Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229267 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 3 maj cie. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2014 #229291 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Szanuję Twoją decyzję, ale uwierz mi, "wrócisz" szybciej niż Ci się wydaje. Ty potrzebujesz MH, a MH potrzebuje Ciebie (i nie chodzi tutaj tylko o serwery, to jest mniej istotne). W kontakcie, bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Października 2014 #229313 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 W sumie w takim samym tempie jak się przywitaliśmy tak się też żegnamy. Wolna decyzja, sam ją również pewnego razu podjąłem, a teraz przychodzi mi pisać ten post. Wrócisz i to nie jest zabawa we wróżbiarstwo. Jak na razie to :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229424 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Listopada 2014 #229584 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi