skoro ja jestem młody to ty stary i bezmózgi człowieczek który nie umie czytać ze zrozumieniem.. "member=555_dni] tak kurde gorzej bo albo wykonujemy obowiazki i stosujemy trwałość słowa albo zachowujemy się jak dzieci..

PS do tego chudszego.. akurat wolałbym Badka jako OP i studnie w czynnej służbie bo sie raz zwracałem się o pomoc i ją dostałem..

PS2: słownik mam w basi babe ;)

Ale skoro @aquax pisał mu czego oczekuję i w tych wymaganiach nie miał go obowiązywać wymagany przegrany czas na serwerze to tak powinno zostać, a nie w trakcie, gdy @MaHir odwalił kawał roboty z serwerem/ami zmieniacie mu to i wymagacie dodatkowego zaangażowania. Jeżeli już wymagacie to nie chociaż tego nie zmieniajcie. 

Trochę panowie zachowaliście się nie fair w stosunku do @MaHir.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 9 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...