Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Witam w 3 odsłonie Q&A. Przez najbliższe 4 dni będziecie mieli możliwość zadawania pytań drugiemu z "Czerwonych" sieci serwerów Multi-Head - Kilka informacji: 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O] Przykładowe pytanie: [P] Czy eMiKaOeS jest fajny? Przykładowa odpowiedź: [O] Tak. 2. Pytania można zadawać do godziny 00:00 w piątek. Pytania po tym czasie nie będą brane pod uwagę. odpowie na Wasze pytania do piątku, do godziny 24, tworząc temat i nominuje kolejną osobę. Sugeruję, by był to @aquax, gdyż nie wiadomo, jak to się dalej potoczy, a chciałbym, by wzięli w tym udział wszyscy Czerwoni. Pozdrawiam. PS. Przepraszam za poślizg, zmęczenie dało się we znaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 [P] Romantyczna kolacja z @aquax przy świecach czy impreza na gołe klaty z @555_dni? [P] Jaki masz rozmiar biustu? [P] Sięgasz językiem do nosa? (wiem, wszyscy sprawdziliście ) [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? ...MMA? ...Trudnych Spraw? ...Warsaw Shore? ...Rolnik szuka żony? ...Ukryta prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malu Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 [P] Jakie miałeś największe staty podczas mixa w cs go? [P] Pojawisz się na najbliższym zlocie? [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? [P] Kiedy otworzycie rekrutację na [email protected]? Jestem bardzo zainteresowany tą posadą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 [P] Ile masz lat ? [P] Masz żonę ? [P] Która rocznica ślubu w tym roku mija ? [P] Jak ma na imię twoja żona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 [P] Jak długo masz zamiar tu zabawić i czemu do końca życia? [P] 5 osób z MH z którymi chciałbyś pójść na piwko (dla Ciebie soczek, ewentualnie Reds)? [P] Jest ktoś, kogo masz chęć usunąć z MH w trybie natychmiastowym? [P] W jakiej branży pracujesz? [P] Jak ma na imię Twój synek/córeczka? Jesteś z niego/ niej dumny? [P] Planujecie kolejnego brzdąca czy odpowiada Wam 2+1? [P] citkos czy eMiKaOeS? [P] Co o mnie sądzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 [P] Przedstaw swoją drogę zawodową do dzisiejszego [P] Czym się zajmujesz na co dzień ( poza MH )? [P] Jak się zaczęła Twoja przygoda z Cs'em? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Mati [P] Romantyczna kolacja z aquax przy świecach czy impreza na gołe klaty z 555_dni? wole grac z dziecmi w cs:go [P] Jaki masz rozmiar biustu? nie mam pleców [P] Sięgasz językiem do nosa? (wiem, wszyscy sprawdziliście ) Tak lubię kozy [P] Kogo z użytkowników wysłałbyś do... ...Jednego z dziesięciu? cipkos ...MMA? olcia pedolcia brzydolcia ...Trudnych Spraw? prosatanek ...Warsaw Shore? boob ...Rolnik szuka żony? siebie ...Ukryta prawda? keymil Malu [P] Jakie miałeś największe staty podczas mixa w cs go? 1:0:22 [P] Pojawisz się na najbliższym zlocie? Nie bo bede gral z dziecmi w cs go bo mam 40 lat [P] Skąd wziął się pomysł na Twój nick? 7 letni kolega mi go wymyslil [P] Kiedy otworzycie rekrutację na [email protected]? Jestem bardzo zainteresowany tą posadą Dla ciebie zawsze Kristo [P] Ile masz lat ? 40 [P] Masz żonę ? Mialem kobiete ale mnie zostawila bo wolalem od niej dzieci i keymila z ktorymi gralem w cs go [P] Która rocznica ślubu w tym roku mija ? rocznica to jedynie mojego samotnego zjebanego zycia czyli 40 rocznica [P] Jak ma na imię twoja żona awp cipkos [P] Jak długo masz zamiar tu zabawić i czemu do końca życia? bo nie mam zycia i kocham polskie male dzieci [P] 5 osób z MH z którymi chciałbyś pójść na piwko (dla Ciebie soczek, ewentualnie Reds)? boob,natalia,misterles,jupik,aquax [P] Jest ktoś, kogo masz chęć usunąć z MH w trybie natychmiastowym? Joe [P] W jakiej branży pracujesz? w branzy tyrania rodzicow i podrywaniem dzieci ubezwlasnowolnionych czesciowo [P] Jak ma na imię Twój synek/córeczka? Jesteś z niego/ niej dumny? reksio [P] Planujecie kolejnego brzdąca czy odpowiada Wam 2+1? nie wiem, jak reksio pierdolnie jakiegos to zostanie bede mial wiecej dzieci do tresury [P] citkos czy eMiKaOeS? czy [P] Co o mnie sądzisz? pierdol sie dziecko ... dasz mi swój numer tel? Joe [P] Przedstaw swoją drogę zawodową do dzisiejszego do 39 roku zycia siedzialem w domu a baba za mnie zapierdalala a ja tylko tresowalem jej dziecko teraz znalazlem prace, licze szyszki na drzewie za kromke chleba [P] Czym się zajmujesz na co dzień ( poza MH )? wymieniłem wyżej "tyraniem rodziców itd." [P] Jak się zaczęła Twoja przygoda z Cs'em? w 2007 roku poznałem macka ktory mial 7 lat wtedy i mi powiedzial, tyy TAK TY TLUSTY NIEROBIE cho ci pokaze fajna giere napewno bedziesz w to lamil, dodam ze tu nie ma zadnych czitow, wiec poszedlem zobaczylem i o to gram po dzis dzien, co prawda lamie i widze same czity ale taka moja natura jestem pierdolonym 40 letnim gburem ktorego zostawila kobieta poniewaz w jego zyciu bylo tylko praca cs:go praca cs:go, tresowalem jej dzieciaka, gdy rodzina siedziala w komplecie darlem na nich morde ze zamkneli pyski bo gram kurwa mixa jesli chcecie wiecej wiedziec piszcie na moj numer telefonu http://scr.hu/23do/40j8b 512697944 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Ty chuju zostawiles mnie po 10 latach zycia dla jakies gry i tych dzieci jakiegos kamila nawet jeszcze nie zaruchales bo dziecko jest listonosza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 [P] Lubisz zawierać nowe znajomości? [P] Szukasz nowej miłości? [P] Rock vs Disco Polo? [P] Spisała Cię już kiedyś policja? [P] Lubisz mnie? [P] Czy Twoim zdaniem zasłużyłam na posadę moderatora? :> [P] Chciałbyś zmienić płeć? Jeśli tak to dlaczego? [P] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? (dlaczego tak/nie) [P] Moim ulubionym dniem tygodnia jest ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardeQ Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 [P] Dlaczego jestem twoim panem i zawsze powinieneś składać mi pokłony? [P] Wiesz, że El Gordo to nie Consecuente? [P] Czy to prawda, że to ty wypchnąłeś Magika z okna? [P] Dane jest, że słońce jest ciepłe, a trawa zielona. W jakim punkcie spotkają się pociągi? #fizyka [P] Czy to prawda, że niebo jest limitem? [P] To prawda, że byłeś stylistą kory? [P] Prawda, że odszedłeś od gry w badmintona ponieważ zawsze chciałeś zostać zawodową baletnicą? [P] Czy całowałeś plakaty Marylin Monroe? [P] Czy to prawda, że to ty postawiłeś tą brzozę pod Smoleńskiem? [P] Czy to prawda, że po imprezie stunocnej to ty zainspirowałeś gospela do nagrania "Hyc o Podłoge"? [P] Czy to ty byłeś węgorzem w sławnym utworze Braci Figot Fagot? [P] Czy to prawda, że podpisywałeś kartki "Marek Grzechuta" i sprzedawałeś je za ruble? [P] Czy to ty byłeś 3 rolnikiem z kolei (w reklamie) serialu "Rolnik szuka żony?" [P] To prawda, że to ty założyłeś firmę Apple podczas jedzenia jabłka, lecz zachłanne amerykańce ukradły ci pomysł i zgarnęły hajs? [P] Dlaczego ostatni huragan nazwano imieniem kobiecym? Szowinizm czy spontan? [P] Czy to ty jesteś słynnym autorem słów "Czemu nie jesteś ładna?"? [P] Czy masz kredyt w Providencie? [P] Czy to prawda, że zbijałeś kolanko z Wałęsą przy okrągłym stole? [P] Czy to prawda, że #PosełBiedroń to twój przyjaciel, a to na sb to była popisówka? [P] Czy w piątek nie masz czasu przez to, że będziesz się modlił przy ołtarzyku poświęconemu mi? [P] Dlaczego ja i Freezu jesteśmy twoimi autorytetami? [P] Też uważasz, że powinno się stworzyć rangę "Wirtualny Bóg" i nadać ją mi? [P] Największa porażka tej sieci (osoba)? [P] Czy to prawda, że dwa lata kupowałeś w żabce bo myślałeś, że zaczniesz wyżej skakać i zrobisz się mały, zielony jak twój idol Jarek Kaczyński? [P] Też uważasz, że Rysiek Kalisz powinien zostać powołany do kadry narodowej? [P] Ile najdłużej wstrzymywałeś mocz? 8) [P] Czy prawdą jest, że usunąłeś swoje konto aby zatrzeć ślady po zainkasowaniu całego hajsu z premek i 2 tygodniowym wyjeździe do 5* hotelu w Sydney? [P] Czy to ty smażyłeś Hamburgery dla Magdy Gessler? [P] Czy to prawda, że kibicujesz Donutanowi i kleło na przyszłej eurowizji? [P] Czy to ty zaproponowałeś im zapuszczenie bród? [P] Czy miło się odpowiadało? [P] Pozdrowisz mnie? :'( Będę miał na fame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 [P] Dlaczego się nie przyznasz, że jesteś prowadzącym 1 z 10? [P] To prawda, że kilka dni temu śpiewałeś 80 lat minęło jak jeden dzień...? [P] Co zrobiłeś, gdy zobaczyłeś serie pytań od ? (Bo ja - :facepalm:) [P] Lubisz święta? (Uzasadnij) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Czas na zadawanie pytań minął. Wkrótce stworzy temat z odpowiedziami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...