PaN_PiQuS Napisano 2 Stycznia 2015 #252022 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 magika pamiętam. Co do afery o której mówicie cos mi świta ale nie wiem co dokladnie. Ale jeżeli magik stawia sprawe tak ze woli sie tłumaczyć z ssami u aquaxa to my też możemy ? kazdy teraz ma wysyłać ssy do administracji czy od tego Jest UBT ?? Magik powinienes przegrać odpowiednia ilośc godzin a nie powoływac sie na to co był 2 lata temu. GT było resetowane wszystkim i kazdy musiał od nowa nabijać a nie mówić o tym co miał wczesniej. Jak narazie jestem na Duże NIE. Ale co z tego skoro aquax i tak da mu admina mimo negatywnych wypowiedzi innych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252034 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Onn Adminem ? Cziter, grac nie potrafi i wgl... Hehe, nie no a tak na powazne, jasne ze na Tak ! Nie ma co pisac, zna go wiekszosc, adminem juz byl, ogarnial dobrze, same plusy Powodzonka Magus, pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252475 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 jestem na taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 3 Stycznia 2015 #252476 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na nie tylko i wylacznie za Spinanie sie i pisanie kim nie byles, ile tu nie grales, i czego to Ty nie mozesz zrobic. Ale zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252621 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Na NIE! Siedzisz na specie rozkazuje co mamy robić. Jeszcze dostałeś SS i nie wrzuciłeś na forum. Co z tego, że aquax je sprawdził? Każdy kto dostanie SS musi je wrzucić na forum, a nie po znajomości! ..Śmiech na sali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252627 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 O kurwa, powroty marnotrawnych synów, gdybym miał tu cokolwiek do powiedzenia, Ty i Twój ziom Rychu nie mielibyście wstępu ani na to forum, ani na te serwery. Buraczanym palantom mówię stanowcze nie. Obraziłem? Taki miałem zamiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252647 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Odpowiedź masz w poście przyjaciela Rycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252648 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi