ikz' Napisano 6 Marca 2016 #406499 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Nick: Psyhic0. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 razy admin na tym serwerze pod nickiem Murzyn^^ + admin na ODD2#2. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5 Staż w CS-sie: 4 lata. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Od pewnego czasu znów zacząłem grywać na serwerze i głównym problemem z jakim się napotkałem jest brak kultury, miny w niedozwolonych miejscach i oczywiście osoby czitujące. Chciałbym pomóc, a to czy pomogę, zależy już od Ani. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu raczej staram się grać te 2 godzinki, w weekendy gram o wiele, wiele więcej. Kontakt: Steam: Psyhic0. ; forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Psyhic0./80.72.43.106:27022/ Jeszcze jedno. Chciałem wrócić do nieprzyjemnej sytuacji, która zaszła kilka dni temu. Ci, którzy byli na serwerze doskonale wiedzą o co chodzi. Z tego oto miejsca chciałbym bardzo przeprosić za swoje zachowanie i postanawiam o poprawę. Jeżeli Ania po raz kolejny mi zaufa i zaakceptuje podanie, to obiecuję, że więcej takich przykrych sytuacji nie będzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 6 Marca 2016 #406506 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Na TAK -doświadczony -ogarnia -przyjacielski -lubiany -był już adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 6 Marca 2016 #406563 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 -doświadczony -ogarnięty -obiecuje poprawe to chyba wszystko, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Marca 2016 #406595 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Aktywność jest,doświadczenie jest i skoro obiecujesz poprawę w zachowaniu to nie pozostaje nic innego jak dać tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 6 Marca 2016 #322102 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jestem na tak -Aktywność -Miałeś admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 7 Marca 2016 #406836 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Oczywiście, że jestem na Tak. Doświadczona i ogarnięta mordka, z którą można pogadać Ponownie witaj w rodzinie kumplu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 7 Marca 2016 #406839 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Na Tak + aktywny + wszystko co trzeba ma + pomaga + gra bez czitów Pozdrawiam i życzę abyś został adminem Zdezorientowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 7 Marca 2016 #406840 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Jestem na TAK +miał tutaj admina +ogarnięty +doświadczony +znany i lubiany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 7 Marca 2016 #406864 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 No dam ci szansę Murzynku ty nasz Jestem na tak @ nie rozumiem po co ta notatka, skoro napisałem w żartobliwym tonie to chyba jasne ,że chłopaki dali wystarczające argumenty W takim razie ,nie ma problemu już dodaję - ogarnięty - zgłasza na U@ a sam czituje (taki żart) - aktywny - był admem na serwerowni - wszyscy go lubią poza mną (też żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 7 Marca 2016 #406908 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Na Tak. -był już adminem u nas -przyda się pomoc bo ostatnio krucho się robi -ogarnia zadania admina -kultura może się wyrwała ale to do wybaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 8 Marca 2016 #407222 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jestem na nie. -bot -niekulturalny -zgłasza czystych graczy A tak na serio to pewnie, że tak +miał admina +często na serwerze +ogarnięty +powiedzmy, że kulturalny +miał admina i nie widzę przeszkód by miał go ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Marca 2016 #407280 Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi