Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Mikro

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dość dziwny problem , mianowicie mikrofon działa mi normalnie na ts na skype wszystko jest git , natomiast jak wejde na cs nikt nie slyszy jak mowie . Natomiast jak odpale mikro i strzele to słychać normalnie mimo iż gram na słuchawkach .

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś pomógł :P

[Mam wbudowane mikro w laptopie , windowsa 7 ] Wcześniej wszystko było dobrze ale ostatnio wymieniałem dysk twardy i od tego momentu pojawił sie problem.

Zależy czy słyszysz graczy jak "roboty" czy w ogóle ich nie słyszysz tylko pokazuje ci osobę która mówi. Jeżeli słyszysz innych jak "roboty" jest to wina aktualizacji i mogę ci tu pomóc podsyłając ten poradnik : http://www.mpcforum.pl/topic/878688-jak-przywrocic-csa-do-wersji-sprzed-aktualizacji/ . Jeżeli to nie oto chodzi to wybacz, a jeżeli o to to miło było pomóc ;)

Dopisz do configa te komendy :

voice_maxgain "5"

voice_avggain "0.500"

voice_scale "5"

voice_fadeouttime "0.100"

voice_profile "0"

voice_showchannels "0"

voice_showincoming "0"

voice_enable "1"

voice_dsound "0"

voice_overdrive "2"

voice_overdrivefadetime "0.400"

voice_recordtofile "0"

voice_inputfromfile "0"

voice_modenable "1"

voice_clientdebug "0"

voice_loopback "0"

Odznacz atrybut pliku "tylko do odczytu"

Znalazłem jeszcze takie komendy, spróbuj, a jak to nie pomoże to ja się wyczerpałem

Jak to nie pomoze tzn @Komendy to   zmień ustawienia na Steam ustawienia (Steam -> Ustawienia -> Dźwięk -> Sprawdź, czy masz ustawiony poprawny mikrofon,jak nic nie da odinstaluj mikrofon i zainstaluj ponownie .Powinno to rozwiązać sprawę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...