Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264653 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam, wraz z dzisiejszym "incydentem" postanowiłem się z Wami pożegnać. Pewnie większość osób ucieszy się, widząc mój ostatni post w tej sieci. Co do całej zaistniałej sytuacji- nie żałuję, że napisałem to, co napisałem. Myślicie, że było to chamskie, aroganckie, słabe? Pewnie tak, lecz nie z mojej perspektywy. Nie mam zamiaru się nad sobą użalać, ale poczytajcie co Marlenka pisała na mój temat, gdy komentowałem recenzje jej chłopaka. Była to szczera, konstruktywna krytyka. Byłaś redaktorką, więc pewnie wiesz, że takowa krytyka ma na celu motywację do dalszej pracy. Recenzje były całkiem dobre, ale czegoś mi tam brakowało, stąd moje opinie. Nie chciałem, byś osiadł na laurach, tylko żebyś ciągle pracował i dążył do perfekcji, niestety, zarówno Ty, jak i Desire, odebraliście to wszystko inaczej. Sam ostatnio zawalałem z recenzjami, w ogóle nie chciało mi się ich pisać, choć przez długi okres czasu nie miałem internetu i komputera, co, mam nadzieję, w pewnym stopniu mnie usprawiedliwia. Co do mojej ostatniej wypowiedzi dotyczącrj Desire- przepraszam, jeśli Cię uraziłem, choć wątpie, moje słowa pewnie w żadnym stopniu Cię nie zabolały, co zresztą sama napisałaś. Spędziłem na tym forum prawie 200 dni. Włożyłem tu trochę pracy, która nie została zbytnio doceniona. Nie żałuję żadnego miesiąca, dnia, godziny ani sekundy spędzonej tutaj. Szkoda, że zaprzepaściłem to wszystko czymś takim, poniosło mnie (nie obyło się bez uszczypliwości ze strony Marleny ) To chyba tyle, nie chciałem się rozpisywać, ale nie wyszło. Nie mam już żadnych rang do odebrania, n-ty mi je odebrał, co jest jak najbardziej uzasadnione i słuszne. Co do Q&A- możecie zrobić z tym co tylko chcecie. Wydaje mi się, że szkoda by było to usuwać, bo coraz więcej osób bierze w tym udział, a to przyczynia się do rozwoju Redakcji, na czym mi bardzo zależało. Nie chcę nikogo pozdrawiać, bo pewnie o kimś zapomnę. Zbliżam się ku końcowi, dziękuje za to, że dostałem szansę, jako admin aim/awp/fy (zajmijcie się nim w końcu ), podwójnie jako Recenzent, oraz jako AMXX Support. Dziękuje za możliwość przebywania na forum i serwerach. Mam ostatnią prośbę, a mianowicie proszę o usunięcie mojego konta. Pozdrawiam, po raz ostatni- h o o p e K, hatysz katysz si ju in hel, sunztusensei, citkos, eMiKaOeS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Stycznia 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #264686 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Nie trzeba bylo odpierdalac koleszko. Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Stycznia 2015 #264689 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 No siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 26 Stycznia 2015 #264690 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Nie ma Consca "Romka" nie ma komu dupy lizać jak i dupy obronić ^^ Żegnam i pozdrawiam środkowym palcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Stycznia 2015 #264693 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Bywaj. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #264697 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Stycznia 2015 #264710 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Długo z tym zwlekałeś Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264715 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 3maj się 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 26 Stycznia 2015 #264904 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Siema Czitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 #264907 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 26 Stycznia 2015 #264856 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #265282 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Grudnia 2015 #371241 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi