Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Konkurs TOP15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moją propozycją jest konkurs TOP 15. Polega on na tym że kto w ciągu 2tygodni/miesiąca zajmie miejsce 1-5 otrzyma nagrody przyznane przez administrację VIp/Preemium , konkurs by był organizowany na wszystkich serwerach sieci po zakończeniu konkursu zrobić screeny z tabelami /top15 i wrzucić je tutaj nastepnie ogłosić zwycięzców i rozdać im nagrody .  Czekam na wasze opinie/sugestie .

Napisano

Ja osobiście wątpię, że to przejdzie.

Reset rankingu na naszej sieci jest co kilka dni, więc to w ogóle nie miałoby sensu, by administracja rozdawała takie nagrody za 1,2,3,4 i 5 miejsce w topce :).

Gdyby resety były co 2-4 tygodnie to wtedy mogłoby się pomyśleć, ale tak nie jest, więc jak dla mnie powinien być pomysł odrzucony :).

Napisano

Zgodzę się z Danke, na serwerach są resety co kilka dni nie mówię tu o wszystkich serwerach a bynajmniej o serwerze Only DD2+DM ;)

Jeżeli na innych serwerach nie ma tego problemu więc jestem jak najbardziej na Tak, graczy by to zmotywowało do ostrej gry i miłej zabawy o zwycięstwo ...

Napisano

No nie wiem, na serwie mało kto byłby chętny pójść po pakę i zaplantować(bo punkty za podłożenie i detonację paki nie są liczone do rankingu). Mogłoby pójść w tą gorszą stronę.

Napisano

Zgodzę się z Danke, na serwerach są resety co kilka dni nie mówię tu o wszystkich serwerach a bynajmniej o serwerze Only DD2+DM ;)

Jeżeli na innych serwerach nie ma tego problemu więc jestem jak najbardziej na Tak, graczy by to zmotywowało do ostrej gry i miłej zabawy o zwycięstwo ...

Na DD2 #2 oraz na Cod Mod 500K lvl są resety co kilka dni :/. Także pewnie tyczy to wszystkich serwerów :/...

Więc moim zdaniem nie powinno przejść, bo to (jak już wspomniałam wcześniej) byłoby beznadziejne.

Napisano

Konkurs może się odbyć na wybranych serwerach przez administrację nie ma tutaj problemu :)

No nie wiem, na serwie mało kto byłby chętny pójść po pakę i zaplantować(bo punkty za podłożenie i detonację paki nie są liczone do rankingu). Mogłoby pójść w tą gorszą stronę.

A ty wiesz co ty piszesz ? przecież wiadomo że ptk za pake nie są dodawane chodzi o same zabójstwa jak byś nie wiedział :)

Napisano

Rozumiem że są co kilka dni, lecz w czasie konkursu też można opóźnić reset, bo to Administracja robi odręcznie a nie automatycznie, więc w tej kwestii dużego problemu nie widzę, a gracze raczej nie będą się "sapać" o opóźnienie rankingu, mogą być zadowoleni z konkursu, ale to już decyzja właścicieli i opiekunów : ) 

Napisano

Rozumiem że są co kilka dni, lecz w czasie konkursu też można opóźnić reset, bo to Administracja robi odręcznie a nie automatycznie, więc w tej kwestii dużego problemu nie widzę, a gracze raczej nie będą się "sapać" o opóźnienie rankingu, mogą być zadowoleni z konkursu, ale to już decyzja właścicieli i opiekunów : ) 

Dokładnie tak :)

Napisano

Konkurs może się odbyć na wybranych serwerach przez administrację nie ma tutaj problemu :)

A ty wiesz co ty piszesz ? przecież wiadomo że ptk za pake nie są dodawane chodzi o same zabójstwa jak byś nie wiedział :)

No właśnie o to mi chodzi. Jeżeli graliby tylko o to by być w rankingu to nikt nie pchałby się po pakę ryzykując zgona, a co za tym idzie spadek w rankingu. Czytaj proszę dokładnie co piszę.

Napisano

No właśnie o to mi chodzi. Jeżeli graliby tylko o to by być w rankingu to nikt nie pchałby się po pakę ryzykując zgona, a co za tym idzie spadek w rankingu. Czytaj proszę dokładnie co piszę.

Przecież jeżeli by nie wykonywali celów to proste żeby admin ich zeslayował albo skikował za lamerską grę :) 

Napisano

A co tu jest do nie wypalenia ? Administracja restartuje ranking na wybranych serwerach i gracze np przez 2 tygodnie starają się znaleźć w Top 3 :) Ja nie widzę nic w tym trudnego .. 

Napisano

Czy ja wiem, można by zainstalować na forum psychostats, no i to by zastąpiło top15 :>

Nom ci powiem że to by było dobre rozwiązanie tylko pytanie czy Administracji będzie się chciało instalować :) Moim zdaniem mniej czas zajmuje zrestartowanie top15 ni jeżeli instalacja psychostatów .

Napisano

top 15 resetuję się samoczynnie przez hosting, administracja nie ma nic do gadania.

Psychostats, za to zabiera 1 bazę danych, no i trochę transferu. Na unix w zależności jaka oferta, jest mało baz. Chyba, że mówimy o nielimitowanych, to się zastanawiam czemu tego jeszcze nie ma :>

Napisano

top 15 resetuję się samoczynnie przez hosting, administracja nie ma nic do gadania.

Psychostats, za to zabiera 1 bazę danych, no i trochę transferu. Na unix w zależności jaka oferta, jest mało baz. Chyba, że mówimy o nielimitowanych, to się zastanawiam czemu tego jeszcze nie ma :>

A to nie wiedziałem żę automatycznie mają ustawiony reset :) propozycja jest już prawie 4dni czekam na wypowiedź kogoś z właścicieli .

Napisano

Nom ci powiem że to by było dobre rozwiązanie tylko pytanie czy Administracji będzie się chciało instalować :) Moim zdaniem mniej czas zajmuje zrestartowanie top15 ni jeżeli instalacja psychostatów .

Administracja i tak już ma dużo roboty, a Ty chcesz im dokładać jeszcze więcej?

Jak już na 1 stronie wspomniałam - raczej nie przejdzie.

Weźcie to zamknijcie, bo temat jest zbędny, a tylko posty sobie nabijają...

Napisano

Danke nie decyduj za wszystkich to że Tobie się nie podoba nie znaczy że innym nie , To jest propozycja konkursu i każdy może wyrazić swoją sugestię jak mogłoby to wyglądać :) Nie musisz się tutaj wypowiadać jeżeli ci się propozycja nie podoba . A przy tym konkursie nie ma nic praktycznie do roboty ja nawet sam osobiście mogę zrobić ssy na koniec i wstawić na forum .

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...