Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> LKD

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: LKD

Doświadczenie (w byciu adminem): lacznie 3 lata

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 5lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego Ty: Byłem juz na sieci, nie było skarg na adminowanie, i rzadko widze admina na serwie szczerze mowiąc (biorąc pod uwage ilość adminow)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h

Kontakt: Steam

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/LKD/185.36.170.7:27028/

Byłeś adminem, to powinieneś wiedzieć, ze jak nie spełnia się wymagań, to nie składa się podań :)

Brak podstawowego wymagania - godzin

Na nie.

@Teez.

To jest moja opinia. Po pierwsze skoro on ma "przywileje", to dlaczego wszystkim nie obniżyć wymagań?

Do wymagań brakuje mu ponad 17h, nie uważasz, że za dużo?

Skoro zależy mu tak na adminie, że chwilę po wróceniu (nie wiem czy tydzień minął), a chce już rangi.

Poza tym skargi były na niego jak miał admina na dd2, więc niech nie kłamie w podaniu :)

Dalej podtrzymuje swoje "na nie".

LKD ledwo co wrócił na sieć. Tydzień gry na serwerze. Pierwsza sprawa. Druga - popieram Augusta odnośnie godzin. Rozumiem jak brakuje 5, ale tutaj brakuje 20 godzin. Prawie połowy, lekkie przegięcie. Przestajemy traktować wszystkich kandydatów jednakowo? Za chwile posypią się kolejne podobne podania i co wtedy napiszemy kandydatom? Za wcześniej z tym podaniem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Brak kultury, wielokrotne łamanie regulaminu odnośnie wulgaryzmów na SB.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...