Haq# Napisano 20 Stycznia 2015 #261663 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam, Otóż ma duży problem, chciałbym kupić csa na steam, mam już 10 euro w portfelu on kosztuje 7.99, gdy wchodzę do sklepu zjeżdżam trochę niżej i tam powinno pisać dodaj do koszyka, a tego nie mam. W innych grach pisze mi to i mogę normalnie kupić. Proszę o wypowiedzi kogoś kto się na tym zna i proszę nie piszcie beznadziejnych postów, które w niczym nie pomogą. Czekam na waszą pomoc! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261665 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wiesz co spróbuj kupić przez strone www Steam'a. Tu masz link -> http://store.steampowered.com/app/10/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 20 Stycznia 2015 Autor #261675 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Nadal nic, ten sam problem, nie mogę dodać do koszyka (wgl tego nie pisze) akurat tego csa, a np cs go mogę dodać do koszyka. Jak już pisałem mam 10 euro, a cs kosztuje 7.99. ZNALAZLEM ROZWIAZANIE MOZNA ZAMKNAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 #261826 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Skoro znalazłeś rozwiązanie to mógłbyś się nim z nami podzielić... Inni też mogą mieć taki problem, a Twoje rozwiązanie mogło by komuś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 20 Stycznia 2015 #262052 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 21 Stycznia 2015 Autor #262084 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Więc już mówię, nie ma csa steam bez żadnych dodatków. Trzeba kupić z dodatkiem ja np. kupiłem csa 1.6 i condition zero w paczce za taka sumę ile kosztuje normalny cs 1.6 na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #265297 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Problem rozwiązany, jak napisał autor, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 #265298 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi