Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Turniej 5 vs 5. Czy jest możliwy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Witam serdecznie stałych bywalców Multi-Head.pl jak i również Adminów

, Head Adminów

.

Moje podanie dotyczy sprawy czysto rywalizacyjnej, chodzi tu o konkretny Turniej CS 1.6

.

Pisząc konkretny nie mam na myśli coś banalnego i ForFun, bo tak to później odbywa się nieobowiązkowo i ludzie nie utrzymują terminów rozgrywek, chodzi mi o zorganizowanie najlepszego Turnieju Serwerów CS 1.6 .

Chciałbym wam zobrazować moimi oczami jak by to byćmoże wyglądało, wszystko jest w rękach Head Adminów

, Adminów

.

Do takiego typu rozgrywki chciałbym żeby

Admini

serwerów 1.6 wytypowali po 1 drużynie z każdego serweru, Łącznie serwerów jest 17 więc jedną dodatkową drużynę mogą tworzyć sami Admini

, będzie wtedy no większa rywalizacja...

Resztą czyli zasadami turnieju jeżeli taki by wam się spodobał zadbam potem, narazie chce zobaczyć czy w ogóle jesteśmy w stanie stworzyć na Serwerach Multi-head.pl.

Z Pozdrowieniami

mr.Who?

Gość Guest
Napisano

Pomysł dobry i myśle że chętnym też nie bedzie brakować ;). Wszystko zależy od adminów i od H@

Gość Guest
Napisano

"nawet fajny pomysł. Ale chyba był taki."

Jeżeli taki był dlaczego nie wszedł w życie ? 

Chce turnieju, a Ty?

Gość Guest
Napisano

Jestem jak najbardziej za. Chętnie wziąłbym udział w konkursie i sądzę, że uczestników także by nie brakowało. ;)

Gość Guest
Napisano

Turniej między serwerami?

Będzie sieczka ^^

Czy będzie? To jest pytanie które zadaje Head Adminowi.

Licze na to że będzie szybka reakcja ze strony Adminstratorów i uczynią krok na przód, bo na prawdę idzie coś zarąbistego z tego zrobić,

nie mówiąc już o nawet Live na Twichu i w ogóle Splendoru

a być może i jakiegoś "święta

" Multi-Head.pl .

Napisano

uuu turniej ciekawa rzecz :) 

mozna bylo by zorganizowac ale w jakies swieto aby kazdy mogl miec wolne bo ciezko dostac wolne jednym tygodniu ciekawe ja jestem za :) 

Gość Guest
Napisano

Coś mi sie kojarzy, że podobny konkurs proponował @Joe, ale nie jestem pewien. 

Pomysł bardzo fajny, chętnie wezmę udział w rywalizacji. ;))

Widzisz pomysł już był ale nie wszedł w życie, więc po to jest te pytanie.

Czy jest w ogóle możliwość przeprowadzenia takiego Turnieju ?

Pamiętajcie że do tego potrzebna będzie bardzo dobra organizacja i współpraca z wszystkimi organizatorami.

Pozdrawiam

mr.Who?

Gość Guest
Napisano

Jeśli administracja się zgodzi to będzie trochę przy tym pracy, więc jeśli będzie potrzebna jakakolwiek pomoc to mogę pomóc. (tak na przyszłość) ;)

Gość Guest
Napisano

Pomysł jest bardzo dobry, ale problem w tym, że jest przy nim bardzo dużo pracy, żeby wszystko było ogarnięte :D

Napisano

Pomysl bardzo dobry. Tylko ta rywalizacja pomiedzy serwerami moze nie wypalic. Wiem z autopsji ze przed turniejem zawsze jest masa chetnych, radosc, chec rywalizacji .... a jak dochodzi do rozpoczecia to : temu nie pasuje, ten ma prace, ten wyjazd itd. w wyniku czego graja moze 3 druzyny i tyle. 

/chyba ze po zgloszeniu jak ktos rezygnuje dostaje ostrzezenie :) zawsze wieksza mobilizacja

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...