dawcamocywnocy Napisano 10 Października 2014 #220978 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Twój nick podczas gry:zyd Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 84714377 Uzasadnienie:reason "auto bh" upieram się przy wersji takiej ,że grając ponad 7 miesięcy na deathrun ma się jakieś umiejętności z tego co mi wiadomo plugin blokuje wszelkie skrypty więc to mój skill w 100 % dla wtajemniczonych scroll dość szybko przesuwany + duck czasami dla prędkości wtedy właśnie uzywasz duck'a na scrollu wypróbuj nauczysz się musisz też pamietać o naprzemiennym wciskaniu klawiszy a-d-a-d-a-d i w takim wypadku ruchy myszki możesz mieć mniejsze tzn nie musisz tak dużo robić "kółeczek" myszką mam nadzieje ,że każdy zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Października 2014 #220982 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Zapraszamy admina Tom w celu wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Października 2014 #220989 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 http://www17.zippyshare.com/v/66300675/file.html - od 01:56 jakoś. Jeden z graczy też to zauważył. No cóż... Edit: Notka dla tych którzy wierzą w te głupie pisanie, że to skill. Wystarczy spojrzeć, kiedy skacze po pochylni obracając się i rozglądając. Każdy ogarnięty, który potrafi robić BH wie, że trzeba zrobić odpowiednie ruchy myszką, żeby w taki sposób wejść na górę przy takim spadzie. Tutaj widać delikatne jakby znikome ruchy, które nic nie znaczą i udowadniają, że ma AUTO BH i jeszcze do tego się obraca + te podskakiwanie HA HA HA dobry Kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Października 2014 #220998 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Uzasadnienie:reason "auto bh" upieram się przy wersji takiej ,że grając ponad 7 miesięcy na deathrun ma się jakieś umiejętności z tego co mi wiadomo plugin blokuje wszelkie skrypty więc to mój skill w 100 % dla wtajemniczonych scroll dość szybko przesuwany Na deathrunie jest autobh, więc nie mów mi, że tam ćwiczyłeś scrollowanie. Moim zdaniem za dobre to bh, poczekam na opinię innych członków UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 10 Października 2014 #186771 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 musisz też pamietać o naprzemiennym wciskaniu klawiszy a-d-a-d-a-d i w takim wypadku ruchy myszki możesz mieć mniejsze tzn nie musisz tak dużo robić "kółeczek" myszką mam nadzieje ,że każdy zrozumiał Durnia szukasz? Na MH raczej ich nie ma, tylko oszuści, którzy są eliminowani w taki sposób jak zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Października 2014 #221090 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Sam mam ustawiony jump i duck na scroll'u. Umiem także bh. Lecz to co widziałem na demku jest dla mnie rzeczą niemożliwą. Na pochylni powinny być wyraźne ruchy myszki a na demku tego brak. Nie ma opcji żebym uwierzył, że to jest Twój czysty skill. Za szybkie skoki, za lekkie ruchy myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 11 Października 2014 Autor #221146 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Tak jak wspominalenm strzalki robia cala robote Radek ( sa serwery bez auto bh ) freezu co wy mozecie wiedziec o bh jak nigdy na dr nie graliscie ogolnie serwer dd2 jest bardzo dobrze skonfigurowany dlatego tez bh wychodzi tam rewelacyjnie jak moglbym miec bh jezeli serwer blokuje komendy alias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221232 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Nie wiesz jakie aliasy blokuje serwer, więc za przeproszeniem przestań pierdolić głupoty. Idiotów szukaj gdzie indziej, z nas nich nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Października 2014 #221233 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi