Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228194 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 http://multi-head.pl/topic/44645-ab-x3/ nie rozumiem dlaczego nie zostałem odbanowany akcję 3:31 wytumaczyłem ,że była ona spowodowana przyciskiem quick turn na myszce od microsoftu .. bo czytając wszystkie posty sądze ,że tylko ta akcja przesądziła o moim zbanowaniu. Wogóle demo jest tak słabej jakości odrazu powinno trafić do kosza czy administatror mogłby zerknąć na to demo bo na serwie panuj samowolka banujecie uczciwych graczy jak możecie stwierdzić po tym hltv ,że mam "autonamierzanie namierzanie" ja tu niczego nie widze -B . równie dobrze moglibyście zbanować gracza Thar który jest całkowicie czysty według mnie za jego grę i wmówić mu ,że ma autonamierzanie .. Proszę o UBBB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 29 Października 2014 #228290 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Osobiście wierzę, że masz ten przycisk quick turn. "efekt" namierzenia na długiej z m4 i galerii, nie wytłumaczysz przyciskiem od producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Października 2014 #228328 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 A kto mówi, że tylko ta akcja przesądziła o banie? Nie oceniamy na jeden akcji tylko na kilku. Zapomniałem tam dopisać: W celu dostania ub musisz zrobić 100 reklam sieci. Jest to jednorazowa możliwość dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 29 Października 2014 #228329 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Listopada 2014 #230931 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi