Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Podwójna skarga: gracz Kamil JP, admin Czarna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina: 13 luty 2015 przed 21:00

Nick admina/gracza, który zawinił: kamil JP, ~Czarna~

Dowody:4741623e0c966.jpg

Świadkowie: Na SS'ie jest kilka nicków :)

Uzasadnienie: gracz kamil JP nagminnie obrażał nie tylko mnie, ale i innych graczy, na dodatek blokował w takich miejscach mapy jak brama w anarchii

administrator ~Czarna~ grała wtedy na serwerze, nie zwracała na to uwagi, prosiłem o bana dla gracza przez zwykły czat jak i czat głosowy(wziąłem pod uwagę czy jest w innym teamie, czy żyje, czy ja żyję i tak dalej, więc mam 100% pewności, że powinna to usłyszeć)

Zdarzenie miało miejsce na serwerze 

b_350_20_191919_191919_FFFFFF_393939.png

Napisano

Jeśli uważasz, że tylko ja na DD2 mam admina to się mylisz. Jest nas wiecej :) Więc po pierwsze... Nie byłam na serwerze sama z adminów bo było jeszcze 2. Ale skarga oczywiście jest na mnie bo przypuszczam, że tamtych poprostu nie znasz. Po drugie ja mam jedną parę oczu i uszu. Nie jestem żadnym wszystkowidzącym i wszystkosłyszącym botem i czasami poprostu nie reaguje. Oczywiście skarge przyjmuje na klate i kolejnym razem postaram się specjalnie dla Ciebie wejść z conajmniej 5 laptopów jednocześnie żeby wszystko widziec i słyszeć :) Wtedy na bank nie przeocze tego, że ktos obraża innych ;)

Napisano

Jak dla mnie skarga ma dwa końce. Po 1. Mogłeś dać "mute" graczowi i grać dalej spokojnie. Po2. Admin ma chociaż tego nie widać, więcej na głowie niż ci się może wydawać w momencie, kiedy tobie wydaje się, że jesteś pępkiem świata. 

Napisano

Owszem, gdybym słyszała cokolwiek, że ktoś obraża dałabym mute bądź bana za kulture czy kicka.Ale było też 2 innych adminów i równie dobrze mogli to zrobić Oni więc nie rozumiem dlaczego skarga jest tylko na mnie  :) 

Napisano

Do Ciebie Czarna jako admina nic nie mam, dla mnie jesteś jedynym aktywnym adminem na serwerze. Tak, nie znam innych adminów, bo nic nie robią i ich nie widać. Bardziej zgłaszając Ciebie chcę, żebyś czasem zwracała na takich ludzi uwagę, bo wysłuchiwać jakiegoś "dzieciaka" co obraża innych, to nic fajnego w szczególności, że obrazy zaczęły się na innym graczu, a gdy ja poprosiłem o bana dla "kolegi" on widział problem we mnie.

Będę szczęśliwy jak ten człowiek dostanie bana, najlepiej perma.

Wrzucać jeszcze raz SS'a?

Napisano

Ja zwracam uwagę na każdego i gdybym tylko słyszała, że ktos kogoś obrażał na pewno bym tego tak nie zostawiła. Piszesz, że pisałeś mi na zwykłym czacie i mówiłeś. Miałam prawo nie zwrócić uwagi na to, że pisałeś bo gdy padam patrze na graczy nie na czat. I zapewniam Cię, że po tym jak zginęłam nie słyszałam również żebyś mówił mi coś na mikro ani żeby ktoś kogoś obrażał. W innym wypadku w 100% bym zareagowała.  Na przyszłość od zgłaszania masz u@ a nie zwykły czat i mikrofon :)

Napisano

Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśniliście. Następnym razem admin niech będzie bardziej czujny (chodź wiem, że i tak są), a co do Ciebie Wobbud, zgłaszaj następnym razem u@.

PS. Jeżeli posiadasz ss'y jak obraża oraz jego IP, napisz do mnie na PW.

/close

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...