Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261209 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Na forum można dawać reputacje, jednak żeby zobaczyć ilość "plusów" danej osoby trzeba włączyć profil tego użytkownika. Proponuję aby dodać go do pasku po lewej stronie przy napisaniu postu: Posty:8 Płeć: Mężczyzna Skąd: Mazowieckie Gram na: FFA/INF Reputacja: 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Stycznia 2015 #261215 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wystarczy najechać na nick i pod avatarem masz ilość reputacji. Moim zdaniem zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Stycznia 2015 #261347 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jestem za, fajnie wygląda, darmowe bodajże, nic nie zaśmieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 19 Stycznia 2015 #261352 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ja tam jestem za, zastanawia mnie tylko czy warny też są pokazywane ? Jeśli nie to może też by dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Stycznia 2015 #261377 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Warny bardziej potrzebne dla moderatora są, więc nie udostępniałbym ich dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 19 Stycznia 2015 #261386 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Też jestem za taka mała rzecz a się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 19 Stycznia 2015 #261392 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 A czemu nie . popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261410 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Moim skromnym zdaniem zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 19 Stycznia 2015 #261413 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Warny bardziej potrzebne dla moderatora są, więc nie udostępniałbym ich dla wszystkich. Warny dla moderatora.. no niech będzie. Ale graficy w regulaminie też mają pkt. który mówi że dla osób z dwoma warnami nie będą robione prace, więc każde zlecenie z osobna sprawdzać? Repke bym dał widoczną tylko po to żeby inni widzieli jak pożyteczny jest dany użytkownik, w końcu sama nazwa mówi REPUTACJA.. Na co komu reputacja która nie jest widoczna z każdym jego postem który pisze A warny.. jeśli ktoś nabroił i dostał warna, to czemu to ma być anonimowe. Niech inni też widzą za co dany użytkownik dostał warna. Forum dobrze funkcjonuje i bez tego, ale jak to kiedyś jeden z h@ mi napisał... [align=center]"MH ma się wyróżniać :)"[/align] [align=center] [/align] [align=center]A więc.. why not ?[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 19 Stycznia 2015 #261414 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Ja tam jestem za, zastanawia mnie tylko czy warny też są pokazywane ? Jeśli nie to może też by dodać Jeżeli ustawią permissie, że będzie mógł każdy widzieć. To tak moim zdaniem to jest dodatkowa rzecz, obciążająca forum. (a teraz widzę, że forum ma kurewskie lagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 19 Stycznia 2015 #261423 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dobry pomysł każdy z nas chce zobaczyć ile ma ktoś reputację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261443 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Moim zdaniem to jest zbędne powody dał już Teez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 19 Stycznia 2015 #261494 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeżeli ustawią permissie, że będzie mógł każdy widzieć. To tak moim zdaniem to jest dodatkowa rzecz, obciążająca forum. (a teraz widzę, że forum ma kurewskie lagi) Sądzę, że twój post więcej zeżarł transferu niż ten hook by to zrobił, kilka linijek html więcej w stronie nie zmieni różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 #261503 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zbędne, po najechaniu na nick przeciwnika wszystko nam się pokazuje. Po co dawać kolejną robotę dla techników? Lepiej dać im czas na zajęcie się serwerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 #261509 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wystarczająco dużo mamy już tych bajerów na chwilę obecną. Ostrzeżenia użytkowników widzą Ci co muszą. Moderatorzy mają również obowiązek zaglądać w dział Grafik. Moim skromnym zdaniem dodawanie funkcji podglądania ostrzeżeń innych użytkownikom przez Grafików jest bez sensu. Zostawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 #261511 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi