n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239853 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 [align=center]ODPOWIEDZI: [/align] [P] & [O] Kogo z użytkowników wysłałbyś do: Jednego z dziesięciu? @mydlak MMA? @Joe Trudnych Spraw? @Bad ek` Warsaw Shore? Rolnik szuka żony? @Strajk Mam talent? - Dlaczego ja? @aquax [P] Jak oceniasz stan serwerów po zmianie hostingu? [O] Musi być lepiej. Nie może być gorzej niż na DC. [P] Macie już jakieś pomysły dotyczące nowych serwerów? [O] Oczywiście, wkrótce się przekonacie. [P] W ostatnim czasie skurczyło się grono S@, macie w planach mianowanie kogoś tą rangą, czy nie? [O] Wczoraj jedna osoba zasiliła grono S@. Niewykluczone, że w przyszłości ktoś jeszcze do tego grona dołączy. [P] Kiedy postawisz mój kochany aim/awp/fy? [O] Już stoi. Możecie mi pisać, co na nim chcecie. [P] Jest możliwość powstania serwera 1.6 TP only Steam? [O] Możliwość jest, lecz swego czasu podobne próby kończyły się niepowodzeniem. [P] Czemu nowy nick? [O] Liczenie stawało się męczące i niepotrzebne. [P] Ile masz lat? [O] 12 [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [O] Wiadomo, coś tam po głowie chodzi, ale zbyt daleko nie wybiegam w przyszłość. [P] Rozumiem, że pracujesz, a więc spełniasz się zawodowo, czy chciałbyś coś zmienić? [O] Nie spełniam się zawodowo, ale mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni. [P] Ulubiona potrawa? [O] Nie mam jednej. Mam ich wiele. [P] Ulubiony aktor? [O] Brak. [P] Kawa czy herbata? [O] Herbata. Nie pijam kawy. [P] Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? [O] Wszystkiego co wpadnie w ucho. [P] Ulubiony kawałek? [O] Możecie odsłuchać w moim profilu. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Nie znam Cię zbyt dobrze, nie będę oceniał. [P] citkos czy citkos? [O] Nie mam pojęcia. @Zielonaa. [P] Czemu Twój komputer jest z drewna? [O] Bo jest najlepszy i unikatowy. [P] Czemu taki ciapek z Ciebie? ; DDD [O] Wy jesteście ciapki i grzbiety, dobrze o tym wiesz. [P] Dlaczego jesteś taki słaby w makao? [O] Groszkowa = Zielona http://scr.hu/2zv8/alshf http://scr.hu/2zv8/kueqn http://scr.hu/2zv8/a5ps4 [P] Jak oceniasz swoje lenistwo w skali od 1-5? [O] [P] Dajesz rade jako trener? [O] Zależy pod jakim względem pytasz. Bardzo lubię to co robię. [P] Dlaczego używasz mutatora głosu? [O] Bo mam 12 lat. [P] Czemu nie podajesz swojego prawdziwego wieku przecież wszyscy wiedzą, że po drugiej stronie siedzi 50letni dziadek A tak na poważnie... [P] Czemu zawsze wpierdzielasz coś po nocach? [O] Bo lubię. [P] Najpierw masa potem masa? nie no serio.. [O] Najpierw masa potem rzeźnia. [P] Ile chciałbyś mieć dzieci? [O] Cinszko powiedzieć. [P] Jesteś gotowy na poważny związek? [O] Oczywiście. [P] Lubisz swoje miasto? [O] Tak. Skąd Ty te pytania brałaś...;> [P] Zamierzasz gdzieś wyjechać w przyszłości, czy raczej wolałbyś zostać u siebie? [O] Czas pokaże. @Malu [P] Co skłoniło Cie do przyjęcia mnie do tak wysokich funkcji na tej sieci? [O] Twoje zaangażowanie. [P] Kiedy pijemy? [O] Możemy już dzisiaj, ale wolałbym jutro. [P] Jesteś na masie czy na rzeźbie? [O] Odpowiedź kilka pytań wyżej. [P] Skąd wziął się Twój stary oraz nowy nick? [O] Pomidor. [P] Składamy się na wspólny komputer aby nie mieć 15 fps w cs 1.6? [O] Mnie to nie przeszkadza. Jestem sentymentalny. @NumberOne [P] Dlaczego tak bardzo lubisz rozdawać pedałki na ts'ie? [O] Traktuję to raczej jako obowiązek. [P] Kogo uważasz za najbardziej pracowitą osobę na forum? [O] Jest kilka osób, które dobrze się spisują i na pewno zdają sobie z tego sprawę. [P] Co oznacza "studnia"? [O] Wejdź na TS3 to Ci pokażę. [P] Czy jest tu osoba, z którą masz jakieś grubsze zatargi? [O] Nikt mi nie przychodzi do głowy. [P] Które osoby z forum znasz osobiście? [O] Nie pamiętam ich nicków. Nie znacie. [P] Wybierasz się na przyszły zlot o ile będzie? [O] W końcu wypadałoby dojechać i wziąć się za niektórych (bez niesmacznych skojarzeń). [P] Kiedy gramy w makao/kalambury? [O] Ciężkie pytanie na weekend. [P] Czy uważasz, że zmiana hostingu była niezbędna? Dlaczego? [O] Myślę, że tak. Od dawna śmierdziało mi od nich brakiem profesjonalizmu. Na szczęście sami nam pomogli podjąć decyzję o zmianie. [P] Komu najbardziej ufasz na forum? [O] Sobie. [P] Jakieś plany na przyszłość? Może rodzina/dom? [O] Rodzina i dom to podstawa. [P] Ile chcesz na ten komputer? [O] Nie stać Cię na ten unikat. Wkrótce będziesz mógł podziwiać w muzeum. [P] Wpadłeś kiedyś do studni? [O] Owszem. Na TS3 zdarza mi się tam zaglądać. [P] A jak już wpadłeś to bolało? [O] To sama przyjemność. [P] Dlaczego CC@ to słabiak? [O] Bo jest moim paziem. W sumie to komplement. [P] Czy podzielasz moją opinię w sprawie tego, że Kox i Evviva l'arte + Keymil powinni dostać kolejno Opiekun sieci h@ i h@? [O] Nie. Tylko Keymil na to zasłużył. [P] Czy to ty grałeś tą pyskatą 14 latke w serialu "Szkoła"? [O] Nie. Jak pyskata to Zielona. [P] Czy oglądałeś kiedyś rodzinę zastępczą? [O] Oczywiście. [P] Jeśli tak to kto był twoim ulubionym bohaterem i dlaczego to właśnie śliniak? [O] Tu mnie masz. [P] Czy to ty tańczyłeś dla zespołu Weekend? [O] Owszem. Nie raz i nie dwa na wiejskiej dyskotece. [P] Podobała się seria pytań? [O] Liczyłem na więcej. [P] Ja się pytam, gdzie jest studnia? No gdzie? [O] Właśnie w niej siedzę. [P] Czemu, czemu nie jesteś piękną blondyneczką? [O] Bo mam jednego dydka, a nie dwa. [P] Ile jest 3*x^3? [O] Pisiont czy. [P] Pokażesz dziś dupsko na SB? [O] Jeśli wpadniesz to oczywiście. [P] Jak masz na imię Mateuszu? [O] Sprzedałeś mnie. [P] Wiesz, że "...kocham Cię jak Irlandię"? [O] Chyba jak Finlandię. [P] Czemu uważasz, że HardeQ to lamus, przecież nie jest nim, jest cebulakiem? [O] Uważam, że HardeQ to grzbiet. @Teez. [P] Na kogo głosowałeś w wyborach? [O] Nie głosuję na tych, którzy mnie okradają. [P] Przywrócicie bf4? [O] Pomyślimy. [P] Pokażesz swój ryjek w końcu? (pomijając tego murzynka) [O] Nie poderwiesz mnie. [P] Do domu spuszczasz się po linie z wiadrem? [O] Wskakuję na główkę. [P] Jak długo zajmuje Ci wejście a właściwie zejście do swojej nory? [O] Moment. [P] Dlaczego kłamiesz odpisując na "y@" graczom, że gracz czysto? [O] Ja nigdy nie kłamię. Czasem żartuję. [P] Dlaczego ukrywasz związek z CC? [O] Aktualnie jesteśmy w "to skomplikowane". @Kristo [P] Zrobicie serwer 4FUN cs 1.6 ? [O] Będziemy myśleć nad nowymi modami. [P] Będziesz pił na sylwestra ? [O] Nie zadawaj pytań retorycznych. [P] Kiedy masz urodziny ? [O] Za 45 dni. [P] Kiedy masz imieniny ? [O] Za 283 dni. [P] Jak tam rola Trenera ? [O] Bardzo dobrze, jestem zadowolony. [P] Ile masz lat ? [O] Odpowiedź w pierwszym zestawie pytań. [P] Na którym roku studiów jesteś ? [O] Mam nadzieję, że nie na ostatnim. [P] Jaką drużynę trenujesz ? [O] Grupy juniorskie. [P] W jakiej drużynie grasz? [O] Gram w kilku. @dupadupadupadupa [P] W jaki sposób zaczęła się Twoje przygoda z MH? [O] Od wyłapania ss'ów na ODD2. [P] Jakie są Twoje plany na sylwka? [O] Idziemy ze znajomymi na salę. [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Studiuję, pracuję, trenuję. [P] Co wiesz o mechanice kwantowej (bez wujka google czy cioci wikipedii)? [O] Nic i nie chcę nic wiedzieć. [P] Pytanie z "Jednego z dziesięciu": Więcej niż jedno zwierzę to? [O] Spaliłeś. To pytanie z Familiady. [P] Co było pierwsze: jajko czy kura? [O] Tego się nie dowiemy. Trzecia była jajecznica. [P] Gdzie kobiety mają najwięcej kręconych włosów? [O] TAM jeszcze z bujnymi i kręconymi nie miałem do czynienia, więc nie mogę porównywać. @Joe [P] Co u siostry? [O] Mówi, że ok. Pyta co u Ciebie. [P] Jak pisanie pracy dyplomowej? [O] [align=center]__________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/align] Jako kolejną ofiarę nominuję, zgodnie z obietnicą, . Pozdro naleśniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239878 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Dobrze Ci poszło a niedługo CC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Grudnia 2014 #240855 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Sam jesteś grzbiet Już czekam na tą wersję z CC@ 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 14 Grudnia 2014 #240861 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Haha, super wyszło . A teraz czas na Pana Tomeczka :crazy:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Grudnia 2014 #240877 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Super, Tomek gotuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Grudnia 2014 #240882 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jak na 12- latka to super wyszło Racja, z Familiady... wiedziałem, że coś źle napisałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241250 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi