Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 #262874 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Mam problem z cs od wczoraj gdy chce zrobić ss przyciskiem f12 "steam" wyłącza mi się cs. Reinstalacja nie pomogła. Mam nadzieje że ktoś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 22 Stycznia 2015 #262943 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Gdy reinstalowałeś CS usunełeś folder Half-Life cały ?. Może w config masz binda na F12 że wywala z gry zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263000 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 NIe usuwalem zaraz spróbuje Nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 #263719 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Sprawdź czy nie masz binda tak jak mówił sebakiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263807 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Próbowałem już unbind F12 ale nie pomaga również, niektorzy znajomi mówią że mają ten sam problem ;/ Jakieś inne pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 #263844 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Spróbuj bind "f12" "quit" bądź bind "f12" "exit" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Stycznia 2015 #264283 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zmień przycisk snapshota w ustawieniach gry i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 #264353 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Także probowałem Próbowałem rożnych przycisków i to samo ;/ Próbowałem również reinstalacji steam-a ale dalej to samo ;/ Jakieś inne pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #265305 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 To co napisał n-ty powinno Ci pomóc. Wejdź w ustawienia steam i tam będziesz miał ustawiony przycisk F12 do wykonywania ss'ów. Zmień ten przycisk na inny i po kłopocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Stycznia 2015 #265318 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Zmień przycisk snapshota w ustawieniach gry i po problemie. To co napisał n-ty powinno Ci pomóc. Wejdź w ustawienia steam i tam będziesz miał ustawiony przycisk F12 do wykonywania ss'ów. Zmień ten przycisk na inny i po kłopocie... Ja mam dokładnie ten sam problem i śmiało mogę napisać, że ta rada nie pomogła . Co do Twojego problemu, @Sasanik, niestety nie będę mogła Ci pomóc, ponieważ mam to samo co Ty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265505 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ja dokładnie to samo mam, gdy naciskam F12 wyłącza mi się cs, patrzyłem w config, zmieniałem na steamie ustawienia snapshota na F11 lecz także nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 #265595 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 A najgorsze jest to że nie mam czasem jak dowodów zrobić ;/ Wiec grono "poszkodowanych" się powiększa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Stycznia 2015 #267649 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Mam ten sam problem po ostatnie aktualizacji Steam`a, do tego usuwa mi wszystkie ustawienia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2015 #275975 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 mam identyczny problem i nie znalazłem rozwiązania, gdyby ktokolwiek wiedział jak to zrobić będę wdzięczny, bo nie mogę dowodów również robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Lutego 2015 #276577 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 A najgorsze jest to że nie mam czasem jak dowodów zrobić ;/ Wiec grono "poszkodowanych" się powiększa ;/ mam identyczny problem i nie znalazłem rozwiązania, gdyby ktokolwiek wiedział jak to zrobić będę wdzięczny, bo nie mogę dowodów również robić Mam również ten sam problem, więc w związku z tym jest inne rozwiązanie. Wystarczy w swoje CFG wpisać: bind "klawisz" "snapshot" . Czyli np bind "F5" "snapshot". Będąc w grze, gdy potrzebujecie dowodów na gracza/admina wystarczy wcisnąć (w moim przypadku) klawisz "F5" i screen zrobiony. Chcąc go odszukać wchodzimy w steam ---> steamapps ---> common ---> Half-Life ---> cstrike i w tym folderze mamy naszego screena z dowodem/dowodami. Tyle z mojej strony. Co do wyłączania się CS przy robieniu screena przyciskiem "F12" niestety nie mam pojęcia i nie umiem pomóc, bo sama mam takowy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Lutego 2015 #276594 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Być może któreś zabezpieczenie reaguje tak na użycie przycisku F12, używanego często do rozruchu haxów. Sprawdziłem - u mnie też wyrzuca. Zmieńcie sobie binda na inny przycisk. Jeśli na innych wyrzuca, możecie skorzystać z przycisku PrintScrn na klawiaturze. Po jego wciśnięciu wychodzicie do windowsa, odpalacie painta, dajecie ctrl+v i macie fotkę do zapisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Lutego 2015 #277303 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 U mnie pojawił się ten sam problem, jednak zmieniłem binda z F12 na F5, jak Madzia radziła i już wszystko śmiga. Temat moim zdaniem wyczerpany, rozwiązanie problemu znalezione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 18 Lutego 2015 #277304 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi