Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253276 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A więc chodzi mi to to że klasa taka jak snajper i klasy z nożem lub też z 1/1 tracą swój urok przez osobników grających " Strzelcem Wyborowym " Dlaczego? - 3 bloki pocisków! ... Wyborowych na serwie jest strasznie dużo... Co zaczyna być już irytujące Zeby zabic trzeba takiego gostka trafić 4 razy z AWP czy też z kosy.... Tak nie powinno być! Proponuję całkowicie z cod'a usunąć coś takiego jak blok czy też odbicie pocisku Dla wyborowego zamiast tych 3 bloków np 3 skoki lub 5 dmg do m4/ak... Byle zeby nie było tych bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 4 Stycznia 2015 #253317 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A więc twierdzę w brew Twojemu tytułowi, że ..... To się nie sprawdzi! Wbiłem wczoraj na snajpera, 25 osób, 1 lv snajpera, 4 rundy, 10 kili, co w tym trudnego? jak potrafisz strzelać to zbijesz wyborowemu pistoletem odbijanie i dobijesz awp. Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 4 Stycznia 2015 #253359 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ale i tak wyborowy powinien zostać osłabiony , do 1 odbicia pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253366 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A więc twierdzę w brew Twojemu tytułowi, że ..... To się nie sprawdzi! Wbiłem wczoraj na snajpera, 25 osób, 1 lv snajpera, 4 rundy, 10 kili, co w tym trudnego? jak potrafisz strzelać to zbijesz wyborowemu pistoletem odbijanie i dobijesz awp. Bezsens. Tak, tak ^^ 3 x z dgl i jeszcze z AWP ^^ Zapewne te 10 fragów to z osób typu elektryk itp... Potrafie strzelać z awp ale 4 razy przy 210 inta to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 4 Stycznia 2015 #253415 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tak w ogóle to nie wiem dlaczego Strzelec Wyborowy został ulepszony, a inne klasy zostały bez zmian. Powinno wszystko wrócić do normy Na przykład co z tego jak wyleci ci gość i trafisz mu w banie jak i tak to odbije... Jeszce dodam, że nie tylko ja tak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253419 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A więc twierdzę w brew Twojemu tytułowi, że ..... To się nie sprawdzi! Wbiłem wczoraj na snajpera, 25 osób, 1 lv snajpera, 4 rundy, 10 kili, co w tym trudnego? jak potrafisz strzelać to zbijesz wyborowemu pistoletem odbijanie i dobijesz awp. Bezsens. Chociaz raz sie z toba zgodze . Nie liczy sie klasa tylko umiejetnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 4 Stycznia 2015 #253492 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mhm Masz racje to sie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 5 Stycznia 2015 #254136 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Strzelec wyborowy osdbija stanowczo za dużo pocisków, mając perk awp sniper/mistrz scouta musimy trafic aż 4 razy, żeby zabić przeciwnika. Dlatego proponuje, aby obniżyć odbijanie pocisków do 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254235 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Też jestem za osłabieniem do 1 pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Stycznia 2015 #250020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Strzelec wyborowy: Statystyki: INT: 15 Zdrowie: 50 Kondycja: 35 Wytrz: 10 Bronie: M4A1, AK47, granaty (HE, Smoke, Flash) Bonus: Nie musi przeladowywac, widzi miny, wbudowany helm, 1/9 na oslepienie Ja jestem za wprowadzeniem starego strzelca. Taki pomysł czy osłabienie do 1-2 pocisków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #250025 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Sam gram strzelcem wyborowym,i myślę że stara wersja jest lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 5 Stycznia 2015 #254349 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Jestem także za propozycją Ani Tylko może bez tego hełmu i oślepienia :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 5 Stycznia 2015 #254468 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja bym mu tylko nie dawał oślepienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254483 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Panowie już nie przesadzajcie,najlepiej zostawić mu ak i m4 i nic więcej... Jak była ta klasa tak ustawiona to nikt nie mówił,że jest za dobra,więc po co ja osłabiać jeszcze bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Stycznia 2015 #254519 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Propozycja Ani jest dobra tylko bez tego hełmu bo ziomka z 300 hp w samo ciało ciężko zabić a jak mu się trafi betonowe to będzie masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 5 Stycznia 2015 #254617 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zdecydowanie lepiej starą klasę tylko bez tego hełmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 5 Stycznia 2015 #254622 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja też jestem za przywróceniem starej i moim zdaniem nie trzeba nic wyrzucać. Będzie dobrze tak jak jest w propozycji Ani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254844 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No hełm to raczej nie i oślepienie też bym wyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255178 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Bez hełmu i oślepienia, bo inaczej będzie kolejna klasa, prawie nie do zabicia. Tak jak kakadu napisał, 300hp a jak do tego dojdzie betonowe ciało, będzie rzeź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Stycznia 2015 #255239 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Usunąć z tego można jedynie hełm , żadnych więcej zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Stycznia 2015 #262060 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi