heaVeN. Napisano 25 Lutego 2015 #281215 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 1. Imię: Michał. 2. Kontakt: Ts, Steam, PW na forum. Może się da coś jeszcze wykombinować z GG. 3. Lokalizacja: Gubin, Lubuskie. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Naprawdę dużo czasu. Od pięciu nawet do ośmiu godzin dziennie. Jak nie mam nic do roboty, to około tego. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 2/3h będzie więcej, bo się wczułem. 6. Posty (min.250 sensownych): No nie za bardzo. Szybko się nadrobi. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym, żeby na forum była kultura oraz porządek. Nie było spór, ani niczego takiego. Zamykać, także otwierać tematy jak potrzeba jest. Pomagać użytkownikom/graczom. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie mi tam. Mogę forum nawet jakbym mógł. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest bardzo dobra. Umiem się dogadać także coś opracować 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Oczywiście jest. Cierpliwość, różnie bywa. Ale raczej tak 11. Coś o sobie: Nazywam się Michał. Jestem nawet ogarnięty i miły. Nie lubię jak ktoś kogoś nie szanuje, lub robi kłótnie z małego problemu. Mam także 12 lat, ta liczba jest uciążliwa ale z dwóch stron dobra. Jestem młody, ehh i także ludzie uważają mnie za ogarniętą osobę. Mam ponoć nawet wysoki poziom intelektualny, co mnie zaciekawiło i wziąłem to sobie do serca. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Mam małe doświadczenie. Jak ktoś będzie chętny mnie nauczyć lub coś. Proszę na PW lub Steam. 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281216 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 " Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego 2015 #281217 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Brzydko to wyglada, popraw te podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego 2015 #281220 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 oojjojojo do nauki ;d popraw podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Lutego 2015 #281221 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ty młodziak na moda? Nie spełniasz kryteriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Lutego 2015 Autor #281237 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 To trudno. Jak coś możesz zamknąć. P.S. Ja się nie poddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Lutego 2015 #281388 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi