Procentowy Napisano 9 Marca 2015 #287756 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam w 14 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (13.03), oddaje do waszej dyspozycji - @Trik3r. Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem - [P], a odpowiedz. - [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedz: [O] NiemamNicku 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania, które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. Zapraszam do zadawania pytań użytkownikowi @Trik3r! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Marca 2015 #287768 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Czy wiesz, że masz bardzo wyjątkowe imię (Beniamin)? Czy myślałeś kiedyś nad jego zmianą? [P] Co Cię skłoniło do wybrania takiego nicku? Były jakieś inne pomysły? [P] Widzimy się na zlocie? [P] Jakby co to Ciebie Malu bije pierwszy, ok? [P] Ile już jesteś w Anglii? [P] Czy chciałbyś wrócić do Polski? [P] Jest ktoś na sieci, z kim miałeś/masz spinę? [P] Czy planujesz awansować, bądź czy masz takie aspiracje? [P] Twoja sygnatura wygląda jakby Ci ktoś na nią zwymiotował, zmienisz to? [P] Ładnie masz wysprzątaną stajnię? [P] Czy mimo tego, że jesteś za granicą, znasz kogoś z sieci osobiście? [P] Jakieś plany na przyszłość związane z edukacją? [P] Jakie jest twoje najzabawniejsze wspomnienie z sieci (przynajmniej do czasu zlotu )? [P] Wracasz pod biurko, czy dalej mam Ci zadawać te pytania? [P] Długo mam jeszcze czekać? [P] No idziesz czy nie? [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo? [P] Nie chcesz więcej pytań? [P] Bo jakby co mogę Ci parę wymyślić jeszcze, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287770 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] W co grasz poza cs'em? [P] Co było pierwsze, pomarańcza czy kolor pomarańczowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 9 Marca 2015 #287775 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Oj teraz to cię wymęczę [P] Wolisz lizać loda czy ssać [P] Czołg+pulki to dobre połączenie? [P] Dlaczego na forum zgrywasz grzecznego chłopczyka a na u@ zmieniasz się w łobuza? [P] Benek? [P] @Procentowy lepiej mu cn? [P] Wiesz, że śmiejąc się przez mikro masz głos jak hamujący pociąg? [P] Czm teraz mniej udzielasz się w dziale UBT? [P] Po co do monopolowego zasuwałeś po 23? [P] Pijesz? Palisz? Ćpiesz? Może w żyłę dajesz? [P] Podoba ci się funkcja zielonego? [P] Zrobisz za mnie przelew? [P] Wiem,że tak ale wypada zapytać :good: [P] Kogo najbardziej nie znosisz z c200? Ja się nie liczę ) [P] Gdzie mieszkasz bo UK to dla picu [P] Ania strasznie lami na naszym cod'zie chyba każdy się z tym zgodzi [P] A myślisz, że @Malu jest koxem jak gra tą ninją? Kolejny zestaw pytań jutro :good: %%%%%'owy II seria [P] Zapytam za @Kristo Nominujesz mnie? [P] Masz rudego w rodzinie [P] Skąd @Malu wie, jakiej długości masz członka :? (źródło: Twoje podanie o modka TS) [P] Bawiliście się razem? [P] Ty też zaczynasz się uśmiechać jak widzisz murzyna? [P] Poprosisz %%%'owego o ruszofy kolorek dla mnie? [P] Byłoby mi w nim do twarzy nieprawdaż? [P] Wiesz, że gdy oglądasz film +18 to FB ogląda go razem z Tb? [P] Odpowiesz na kilka intymnych pytań? [P] Wiem, że już się peszysz [P] Pokazałeś już @FILO swoją taktykę na dd2? [P] Na czym ona polega? [P] Wolisz spać na gazecie czy się nią przykryć? [P] Zbierałeś bakugany? [P] Pisz prawdę! [P] Słyszałem, ze twoim ulubionym pokemonem jest Snorlax bo jesteście podobni? [P] Dlaczego N-ty to studnia :studnia:? [P] Chcę wiedzieć dokładnie? [P] Masz dziewczynę? [P] Jak tak to się już całowaliście? [P] Nie udławiła się twoim jęzorem? [P] Grając w GTA SA zabijałeś samych czarnych tak? [P] Widziałeś rudego murzyna? [P] Moczysz gąbkę? [P] Jakie jest twoje największe dziwactwo? [P] Podobno w następnym odcinku Celebrity Splash możemy podziwiać jak sikasz się skoczyć z 0,5m [P] Masz już dość? [P] Bo ja jeszcze pytania będę do piątku dopisywał Na dziś wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Marca 2015 #287801 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] czemu mnie nie lubisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 9 Marca 2015 #287820 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P]Jak masz na imie. [P]Skąd się wziąłes na MH [P]Ile jestes na MH Tyle,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Marca 2015 #287829 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Zapodasz najsuchszego suchara jakiego znasz? [P] Wolisz mieszkać w Polsce czy tam, gdzie mieszkasz? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Lubisz siedzieć na forum? [P] Wiesz czemu nasz szef prowadzi q&a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287832 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Za co cenisz kobiety ? [P] Jak wszyscy, nie znasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Marca 2015 #287870 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P] Czy to prawda, że wzór 1cm*2cm? określa długość Twojego przyrodzenia? [P] Ulubione zadanie na MG? [P] Ulubiony serwer na którym nie jesteś adminem? [P] Ile potrafisz wypić piw na raz? [P] Piwo czy wódka? [P] Potrafisz tańczyć na trzeźwo? [P] Co ile czasu oglądasz filmy +18? [P] Spuściłeś kiedyś komuś porządny wp*****l? [P] Ulubiony sport? [P] Brunetki, blondynki czy rude? [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się rudy syn? [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się czarnoskóry syn? [P] Masz już prawko? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Najlepszy piłkarz według Ciebie to? [P] Najlepszy raper żyjący bądź nie to? [P] Ulubione gatunki muzyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287878 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 [P]Jakiego internetu używasz? [P]Kto Ci robił awatar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Marca 2015 #288072 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 [P] Czy wiesz, że to od Ciebie diox wziął swój szlachetny przydomek "kasztan"? [P] Kiedy Kristo zapyta czy go nominujesz? :/ [P] Doda hehe elektroda vs Luntek? [P] Czy twój zielony kolor oznacza, że chorujesz na rzadką chorobę, która prowadzi do gnicia skóry? [P] Czy to może z zamiłowania do roślinności? [P] Jaki jest twój wymarzony zawód i dlaczego listonosz? [P] To ty rzucałeś stanikami na koncercie Królów Albanii? [P] Czy myślałeś kiedyś żeby przytyć 3 kg i mieć w końcu swoje wymarzone 40kg i 1,65m? [P] Ile jest procent szans, że Procentowy doda wpis pod tym postem i zagrozi mi banem (Jak to on ma w zwyczaju robić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Marca 2015 #288139 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Marca 2015 #289200 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 P] Dlaczego zawsze jak wchodzisz na serwer i mnie widzisz to masz mokro ? [P] Lubisz czasem się nią pobawić ? [P] Jak długo będziesz jeszcze pełnił funkcje admina Cod 200 ? [P] Ile masz lat ? [P] Jak trafiłeś na te forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 #289231 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat ? [P] Dlaczego zawsze na TS3 jeździsz po FiGhT3r [P] Dlaczego jesteś prawą ręką Malu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Marca 2015 #289294 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Okey... yyyyy... mleko? :> [P] Jak podoba Ci się stanowisko moderatora? [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [P] Masz ochotę na wywiad ze mną? :> [P] Jakie powinny być cechy charakteru Twojej wybranki? [P] Masz rodzeństwo? [P] 3 najlepsze osoby Twoim zdaniem na sieci? [P] Z czego masz telefon? (sieć) [P] Co teraz robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 13 Marca 2015 #289315 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem. [P] Jak masz na imię ? [P] Ile masz lat ? [P]Jak masz na imie. [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? Ojoj nie wolno kopiowac innych pytan Tera ja [P] Jak Ci minął dzień? [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? [P] Chodzisz na siłke? [P] Co sadzisz o goleniu jąder ? [P] Co byś zrobił jakbyś sie obudził z murzyńskim ch**m w dup*e ? [P] Jak wąż robi kupe? [P] Jakiej muzyki słuchasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 #289335 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czekamy na odpowiedzi Benego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Marca 2015 #289415 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? On nie myje zębów a konie nie lubią brudnych stajni ^^ [P] Kiedy przejdziesz mutacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 #289605 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czas zadawania pytań minął, czekamy na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 13 Marca 2015 #289606 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi