n-ty dzien Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 [align=center]ODPOWIEDZI: [/align] [P] & [O] Kogo z użytkowników wysłałbyś do: Jednego z dziesięciu? @mydlak MMA? @Joe Trudnych Spraw? @Bad ek` Warsaw Shore? Rolnik szuka żony? @Strajk Mam talent? - Dlaczego ja? @aquax [P] Jak oceniasz stan serwerów po zmianie hostingu? [O] Musi być lepiej. Nie może być gorzej niż na DC. [P] Macie już jakieś pomysły dotyczące nowych serwerów? [O] Oczywiście, wkrótce się przekonacie. [P] W ostatnim czasie skurczyło się grono [email protected], macie w planach mianowanie kogoś tą rangą, czy nie? [O] Wczoraj jedna osoba zasiliła grono [email protected] Niewykluczone, że w przyszłości ktoś jeszcze do tego grona dołączy. [P] Kiedy postawisz mój kochany aim/awp/fy? [O] Już stoi. Możecie mi pisać, co na nim chcecie. [P] Jest możliwość powstania serwera 1.6 TP only Steam? [O] Możliwość jest, lecz swego czasu podobne próby kończyły się niepowodzeniem. [P] Czemu nowy nick? [O] Liczenie stawało się męczące i niepotrzebne. [P] Ile masz lat? [O] 12 [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [O] Wiadomo, coś tam po głowie chodzi, ale zbyt daleko nie wybiegam w przyszłość. [P] Rozumiem, że pracujesz, a więc spełniasz się zawodowo, czy chciałbyś coś zmienić? [O] Nie spełniam się zawodowo, ale mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni. [P] Ulubiona potrawa? [O] Nie mam jednej. Mam ich wiele. [P] Ulubiony aktor? [O] Brak. [P] Kawa czy herbata? [O] Herbata. Nie pijam kawy. [P] Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? [O] Wszystkiego co wpadnie w ucho. [P] Ulubiony kawałek? [O] Możecie odsłuchać w moim profilu. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Nie znam Cię zbyt dobrze, nie będę oceniał. [P] citkos czy citkos? [O] Nie mam pojęcia. @Zielonaa. [P] Czemu Twój komputer jest z drewna? [O] Bo jest najlepszy i unikatowy. [P] Czemu taki ciapek z Ciebie? ; DDD [O] Wy jesteście ciapki i grzbiety, dobrze o tym wiesz. [P] Dlaczego jesteś taki słaby w makao? [O] Groszkowa = Zielona http://scr.hu/2zv8/alshf http://scr.hu/2zv8/kueqn http://scr.hu/2zv8/a5ps4 [P] Jak oceniasz swoje lenistwo w skali od 1-5? [O] [P] Dajesz rade jako trener? [O] Zależy pod jakim względem pytasz. Bardzo lubię to co robię. [P] Dlaczego używasz mutatora głosu? [O] Bo mam 12 lat. [P] Czemu nie podajesz swojego prawdziwego wieku przecież wszyscy wiedzą, że po drugiej stronie siedzi 50letni dziadek A tak na poważnie... [P] Czemu zawsze wpierdzielasz coś po nocach? [O] Bo lubię. [P] Najpierw masa potem masa? nie no serio.. [O] Najpierw masa potem rzeźnia. [P] Ile chciałbyś mieć dzieci? [O] Cinszko powiedzieć. [P] Jesteś gotowy na poważny związek? [O] Oczywiście. [P] Lubisz swoje miasto? [O] Tak. Skąd Ty te pytania brałaś...;> [P] Zamierzasz gdzieś wyjechać w przyszłości, czy raczej wolałbyś zostać u siebie? [O] Czas pokaże. @Malu [P] Co skłoniło Cie do przyjęcia mnie do tak wysokich funkcji na tej sieci? [O] Twoje zaangażowanie. [P] Kiedy pijemy? [O] Możemy już dzisiaj, ale wolałbym jutro. [P] Jesteś na masie czy na rzeźbie? [O] Odpowiedź kilka pytań wyżej. [P] Skąd wziął się Twój stary oraz nowy nick? [O] Pomidor. [P] Składamy się na wspólny komputer aby nie mieć 15 fps w cs 1.6? [O] Mnie to nie przeszkadza. Jestem sentymentalny. @NumberOne [P] Dlaczego tak bardzo lubisz rozdawać pedałki na ts'ie? [O] Traktuję to raczej jako obowiązek. [P] Kogo uważasz za najbardziej pracowitą osobę na forum? [O] Jest kilka osób, które dobrze się spisują i na pewno zdają sobie z tego sprawę. [P] Co oznacza "studnia"? [O] Wejdź na TS3 to Ci pokażę. [P] Czy jest tu osoba, z którą masz jakieś grubsze zatargi? [O] Nikt mi nie przychodzi do głowy. [P] Które osoby z forum znasz osobiście? [O] Nie pamiętam ich nicków. Nie znacie. [P] Wybierasz się na przyszły zlot o ile będzie? [O] W końcu wypadałoby dojechać i wziąć się za niektórych (bez niesmacznych skojarzeń). [P] Kiedy gramy w makao/kalambury? [O] Ciężkie pytanie na weekend. [P] Czy uważasz, że zmiana hostingu była niezbędna? Dlaczego? [O] Myślę, że tak. Od dawna śmierdziało mi od nich brakiem profesjonalizmu. Na szczęście sami nam pomogli podjąć decyzję o zmianie. [P] Komu najbardziej ufasz na forum? [O] Sobie. [P] Jakieś plany na przyszłość? Może rodzina/dom? [O] Rodzina i dom to podstawa. [P] Ile chcesz na ten komputer? [O] Nie stać Cię na ten unikat. Wkrótce będziesz mógł podziwiać w muzeum. [P] Wpadłeś kiedyś do studni? [O] Owszem. Na TS3 zdarza mi się tam zaglądać. [P] A jak już wpadłeś to bolało? [O] To sama przyjemność. [P] Dlaczego [email protected] to słabiak? [O] Bo jest moim paziem. W sumie to komplement. [P] Czy podzielasz moją opinię w sprawie tego, że Kox i Evviva l'arte + Keymil powinni dostać kolejno Opiekun sieci [email protected] i [email protected]? [O] Nie. Tylko Keymil na to zasłużył. [P] Czy to ty grałeś tą pyskatą 14 latke w serialu "Szkoła"? [O] Nie. Jak pyskata to Zielona. [P] Czy oglądałeś kiedyś rodzinę zastępczą? [O] Oczywiście. [P] Jeśli tak to kto był twoim ulubionym bohaterem i dlaczego to właśnie śliniak? [O] Tu mnie masz. [P] Czy to ty tańczyłeś dla zespołu Weekend? [O] Owszem. Nie raz i nie dwa na wiejskiej dyskotece. [P] Podobała się seria pytań? [O] Liczyłem na więcej. [P] Ja się pytam, gdzie jest studnia? No gdzie? [O] Właśnie w niej siedzę. [P] Czemu, czemu nie jesteś piękną blondyneczką? [O] Bo mam jednego dydka, a nie dwa. [P] Ile jest 3*x^3? [O] Pisiont czy. [P] Pokażesz dziś dupsko na SB? [O] Jeśli wpadniesz to oczywiście. [P] Jak masz na imię Mateuszu? [O] Sprzedałeś mnie. [P] Wiesz, że "...kocham Cię jak Irlandię"? [O] Chyba jak Finlandię. [P] Czemu uważasz, że HardeQ to lamus, przecież nie jest nim, jest cebulakiem? [O] Uważam, że HardeQ to grzbiet. @Teez. [P] Na kogo głosowałeś w wyborach? [O] Nie głosuję na tych, którzy mnie okradają. [P] Przywrócicie bf4? [O] Pomyślimy. [P] Pokażesz swój ryjek w końcu? (pomijając tego murzynka) [O] Nie poderwiesz mnie. [P] Do domu spuszczasz się po linie z wiadrem? [O] Wskakuję na główkę. [P] Jak długo zajmuje Ci wejście a właściwie zejście do swojej nory? [O] Moment. [P] Dlaczego kłamiesz odpisując na "[email protected]" graczom, że gracz czysto? [O] Ja nigdy nie kłamię. Czasem żartuję. [P] Dlaczego ukrywasz związek z CC? [O] Aktualnie jesteśmy w "to skomplikowane". @Kristo [P] Zrobicie serwer 4FUN cs 1.6 ? [O] Będziemy myśleć nad nowymi modami. [P] Będziesz pił na sylwestra ? [O] Nie zadawaj pytań retorycznych. [P] Kiedy masz urodziny ? [O] Za 45 dni. [P] Kiedy masz imieniny ? [O] Za 283 dni. [P] Jak tam rola Trenera ? [O] Bardzo dobrze, jestem zadowolony. [P] Ile masz lat ? [O] Odpowiedź w pierwszym zestawie pytań. [P] Na którym roku studiów jesteś ? [O] Mam nadzieję, że nie na ostatnim. [P] Jaką drużynę trenujesz ? [O] Grupy juniorskie. [P] W jakiej drużynie grasz? [O] Gram w kilku. @dupadupadupadupa [P] W jaki sposób zaczęła się Twoje przygoda z MH? [O] Od wyłapania ss'ów na ODD2. [P] Jakie są Twoje plany na sylwka? [O] Idziemy ze znajomymi na salę. [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Studiuję, pracuję, trenuję. [P] Co wiesz o mechanice kwantowej (bez wujka google czy cioci wikipedii)? [O] Nic i nie chcę nic wiedzieć. [P] Pytanie z "Jednego z dziesięciu": Więcej niż jedno zwierzę to? [O] Spaliłeś. To pytanie z Familiady. [P] Co było pierwsze: jajko czy kura? [O] Tego się nie dowiemy. Trzecia była jajecznica. [P] Gdzie kobiety mają najwięcej kręconych włosów? [O] TAM jeszcze z bujnymi i kręconymi nie miałem do czynienia, więc nie mogę porównywać. @Joe [P] Co u siostry? [O] Mówi, że ok. Pyta co u Ciebie. [P] Jak pisanie pracy dyplomowej? [O] [align=center]__________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/align] Jako kolejną ofiarę nominuję, zgodnie z obietnicą, . Pozdro naleśniki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Dobrze Ci poszło a niedługo CC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardeQ Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Sam jesteś grzbiet Już czekam na tą wersję z [email protected] 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Haha, super wyszło . A teraz czas na Pana Tomeczka :crazy:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Super, Tomek gotuj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jak na 12- latka to super wyszło Racja, z Familiady... wiedziałem, że coś źle napisałem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...