Guest Guest Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Twój nick podczas gry: hasztag_Marcin Godzina, data zdarzenia: około 16:35, 2 października 2014 Mapa: DD2/INF STEAM_ID / IP: 1:0:656080926 / 89.72.17.105 Uzasadnienie: Dostałem bana od admina Ilva mimo, że nie czitowałem. Może opiszę całą sytuację. Mapa Inferno. Stałem przy wejściu do żelek i usłyszałem jak rozwalają tą kratkę łączącą żelki z dywanami, więc wszedłem na schody żelek i kucnąłem i czekałem aż na mnie wpadną, żeby ich bez problemu zastrzelić, wpadł na mnie Admin Ilva a ja się spodziewałem tego i szybciej go zabiłem niż on mnie, chodź też zadał mi dużo obrażeń, potem wszedłem do żelek i mnie zabił inny typ. I za chwile dostałem bana od Ilva jak dla mnie jest to nadużywanie admina. Screeny wrzuciłem i Strajk mi powiedział, że jest za duża przerwa między screenami i nie dostałem UB. Może jest to spowodowane tym, że ustawiam priorytet hl.exe na niski (bo inaczej mnie wywalają za PING) lub to wina internetu z którym mam problemy od kilku dni (odkąd zmienili prędkość z 30mb/s do 60mb/s) często zawiesza mi CS'a. Nie czitowałem i proszę o UB bo nie mam zamiaru robić jakiś reklam skoro wiem, że jestem nie winny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 screen shoty: http://www37.zippyshare.com/v/26401902/file.html poprzednio źle wstawiałem screeny, mówiłem że się na tym nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 ss są czyste, ale poczekajmy na to co miał na myśli Strajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 August wejdź tu http://multi-head.pl/topic/42626-hasztag-marcin/ chodzi o to że ja te screeny otwierałem i zapisywałem w osobnym folderze pojedynczo i dlatego jest zły czas a tu dodałem je poprawnie po prostu je przenosząc bezpośrednio z pliku cs. Na tamtych screenach jest czas jak je zapisywałem a nie czas ich zrobienia, teraz są te poprawne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...