Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230189 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Data i godzina: 15:50 Nick admina/gracza, który zawinił: Johan Dowody: Dowodem mogą być np Zapisy serwera (czatu) w konsoli Świadkowie: Snuffel [(itd.)Prawie wszyscy co wtedy byli] Uzasadnienie: No to przejdźmy do rzeczy : O godzinie 15:50 Zglosilismy razem z snuffellem czitera. Johan stwierdził, że mamy napisać na u@ . Tak też zrobiliśmy. Czekamy 2 minuty nic się nie dzieje. Pytamy go co robisz, bo wiemy ze nie spectowal go . I po chwili dostalem taki komunikat : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Johan. [AMXBans] There are 30 minutes left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : DarkWarrior [AMXBans] Reason : ' Kultura ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 832515925 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.36.39.58 ' [AMXBans] ======================================== Mam szczerą nadzieję, że gracz zostanie ukarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Listopada 2014 #230191 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Zapraszam admina Johan, a Ty ogarnij te kolory to nie jest malowanka a nie które z nich są tylko dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230195 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Dziekuje za szybka reakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230201 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak cos mozesz tez snuffela zawolac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 3 Listopada 2014 #230219 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak już wrzuciłeś bana z konsoli to trzeba było wrzucić zapis rozmowy z konsoli najlepiej w formie SS'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230222 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Bana dostałeś za to, że na u@ się nie przeklina o czym dobrze wiesz(zrobiłeś to dwa razy) i za zachowanie. Na zdjęciu tylko jeden raz widać, można sprawdzić logi. Byłem na spectcie i obserwowałem graczy, ale też nie mogłem wszystkich naraz, miałem 3 zgłoszenia cziterów, więc obserwowałem po kolei, nagrywałem demka i robiłem ssy. Niestety na serwerze było ponad 20 osób i nie mogłem się rozdwoić, a Wy(DarkWarrior i snuffel) dostawaliście białej gorączki, ponieważ dla was każdy kto was zabije przez ścianę lub ma non-steama jest cziterem. Wszystkich sprawdziłem, tym co podejrzewałem zrobiłem ssy. Taka rada, zauważycie czitera to go zgłoście na u@, i nie skamlajcie na sayu, że lata sobie cziter, a admin nic nie robi, bo wy już banowalibyście, trzeba zobaczyć co dany osobnik wyczynia, bo też utrudnianie mu gry na serwerze(robienie po milionkroć ssów) nie jest za fajnie i taki ktoś zaraz opuści serwerownie. Dowód: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a71e3e32a52b22c8.html Pozdrawiam Johan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #230228 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Sam miewam często takie sytuacje, że mam 3/4 zgłoszenia na raz, a gracz myśli, że jest wyjątkowy i wszystko widzi nawet to, że ktoś może być odpalony chociaż nie jest. Zaczyna się później spam, spam i jeszcze raz spam. Zdarza się, że admin jest sam na serwerze i nie ma opcji żeby widział wszystkich zgłaszających na raz. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #230229 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379789 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi