Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211716 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Wpadłem na pomysł konkursu, który polegałby reklamowaniu MH na innych forach. Załóżmy, że trzy osoby z największą ilością zrobionych reklam otrzymałoby nagrody w postaci : 1. Vip/premium na 2 miesiące na wybranym serwerze oraz ranga Promotor na okres miesiąca na forum. 2. Vip/premium na miesiąc na wybranym serwerze. 3. Vip/premium na 2 tygodnie na wybranym serwerze. Przekopałem te propozycje i zauważyłem, że pojawiały się już propozycje takowego konkursu, więc proponuję jeszcze jeden - Konkurs - PESTKI - polegałby na tym, że osoby, które zdobędą najwięcej hs'ów ( 3 czy 5 osób ) dostają nagrody. Opiszę bardziej, gdy konkurs przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211720 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Propozycje konkursów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2014 #213976 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Którego serwera dotyczyłby konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2014 #218629 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Brak zainteresowania autora tematu, jak i użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Października 2014 #218630 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383817 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje konkursów" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi