Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272528 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny żółwik Dowody: Więc tak, wszystko zaczęło się od mapy de_alexandra czy jakos tak, musiałem na chwilke afknąć więc wszedłem na spect'a, po przyjsciu z afka zostałem zaskoczony iż przy stanie 25/32 zostałem zkickowany z powodem "blok slota" - http://scr.hu/1sna/vv1of , mimo że SERWER NIE BYŁ PEŁNY otrzymałem kicka, ok. Następna mapa, chciałem wyjaśnić to z administratorami dlaczego kickują jeżeli serwer nie jest pełny? - http://scr.hu/1sna/rq1ic http://scr.hu/1sna/ewrpy i o to jaką dostałem odpowiedź : http://scr.hu/1sna/pfbp3 nie wiem co zrobiłem złego aby zasłużyć na bana, po prostu chciałem wyjaśnić to z adminami żeby nie kickowali, ban no można powiedzieć bo wzięty z tyłka bo no niby za co? Świadkowie: Stalker, KuBuS i inni Uzasadnienie: zróbcie coś z tym adminem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 9 Lutego 2015 #272537 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 (GRACZ) DiamenT'owy : ludzie ogarnijcie sie z tymi kickami, jest 24 osoby na serwerze a wy kickujecie za blok slota, ja pierdole (GRACZ) DiamenT'owy : zastanowcie sie co robicie skoro admin dal ci kicka to mial jakis powod. Skad mozesz wiedziec ile osob gralo skoro Ciebie nie bylo? a po 2 bardzo czesto klniesz , tutaj w dodatku w naszym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272538 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 hahahhahahahahahhahahaahahhahahahahahah chyba nie zobaczyles ss'ow dostalem bana za to co napisałeś czyli : (GRACZ) DiamenT'owy : ludzie ogarnijcie sie z tymi kickami, jest 24 osoby na serwerze a wy kickujecie za blok slota, ja pierdole (GRACZ) DiamenT'owy : zastanowcie sie co robicie poza tym nigdy nie napisalem w strone adminów, że jesteście chu*ami bądź inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 9 Lutego 2015 #272562 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Skarga dlatego, że admina źle opisał powód kicka. Pisałbyś też skargę jakby powodem kicka było np. "AFK"? Możliwe, że jest to błąd admina, albo nie za bardzo wytłumaczył dlaczego Cie kicknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272563 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ale kogo to obchodzi czy ty musiałeś chwile być afk czy nie spect nie jest od tego żebyś Ty sobie mógł tam posiedzieć bo musisz cos innego robić... Siedziałęś na spec z 2-3 rundy wiec dałem kicka za blok slota a że Ty później sie rozpisałeś na u@ żeby nam wyjaśnić że nie byl full server czy coś po co ?? Tym bardziej irytujesz już nie tylko pewnie mnie tym składaniem bez sensownych skarg wcześniej też był taki co tylko patrzył aby ktoryś z nas stracił admina bo on sie nie dostal i robił na złość wiec człowieku przystopuj z tymi skargami bo ktoś bedzie musiał Ci stworzyć osobny dział "skargi diamentowyego na adminów" Positive czyli miałem sie rozpisać w kicku zbyt długie siedzenie na spec wielokrotnie ?? Blok slota moim zdaniem wystarczy, spec nie jest od tego aby on sobie na nim siedział bo ma co innego do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272564 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 kurwa czlowieku zrozum, PO CO KICKUJESZ SKORO SERWER MA JESZCZE 8 WOLNYCH SLOTÓW ?! juz chuj z tym kickiem, ale bana akurat nie rozumie, napisalem wam zebyscie przemysleli to co robicie i to wlasnie za ten tekst zostałem zbanowany, i ja sie pytam za co jest ban? @Edit czyli mam rozumieć że żeby wejść na speca musiałbym zostać adminem tak? no typie ty masz zajebisty tok myślenia albo co najlepsze wykupić specjalny karnet " dozwolone siedzenie na spect'cie "? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 9 Lutego 2015 #272781 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 I wlasnie za takie twoje zachowanie dostales bana. Moj blad polegal na zle napisanym powodzie bana. Jak widac nawet na forum nie potrafisz sie opanowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272791 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 człowieku jesteś śmieszny, przeklinanie a obrażanie to dwie różne sprawy. Bana dałeś mi za to że wam wytknąłem że kickujecie za "brak slota" podczas kiedy serwer był 24/32 wiec nie pierdol mi tutaj że dostałem bana za zachowanie bo to była runda nożowa, wszedłem na serwer ( po kicku ) nic nie napisałem na say'u tylko napisałem do was ( na u@ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 9 Lutego 2015 #272797 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 W takim samym stylu napisales do Nas jak teraz wypowiadasz sie na forum. Poziom twoich wypowiedzi jest porazajacy, widac bledy w wychowaniu. Nie bede tolerowal takiego braku szacunku, znajac zycie dopiero co ci jajka obrosly i juz wielki cwaniak. Mam nadzieje, ze kiedys ktos Cie naprostuje bo zla droga idziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 #272824 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 w jakim niby stylu do was napisalem jak na forum? chyba nie widziałeś screenów jak do was napisałem, nikogo z was nie obraziłem a wy mi dosłownie za darmo daliście bana dobra, czekam na OS albo wyżej podsumowując: chciałem wyjaśnic sytuacje z zółwiem oraz sasanikiem na serwerze dlaczego wyrzucają z serwera za "blok slota" przy stanie 24/32, po czym dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 9 Lutego 2015 #272888 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 chciałem wyjaśnic sytuacje z administratorami serwera dlaczego wyrzucają z serwera za "blok slota" przy stanie 24/32 Proste do wytłumaczenia, byłeś afk to dostałeś kicka, nie ważne czy afkowałeś w grze czy afkowałeś na spec. Administracji nie spodobało się Twoje zachowanie na serwerze. Ogólnie to widzę, że rozchodzi się o afk/blok slota. Admin kickując Ciebie z powodem "Blok slota", miał na myśli to że afkujesz. Sam tak kickuje z takim powodem. Mam nadzieję, że sprawa wyjaśniona. Ban już minął, więc możesz iść grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 9 Lutego 2015 #272889 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 #272943 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379812 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi