Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255538 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mam pewien problem a mianowicie nie słyszę jak gracze rozmawiają w cs i nwm czy oni mnie słyszą ,nie pokazuje mi nawet ze ktoś mówi przez mikro.I nie mam pojęcia jak to naprawić ..proszę o pomoc ... z góry thx /EDIT Ja wgl nikogo nawet na next mapie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 7 Stycznia 2015 #255549 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Od update steam się tak zaczęło dziać. Nie raz też tak mam że nikogo nie słyszę na next mapie już jest git. Na serwerze jest wgrany plugin od rozmawiania ? spytaj Opiekuna/H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Stycznia 2015 #255571 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Plugin od rozmawiania ? ;o pierwszy raz słyszę ;p ns czy steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 7 Stycznia 2015 #255576 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 JA nieraz też tak mam ale jak wyjdę z serwa i wejdę wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Stycznia 2015 #255578 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255846 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zapewne grasz na NonSteam'ie. Zmień wersję na inną, niektóre są wadliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 #261177 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 #261178 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi