Haq# Napisano 24 Lutego 2016 #401849 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Nick: HaQ Wiek: 16 rocznikowo Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem tylko raz admina, tu na codzie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Rok na steamie i z 3 lata na non steamie. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Wróciły chęci i chciałbym ponownie spróbować. Gram tu długo. Nie ukrywam, że czasami mnie ponosi. Nie będę pisał, że mało adminów i inne takie typowe wypowiedzi. Więc myślę ,że to wszystko Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy czasami od dnia. Myślę, że z 2h na tym serwerze uda mi się ugrać. Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Haq/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 24 Lutego 2016 #401856 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Jestem na tak: Aktywny Doświadczenie ma Był tu adminem, oprócz aktywności nie było co do niego większych zarzutów Co do emocji, postara się mniej wybuchowo reagować, wiem to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 24 Lutego 2016 #401864 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Wielkie tak ! +aktywny +ogarnięty +nie widziałem źeby sie spinał na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 24 Lutego 2016 #401980 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 I tu też moje tak Stary admin Ogarnięty Zgłasza A skoro chęci do gry wróciły to nic tylko do niebieskiego go Kolejny murzyn który będzie za mnie na spect siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 24 Lutego 2016 #401990 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Innej opcji nie ma Wielkie TAK! -ogarnięty -był już tu adminem -bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 25 Lutego 2016 #402003 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Na TAK Miał już tutaj admina, ogarnięty, doświadczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2016 #402006 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Milo widzieć kolejny powrót nic tylko TAK -adminował już -kultura -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 26 Lutego 2016 #402553 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Kurcze, widzę, że stara ekipa się zbiera <3 Jestem na tak, + Ogarnięty, kulturalny i bezbłędny gracz i admin (były ) + Wprowadzał miłą atmosferę na serwer, + Jeden z najbardziej ogarniętych adminów na tym serwerze + Był już długo adminem i nie będzie raczej żadnego problemu z tym, że zagości ponownie w administracji Powodzonka mordeczko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Lutego 2016 #402678 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Tak jak w przypadku kakadu myślę, że nie ma zastrzeżeń co do przyjęcia Haq ponownie na admina. Dodatkowo przyda się każda para rąk do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Lutego 2016 #402680 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi