Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Bajo

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu zrezygnowałem z rang, lecz na forum czasami wchodziłem. Teraz z powodu braku czasu nawet tego nie będę mógł robić, więc żegnam się na stałe. Jeśli można to proszę o usunięcie konta.

Pozdrawiam tych, którzy od początku do końca byli wobec w mnie w porządku, głównie: Teez, EvO, Malu, Freezu i Danke. Trochę będę tęsknił, jak coś to znajdziecie mnie na steam: W MAJU NA HAJU.   http://steamcommunity.com/profiles/76561198035212389/    Mam nadzieję do zobaczenia.

Oj Relopik detektywie :) Tak się składa, że mam brata, któremu udostępniam konto steam, coś jeszcze? :). // to chyba logiczne, że jeżeli nie mam czasu wchodzić na forum, to tym bardziej na grę. Pomyśl trochę chłopak.

W sumie nie powinienem się tłumaczyć, no ale - 27.09 zakończyłem definitywnie grę w cs'a, po czym mój brat może nie przejął steama, ale tylko on grywa w cs'a. Graliśmy zawsze na tym samym nicku, tam gdzie graliśmy każdy bez problemu rozpoznawał nas, w końcu nie trudno odróżnić głos 17 latka od 24 latka. Pozdrawiam. 

Pozdrawiam tych, którzy od początku do końca byli wobec w mnie w porządku, głównie: Teez, EvO, Malu, Freezu i Danke. Trochę będę tęsknił, jak coś to znajdziecie mnie na steam: W MAJU NA HAJU.   http://steamcommunity.com/profiles/76561198035212389/    Mam nadzieję do zobaczenia.

Cieszę się, że znalazłam się w tych osobach :).

Nie wiem z jakich przyczyn odchodzisz, ja akurat w to wnikać nie będę, ale życzę Ci wszystkiego co najlepsze w życiu : ). Spoko z Ciebie ziomek :).

Odzywaj się na steam :).

POWODZENIA! :).

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...