Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248062 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Data i godzina: 27 grudnia, kilka minut po 22 Nick admina/gracza, który zawinił: Grabek Dowody: jeśli demo nie nagrywa dźwięku to brak Świadkowie: gracza którzy grali Uzasadnienie: admin dał mi bana na za stanie na raspie( musiałem się cofnąć, żeby kryć plecy), jednak najważniejsze jest to, że nie dał bana osobom, które nadużywały mikrofonu i psuły grę, nie zasługuje na admina(za byle co banuje, a jak coś poważniejszego to umywa ręce) Sytuacja miała miejsce na serwerze only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 #248069 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zapraszamy Admina Tom o wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 27 Grudnia 2014 #248072 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Widzę tero Siedzącego na Respie z Paką od dłuższego czasu i który jeszcze się cofa i nie ma zamiaru nic zrobić żeby iść na BS;a. Daję bana na 1h. Są komunikaty które ostrzegają przed tym. Trzeba czyt. ze zrozumieniem. Mam voice Enable 0. Żadnych Komunikatów nie było na @ say, że ktoś przeszkadza. mam demo jak coś. Daj dowód, że się mylę, dam swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 #248520 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dobra temat do zamknięcia. Prosiłbym tylko o jakieś informacje jak działa ta @ na serwerze. Jeśli jest o tym mowa na forum prosiłbym przekierować mnie do działu gdzie mogę to znaleźć lub(lepsza opcja) w kilku słowach tutaj mi to wyjaśnić. Dzięki w ogóle za tak szybkę rozpatrzenie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 #248524 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Admin ma możliwość napisania informacji na ekranie za pomocą "say+@ tekst..." - http://iv.pl/images/65247594364571385862.jpg. Na prośbę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 #248525 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi