Wojtyś Napisano 8 Lutego 2015 #272290 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Witam. Dziś pewien gracz powiedział , że klasa VIP(klasa premium) jest za darmo. Sprawdziłem to i jest to prawda, więc proszę coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Lutego 2015 #272351 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Przenoszę na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Lutego 2015 #272352 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 9 Lutego 2015 #272615 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hahahah to nie jest tajemnicą od kiedy ta klasa została wprowadzona. Ta klasa jest i tak za słaba jak na premke moim zdaniem , dlatego lepiej było by zostawić ja jako darmową. Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 9 Lutego 2015 #272723 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Wystarczy ją przenieść tylko do innej frakcji. Tak jak napisał kakadu ona jest za słaba na klasę premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lutego 2015 #275460 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ta klasa zostanie przeniesiona do darmowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lutego 2015 #275461 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi