Kristo Napisano 6 Grudnia 2014 #237764 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Data i godzina: 21:26 06.12.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: popapraniec^^ Dowody: http://hltv.1shot1kill.eu/srv23588/HLTV-1412062111-de_nuke.dem.zip Świadkowie : TURBO Uzasadnienie: Ten admin nie zrobił żadnego głosowania ani nic czy chcemy aby zmienił mapę, po prostu zmienia mapy kiedy chce, tak mu nie wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Grudnia 2014 #237779 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 No to zapraszam popaprańca do wyjaśnienia tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 8 Grudnia 2014 #238286 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Brak odpowiedzi ze strony admina "popapraniec", proszę H@/S@ o wyciągniecie konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 8 Grudnia 2014 #238287 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Grudnia 2014 #238435 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Otrzymałem wiadomość na PW od Admina popapraniec. Problem już naprawiony, więc zapraszam popaprańca w razie gdybyś chciał coś jeszcze dodać. Radek - UBT ma zakaz zamykania skarg na adminów. Z chęcią bym odpowiedział na tę skarkę,ale "Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum. " i tak jest ciągle - ze wszystkim. Ogólnie wyświetla mi sie tylko baner i shoutbox i prawy boczny panel. Nic nie daje zmiana przegladarki. Ogólnie są problemy na serwerze,coś dziwnego się dzieje i nagle jest 5vs5 bo reszta na specie siedzi, BO NIE MOGĄ WEJŚĆ,niby nie ma miejsc,a jak do cholery dać głosowanie gdy w amx mam tylko dwie możliwości de_dust2 i de_train,a traina właśnie gramy,to co za sens z głosowania. Ludzie się nie mieszczą, leci zmianka,raz tłumaczyłem,drugi i trzeci.Nie będe za każdym razem się tłumaczył przecież. ~popapraniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Grudnia 2014 #231892 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi