Kristo Napisano 1 Marca 2015 #283630 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam w 13 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (6.03), oddaje do waszej dyspozycji - @Procentowy Informacje 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedz [O] Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick ? Przykładowa odpowiedz: [O] Kristo 2. Pytania można zadawać aż do piątku do godziny 00.00. Pytania które zostaną napisane po tej godzinie w piątek nie będą uznawane !. 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników!!. Takowe działanie będzie karane ostrzeżeniem !. @Procentowy odpowie na wasze pytania do piątku, do godziny 00.00, tworząc temat i nominując kolejną ofiarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Marca 2015 Autor #283638 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [P] Jak masz na imię Arku [P] Kiedy masz urodziny ? [P] Masz dziewczynę [P] Dlaczego nigdy na Steam nie wchodzisz ? [P] Dlaczego zawsze jak Cię nie potrzeba to jesteś, a jak jesteś potrzebny to Cię nie ma ? [P] Jaki masz kolor oczu ? [P] Czy sądzisz że każdy rudy jest zły [P] Jaki byłeś w dzieciństwie [P] Jaki masz telefon (marka) [P] Do której klasy chodzisz [P] Jak znalazłeś się na MH [P] Ile posiadasz już Super Moderatora [P] Czy jesteś zadowolony z obecnej rangi (każdy wie że Ci się Administrator marzy) [P] Ile chcesz mieć dzieci [P] Dlaczego mnie zawsze pouczasz [P] Lubisz mnie ? [P] Grasz w Piłkę Nożną ? [P] (Jeżeli grasz) To na jakiej pozycji ? [P] Kiedy miałeś chrzciny [P] Będziesz dużo pił na 18 urodziny (P.S zaproś Strajka, zniknie cały alkohol bardzo szybko ) [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A (wiem że tak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Marca 2015 #283669 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [P] Jakie masz o mnie zdanie ? [P] Marzy Ci sie awans jakiś ? [P] Co sądzisz o sieci Multi-Head ? [P] Czy zagrasz kiedyś na JB ? [P] Oglądasz Piłkarską Ekstraklase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 1 Marca 2015 #283686 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [P] Czy zaskoczyło cię to: @NumberOne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283761 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [P] Od kogoś słyszałem, że jesteś rudy, czy to prawda? [P] W co gracz poza cs'em? [P] Masz jakieś zwierzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Marca 2015 #283763 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [P] Planujesz pojawić się na zlocie? [P] Jakie masz hobby nie licząc MG ? [P] Ulubiony serwer? [P] Kiedy planujesz zakończyć karierę związaną z cs/forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Marca 2015 #284007 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [P] Lubisz gotować? [P] Ile masz lat ? [P] Grasz w jakieś gry , czy tylko cs ? [P] Jak długo zostaniesz jeszcze na MH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Marca 2015 #284009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [P] Dlaczego tak bardzo mnie uwielbiasz? [P] Czemu zawsze przed snem powtarzasz sobie, że Tr!k3r to twój mistrz? [P] Dlaczego tak bardzo podoba Ci się moje imię? ^^ :spiteful: [P] Dlaczego nie grasz już w cs'a tak jak kiedyś? ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #284064 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [P] Idziemy na piwo w weekend? [P] Słyszałeś że Rafałowi posypał się partner z pokoju? [P] Przechodzisz na CS:GO do mnie słyszałem [P] Będziesz na licealiadzie dziewczyn w siateczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Marca 2015 #284093 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [P] Gdy zmieniałeś nick z xDoGeK na Procentowy to miałeś na celu uświadomić ludziom, że lubisz rozdawać warny, potworny z ciebie alkoholik czy genialny matematyk? [P] Czy Kristo przestanie każdego nominowanego w końcu pytać (czy prosić) o nominowanie swojej osoby? [P] W kwestii wyboru wolałbyś się utożsamić z Palikotem czy Millerem (wybierz jednego, nie ma odpowiedzi typu "z żadnym" albo "z kimś innym"). [P] Czy to prawda, że nalegałeś na zmianę barwy SM z różowego na zielony ze względu na to, że wstydziłeś się, iż kolor różowy piekielnie ci się podobał? [P] Czy przekroczysz kiedyś wzrostem chwalebną granicę 1,50m (słownie: metra pięćdziesiąt)? [P] Czy zdanie "Gdy nie pomoże muzyka to pomogą procenty" sugeruje, że gdy jestem w skrajnie złym humorze to mam się do Ciebie zwrócić? [P] Czy to ty układałeś kampanię wyborczą dla Bronisława "Szoguna" Komorowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285526 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [P] Życiowe motto ? [P] Lubisz mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 5 Marca 2015 #285530 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [P] Dlaczego dalej nie masz ,,menskiego'' koloru? [P] Dlaczego kazałeś m skakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Marca 2015 #285540 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [P] Kiedy awansujesz? :> [P] Fajnie jest mieć tezia w kadrze, nie? [P] Jak tam Ci się nasz skład podoba? [P] Na jakim poziomie edukacji jesteś? [P] Czy to prawda, że chcesz zostać modelem w przyszłości? [P] Chcesz prezent na Wielkanoc? [P] Co tam powiesz ciekawego? :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Marca 2015 #285661 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 [P] Bierzemy @MaHir i jedziemy na zlot? [P] Ja po to Cie nominowałem zebyś teraz nie nominowal Kristo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Marca 2015 #285709 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 [P] @NumberOne co w tym takiego dziwnego, że miałoby Cię zaskoczyć? :mafiozo: [P] Jak oceniasz społeczność MH, wszystkich ludzi, którzy tutaj z nami są? [P] Planujesz jeszcze dopracowywać kolorek, czy może wróci cudowny róż z dawnych czasów? :cray: [P] Dlaczego Benio myśli, że aż tak go uwielbiasz? :wub: [P] Czy są osoby z sieci, z którymi masz takie zatargi, że przy pierwszym spotkaniu dostałyby luja na twarz? :_aggr: :vava: [P] Jak dużo członków MH znasz prywatnie? [P] Napijemy się razem na zlocie, prawda? :drinks: [P] Nie za mało pytań zadałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2015 #285902 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zapraszam: http://multi-head.pl/topic/56833-qa-vol13-procentowy-odpowiedzi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2015 #285903 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi