Procentowy Napisano 6 Marca 2015 #285882 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 @Kristo [P] Jak masz na imię Arku Wstrzymam się od odpowiedzi... [P] Kiedy masz urodziny ? I tak Cię nie zaproszę. ) [P] Masz dziewczynę? Oczywiście. [P] Dlaczego nigdy na Steam nie wchodzisz ? Stwierdzenie "Nigdy" nie jest odpowiednim. [P] Dlaczego zawsze jak Cię nie potrzeba to jesteś, a jak jesteś potrzebny to Cię nie ma ? To samo co w pierwszym pytaniu. [P] Jaki masz kolor oczu ? Niebieski - Ten najlepszy. [P] Czy sądzisz że każdy rudy jest zły Zdecydowanie tak. [P] Jaki byłeś w dzieciństwie Spokojny, poważny i bardzo nieśmiały. [P] Jaki masz telefon (marka) LG [P] Do której klasy chodzisz 6 podstawówka - Nie zdałem. :3 [P] Jak znalazłeś się na MH Szukałem jakiegoś całkiem dobrze rozbudowanego i grającego COD MOD'a. [P] Ile posiadasz już Super Moderatora? Od 18.07.2013, policz sobie. [P] Czy jesteś zadowolony z obecnej rangi (każdy wie że Ci się Administrator marzy) Tak jestem, nawet bardzo. Podoba mi się to i nie zamierzam rezygnować. [P] Ile chcesz mieć dzieci Dwójeczkę, ale jeszcze nie czas by o tym myśleć. [P] Dlaczego mnie zawsze pouczasz Jesteś zbyt mało inteligenty, by to zrozumiem. :> [P] Lubisz mnie ? Nigdy w życiu. ^^ [P] Grasz w Piłkę Nożną ? Tak, codziennie. [P] (Jeżeli grasz) To na jakiej pozycji ? Każdej. 8| [P] Kiedy miałeś chrzciny Jak miałem chrzciny to Cię nie było na świecie, więc po co Ci to. ^^ [P] Będziesz dużo pił na 18 urodziny (P.S zaproś Strajka, zniknie cały alkohol bardzo szybko ) Okazyjnie, zobaczymy. [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A (wiem że tak ) Zapomnij. @Wandi [P] Jakie masz o mnie zdanie ? Niczym mi nie podpadłeś, więc nic do Ciebie jeszcze* nie mam. ;> [P] Marzy Ci sie awans jakiś ? Na awans trzeba zapracować. [P] Co sądzisz o sieci Multi-Head ? Najlepsza i jedyna w swoim rodzaju. [P] Czy zagrasz kiedyś na JB ? Nigdy w życiu. [P] Oglądasz Piłkarską Ekstraklase ? Tej szmiry? Coś ty. @Lesto [P] Czy zaskoczyło cię to: NumberOne? Nie. Zasłużył. @SzamaNeq [P] Od kogoś słyszałem, że jesteś rudy, czy to prawda? Nie prawda. Zmień dilera. [P] W co gracz poza cs'em? Ostatnim czasie nie gram praktycznie w nic. [P] Masz jakieś zwierzę? Miałem, alee... [*] @Malu [P] Planujesz pojawić się na zlocie? Ciężko stwierdzić, bo nawet nie znam daty. [P] Jakie masz hobby nie licząc MG? Football. :3 [P] Ulubiony serwer? DD2+DM w tym momencie. [P] Kiedy planujesz zakończyć karierę związaną z cs/forum? Z CS'em póki co mam przerwę, ale z forum nie zamierzam. @bydlak [P] Lubisz gotować? Tak, bardzo. W końcu wygrałem Top "szefa" [P] Ile masz lat ? Gorąca 17'nastka. ^^ [P] Grasz w jakieś gry , czy tylko cs ? Póki co nie. Tak samo jak wyżej. [P] Jak długo zostaniesz jeszcze na MH ? Tak długo jak będzie to możliwe. Nigdzie się nie wybieram. @Trik3r [P] Dlaczego tak bardzo mnie uwielbiasz? Masz złe informacje Benio. [P] Czemu zawsze przed snem powtarzasz sobie, że Tr!k3r to twój mistrz? "Triker" to mój murzynek. Tak to brzmi, musiałeś źle zrozumieć. [P] Dlaczego tak bardzo podoba Ci się moje imię? ^^ :spiteful: Nigdy go nie słyszałem i nie podoba mi się. [P] Dlaczego nie grasz już w cs'a tak jak kiedyś? ;c Czas mi brakuję, a po drugie wszystkich niszczę jak tylko zaczynam grać. @MaHir [P] Idziemy na piwo w weekend? Mam już plany, i'm sorry. [P] Słyszałeś że Rafałowi posypał się partner z pokoju? Kontakt mi się z nim urwał. [P] Przechodzisz na CS:GO do mnie słyszałem Nie przechodzę, bo wypaliłem się na gry. [P] Będziesz na licealiadzie dziewczyn w siateczke? Jak mi powiesz kiedy to pójdę. [P] Gdy zmieniałeś nick z xDoGeK na Procentowy to miałeś na celu uświadomić ludziom, że lubisz rozdawać warny, potworny z ciebie alkoholik czy genialny matematyk? Te pierwsze i trzecie. [P] Czy Kristo przestanie każdego nominowanego w końcu pytać (czy prosić) o nominowanie swojej osoby? Zapytaj wróżbity. Póki co musi prosić dalej. [P] W kwestii wyboru wolałbyś się utożsamić z Palikotem czy Millerem (wybierz jednego, nie ma odpowiedzi typu "z żadnym" albo "z kimś innym"). Palikot (y) [P] Czy to prawda, że nalegałeś na zmianę barwy SM z różowego na zielony ze względu na to, że wstydziłeś się, iż kolor różowy piekielnie ci się podobał? Nie prawda. Zaproponowano mi to pomyślałem, czemu by nie. [P] Czy przekroczysz kiedyś wzrostem chwalebną granicę 1,50m (słownie: metra pięćdziesiąt)? I tak musisz patrzeć na mnie z dołu. ^^ [P] Czy zdanie "Gdy nie pomoże muzyka to pomogą procenty" sugeruje, że gdy jestem w skrajnie złym humorze to mam się do Ciebie zwrócić? Jak masz zły humor to się możesz do mnie zgłosić to ja go z chęcią... pogorszę. [P] Czy to ty układałeś kampanię wyborczą dla Bronisława "Szoguna" Komorowskiego? Oczywiście, skąd wiesz? [P] Życiowe motto ? Jest kilka. Nie będę wybredzał. [P] Lubisz mnie ? Nie znam. @Kapsztad [P] Dlaczego dalej nie masz ,,menskiego'' koloru? Dzień kobiet się zbliża zostawiłem dla Ciebie. [P] Dlaczego kazałeś m skakać? Nie znam "m". :3 @Teez. [P] Kiedy awansujesz? :> Czemu ty się pytasz mnie o to? Jak zasłużę, to i awansuję. [P] Fajnie jest mieć tezia w kadrze, nie? Nie do końca. [P] Jak tam Ci się nasz skład podoba? Znasz moje zdanie. [P] Na jakim poziomie edukacji jesteś? Ponadgimnazjalne. Huehue. :> [P] Czy to prawda, że chcesz zostać modelem w przyszłości? No, no. [P] Chcesz prezent na Wielkanoc? Czemu by nie, po proszę. [P] Co tam powiesz ciekawego? :drinks: Weź się za robotę. [P] Bierzemy MaHir i jedziemy na zlot? Nie jadę, bo nie wiem kiedy. [P] Ja po to Cie nominowałem zebyś teraz nie nominowal Kristo co Nie nominuję go. Niech prosi dalej, będę miał się z czego pośmiać. @NumberOne [P] NumberOne co w tym takiego dziwnego, że miałoby Cię zaskoczyć? :mafiozo: A ja wiem. Powinieneś być NumberTwo, bo ja jestem One. [P] Jak oceniasz społeczność MH, wszystkich ludzi, którzy tutaj z nami są? Najlepsza ekipa - Ever. [P] Planujesz jeszcze dopracowywać kolorek, czy może wróci cudowny róż z dawnych czasów? :cray: Nie wracam, nie dopracowuję. [P] Dlaczego Benio myśli, że aż tak go uwielbiasz? :wub: Jest w błędzie. [P] Czy są osoby z sieci, z którymi masz takie zatargi, że przy pierwszym spotkaniu dostałyby luja na twarz? :_aggr: :vava: Tak mam nawet listę: Kristo, Triker, Teez, Hardeq, Constek. Pojedynek z mistrzem "karate" Malu, ale to bym musiał dać mu fory, a tego nie lubię. [P] Jak dużo członków MH znasz prywatnie? Malutko. [P] Napijemy się razem na zlocie, prawda? :drinks: Szansę, że przyjadę 25%. ) [P] Nie za mało pytań zadałem? Za malutko. Nominuję: @Trik3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Marca 2015 #285884 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Hehehe spoko odpowiedzi mistrzu i tak jedziemy na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Marca 2015 #285936 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 teraz Ty uwżaj mam Cie na oku 8) /// Zaraz z banem usiadziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285957 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pytania Kristo - :sciana: :fool: :lol: . Ogólnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Marca 2015 #285961 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No, no xPiesek, nie jest źle. Teraz kolejny zielony, puścił bym jakiś tutaj punchline z ISKRĄ ale w szkole mówili, że zielonego się NIE PALI. Leci standardowy plus, niestety minusa dać nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286239 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Czo ten @Kristo, w każdym Q&A pyta się, czy ktoś go nominuje, poczekaj i na ciebie przyjdzie kolej, a co do Q&A, można się momentami uśmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Marca 2015 Autor #286392 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jak na moje oko, to sobie jeszcze poczeka z kilka kolejek. Dziękuję za opinie. :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Marca 2015 #286401 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Czo ten @Kristo, w każdym Q&A pyta się, czy ktoś go nominuje, poczekaj i na ciebie przyjdzie kolej, a co do wywiadu można się momentami uśmiać Jakiego wywiadu? , haha. @Procentowy, pojechałeś nieźle. Fajnie wyszło! Momentami banan na twarzy haha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #284123 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jakiego wywiadu? , haha. Mała pomyłka, już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #283995 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhah wiedziałem żeby nie zadawać mu pytań bo dziad mnie nominuję :spiteful: :spiteful: Chcesz tego? Dobra! 8) Fajnie wyszło mordo :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Marca 2015 Autor #286420 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Wpadł mi taki pomysł do głowy, że może prowadzący Q&A nie może brać udziału. :lol: Trikerku przyszedłeś mi jako pierwszy na myśl jak myślałem kogo nominować, przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Marca 2015 #286514 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Odpowiedzi bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Marca 2015 #286597 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Sarkastyczne odpowiedzi jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Marca 2015 Autor #287755 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi