DobryChlopak Napisano 1 Października 2014 #216614 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nick cheat`era: Pudelko Godzina, data zdarzenia: Mapa: d2. Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): w Uzasadnieniu STEAM_ID/IP cheat`era: STEAM_0:1:47822 ip zmienne "83.5.105.63:27005". Uzasadnienie: HL1, Silent Aim. ***j wie. Zalecam przeczytanie i dopiero ocenianie. http://www51.zippyshare.com/d/30798035/19/pudelkooo.zip - Demo By August. Niektóre akcje wymagają spowolnienia. 12:28 - Górna trupa. Celownik na prawo, ale kula na główce. 12:50 - można zauważyć, że dwa strzały jeden lewo drugi nad głową lecz head. 12:54 - "zawieszony" celownik na głowie w ciemni. leci w lewy górny róg. 12:58 - kolejny magiczny head przez skrzynię. 15:42 - nienaturalne zachowanie celownika przy full-auto i head. leci w lewy górny róg. Tutaj zalecam spowolnienie 1/4 -16:48 - Co prawda na respie CT stał CT lecz widać i słychać, kto strzelił pierwszy(Pudełko) - Pierwsza Kula leci w prawo od modelu, druga nad głową przy pochylni na A. Lecz Leci head, 24:28 - Drugi head i spowolnienie do 1/4 - widoczny przeskok i head. http://www36.zippyshare.com/v/78966654/file.html By Tom 11:37 - Żadna kula nie doszła do celu lecz zabija. Wszystko poleciało w lewo na ścianę. 14:08 - drugi head i wyraźne przeskoki + samo namierzenie. Ogarnięty Admin zauważy, że coś tutaj nie halo. puelkocuj http://www36.zippyshare.com/v/16311708/file.html by Tom 15:31 - brak ammo w DGL, widać, że przy naciśnięciu spustu celownik namierzył mu na model i ciągnął się za nim przez sekundę. 20:06 - jedna kula leci w prawo, druga nad nim, ale i tak leci head. Spowolnienie do 1/4 wszystko wyjaśni. Chciałbym, żeby osoby, które nie mają pojęcia o grze nie wypowiadały się bez konkretów. To nie jest ocenianie prostego wallhaczka. Gracz wie, kiedy się spalił i trzeba przystopować. Na tych demach można zauważyć akcje, gdzie nie trafiając w model leci head i jest to udowodnione kilka razy. Same POV'y wszystko na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216624 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Co do demka by Tom, 14:08 widać wyraźnie ściąganie celownika na głowę A w tym demku puelkocuj 20:06 - ewidentnie widać, że są dwa strzały, widać gdzie oba siadają, nad modelem, mimo to wchodzi głowa, wystarczy 1/4... Dodatkowo mam pewne przemyślenia odnośnie tego gracza, o których wie n-ty... Co do tych akcji wyraźnie przypominają mi akcje pewnego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Października 2014 #216642 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Na wh bym tutaj nie stawiał ,ale ciekawe są te skoki celownika na głowę myślę że to może być jakaś odmiana aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Października 2014 #216644 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ban poszedł ode mnie dla tego pana, za moje demko w której pierwsza akcja jest 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 1 Października 2014 Autor #216658 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Na wh bym tutaj nie stawiał ,ale ciekawe są te skoki celownika na głowę myślę że to może być jakaś odmiana aima hehe. A czy ktoś tutaj mówi o WH? NIE!!!!!!. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 1 Października 2014 #216666 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 w 1/4 można zobaczyć cuda , w pozostałych akcjach rzekomego ab nie widać co do przeskoków celownika uważam ,że są to ruchy ręki ogólnie gracz jest czysty według mnie. Naprawcie hltv bo straszna jakość dem . wiem ,że to pov chciałem zwrócić uwagę przy okazji mojej wypowiedzi ,że hltv na mh to żart pobierz i się przekonasz co do tych dem jakość ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 1 Października 2014 #216675 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 w 1/4 można zobaczyć cuda , w pozostałych akcjach rzekomego ab nie widać co do przeskoków celownika uważam ,że są to ruchy ręki ogólnie gracz jest czysty według mnie Naprawcie hltv bo straszna jakość dem . Ty naprawdę oglądałeś te demka? WSZYSTKIE SĄ TO NAGRANIA POV, a nie HLTV. Co do lagów na moim nagraniu, to po prostu była okazja na to nagranie, a pobierałem ważną rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 1 Października 2014 Autor #216678 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 co do przeskoków celownika uważam ,że są to ruchy ręki Na FullAuto i ruchy ręką w lewy górny róg w przeciągu 1 sekundy 5/6x? Nieźle się chłopak musi trzepać, że ma taką aktywność. W 1/4 można zobaczyć więcej niż widać na demku normalnie. "Cuda" widzę w twoim poście i twojej śmiesznej ocenie. Większość akcji rozchodzi się o strzały w model, gdzie kule w ogóle nie lecą w cel, a leci head :-). Oglądanie ze zrozumieniem widać nie każdemu przychodzi łatwo, a oceny później są jakie są, ponieważ demko nie zostało w ogóle obejrzane z uwagą tylko na odpieprz. Najłatwiej pisać o cudach, niż jak osoba argumentująca swoją wypowiedź najlepiej i najłatwiej jak potrafi, pisać w najbardziej banalny i głupi sposób wrzucając wszystko na "CUDA" i tralalala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #217086 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Śmiechu warte, każdego kto strzelać potrafi banujecie ? Admini to chyba nigdy nie widzieli skillowego gracza który grać potrafi, skoro dla nich te podane czasy to niby aimbot. Amatorszczyzna pełną parą, aż trudno uwierzyć że osoby które decyduję o przyznawaniu banów są aż tak słabe... Ban za skilla i nic więcej. Jeżeli jest na tej sieci jakiś admin co ogarnia temat dem, to niech obejrzy i odbanuje, bo ban za bycie lepszym niz inni to istna kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Października 2014 Autor #217129 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Śmiechu warte, każdego kto strzelać potrafi banujecie ? Admini z tamtego tematu chyba nigdy nie widzieli skillowego gracza który grać potrafi, skoro dla nich te podane czasy to niby aimbot. Amatorszczyzna pełną parą, aż trudno uwierzyć że osoby które decyduję o przyznawaniu banów są aż tak słabe... Ban za skilla i nic więcej. Jeżeli jest na tej sieci jakiś admin co ogarnia temat dem, to niech obejrzy i odbanuje, bo ban za bycie lepszym niz inni to istna kpina. wiesz... skill skillem, każdy potrafi zrobić na FFA dobre staty, każdy potrafi z allegro itp. kupić steam 2k3, ale nie każdy potrafi strzelając np. koło modelu trafić w głowę czy inne temu podobne sytuacje i to kilkakrotnie. W twojej grze widać, że coś jest nie halo. Samo zachowanie celownika, nienaturalne ściąganie w dół podczas full-auto co jest widoczne np., kiedy skanujesz ścianę czy to z m4 czy AK tłumaczysz skillem..... hmmmm.... ciężko jest oceniać skilla na poziomie publicznym, ale widać różnicę pomiędzy różnymi graczami, którzy grają dużo lepiej i nie stwarzają żadnego podejrzenia, lub wyróżniają się chociaż potwierdzoną tożsamością. Możemy porównać twoje zachowania celownika z innymi wieloma graczami, którzy robią wysokie statystyki na naszym serwerze. Wtedy zauważymy, że twoje akcje czasami odbiegają od rzeczywistości. Piszesz o umiejętnościach. Z ochotą mogę wrzucić moją osobistą grę z dzisiejszego dnia, kiedy zrobiłem bodajże 80:10. Jeżeli wywyższasz się umiejętnościami możemy porównać wielokrotne strzelanie z każdej broni i zauważymy, że twoja gra odbiega "czasami" od rzeczywistości ponieważ jak każdy wie, oszukujesz i starasz się wmówić, że masz umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Października 2014 Autor #217130 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 przypadkowy doble komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #217177 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Śmiechu warte, każdego kto strzelać potrafi banujecie ? Admini to chyba nigdy nie widzieli skillowego gracza który grać potrafi, skoro dla nich te podane czasy to niby aimbot. Amatorszczyzna pełną parą, aż trudno uwierzyć że osoby które decyduję o przyznawaniu banów są aż tak słabe... Ban za skilla i nic więcej. Jeżeli jest na tej sieci jakiś admin co ogarnia temat dem, to niech obejrzy i odbanuje, bo ban za bycie lepszym niz inni to istna kpina. Jak widzisz nie zgodze się z Tobą, jestem tego żywym przykładem. wiesz... skill skillem, każdy potrafi zrobić na FFA dobre staty, każdy potrafi z allegro itp. kupić steam 2k3, ale nie każdy potrafi strzelając np. koło modelu trafić w głowę czy inne temu podobne sytuacje i to kilkakrotnie. Nie zgadzam się chuck norris to potrafi... Co do pudelka i administracji.. Panowie zobaczyłem pierwsze 7 min z 1 demka i to Wam nie wystarcza? Zobaczcie uważnie pierwsze 7 min i czyncie honory. Pozdrawiam gracza do zobaczenia na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 2 Października 2014 #217191 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ban zostaje. Przeskoki na heady+ te magiczne zabicia z hs niewidzialnym nabojem. Nie ma się co nawet rozpisywać nad demkami bo wszystko ładnie i szczegółowo opisał @DobryChlopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 2 Października 2014 #217192 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi