Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238307 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Nick: LKD Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Pare lat dokladnie nie wiem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 7-8 lat Steam / NonSteam: Steam: LKD Dlaczego Ty: Już kiedys bylem, ogarnialem, czesto jestem w godzinach nocnych Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: roznie Kontakt: steam,forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=LKD&Search=Search Ps: Chcialbym dodać ze nigdy nie mialem ostrzeżenia za adminowanie (w dziale admin), to samo ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Grudnia 2014 #238393 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 No nie tak dawno temu złożyłeś podanie na dd2/inf . Dałbym Ci szanse, byłeś już adminem, ogarniasz te tematy, fajny z Ciebie gość i ogólnie dużo plusów, ciężko dostrzec minusy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Grudnia 2014 #238396 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 hehe zdecyduj sie gdzie chcesz byc Oczywscie na tak kultura oganiey spoko i boot niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 8 Grudnia 2014 #238400 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jestem na tak ogarniety miły aktywny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238570 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Michale nie może być innej opcji jak TAAAAK! Oczywiście kulturalny, miły, ogarnia (chociaż i tak skilla nie ma ) No ale dobra są same plusy także wracaj w nasze szeregi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238577 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Owszem że jestem na tak, był adminem sprawy ogarnia. Jedno wielkie tak Michale nie może być innej opcji jak TAAAAK! Oczywiście kulturalny, miły, ogarnia (chociaż i tak skilla nie ma ) No ale dobra są same plusy także wracaj w nasze szeregi A Ty byś wpadł na serwer, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 8 Grudnia 2014 #238582 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 na TAK!! +doświadczenie +wiek +kultura +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Grudnia 2014 #238603 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jestem na TAK. Widywałam go w nocy jak ostatnio grywałam . Do tego był dobrym adminem, więc nie widzę przeszkód, by został nim ponownie . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KirG Napisano 9 Grudnia 2014 #238617 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Na tak godziny + doswiadczenie + ogarniety + mic i steam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Grudnia 2014 #238837 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 @LKD dupero na tak Doświadczony Godziny Ogarnięty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #238961 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Oczywiście jestem na nie. Nieraz byłem zmuszony tego pana mutować z powodu jego wyzwisk. Jeszcze raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 10 Grudnia 2014 #239033 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Jestem na tak. Był już tutaj adminem i dobrze wykonywał tą funkcję, nie widzę żadnych przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239255 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362154 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi