WolfIDraV Napisano 11 Grudnia 2014 #239450 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Witam, Od 2-3 dni mam taki problem z cs, że po iluś minutach grania robią mi się piksele oraz czarne paski(ajkby textur nie czytało) po chwili zacina mi komputer buczenie po czym znika całkowicie obraz jak by komputer nie był włączony i pokazuję się blue screen. Blue screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 19 Grudnia 2014 #243010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Zobacz czy wszystkie komponenty w komputerze masz poprawnie podłączone. Montowałeś ostatnio coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Grudnia 2014 #241025 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jak tam, żyje kolega? Czekam 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Stycznia 2015 #250828 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi