eR. Napisano 21 Września 2014 #211649 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Tylko chciałem się dowiedzieć czy aż tak Cię to mleko zabolało że musiałeś mi dać bana na 5 min ?? Bo mogłeś równie dobrze napisać eR. patrz jak rzucasz flashe..... Chcesz pokazać że jesteś wyżej odemnie to pokaż ale w inny sposób.. Dla mnie ban bezpodstawny po za tym bez ostrzeżenia itd. " Każdemu może się zdarzyć rzucić granata nie tam gdzie się zawsze chce [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: SoBiEcIn. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'pATRZ NA RADAR. oGAR FLESHA' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27621729' [AMXBans] Twoje IP: '81.190.166.70' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 21 Września 2014 #211656 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 = Chcesz pokazać że jesteś wyżej odemnie to pokaż ale w inny sposób.. Czy ja takie cos powiedzialem czy cos? Dostales bana za flesha . Kazdy rzuca fleshe i kazdy dostawal upomnienie ... Ban na 5 minut ... A ty tu ze skarga wylatujesz. A ciebie az tak bolal ten ban na 5 MINUT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 21 Września 2014 Autor #211657 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 No bo chłopie dostałeś mleko na twarz i banem mnie poczęstowałeś bo przerwałem ci Rash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 21 Września 2014 #211669 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Chlopie ja nwm co ty masz w glowie naprawde. Kazdy dostawal za fleshe bany a ty jestes jakims wyjatkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 21 Września 2014 Autor #211673 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 gdzie było ostrzezenie ?? Po 2 był to pierwszy moj " Niecelny rzut " po 3 pogrążasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 21 Września 2014 Autor #211675 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 = Czy ja takie cos powiedzialem czy cos? Dostales bana za flesha . Kazdy rzuca fleshe i kazdy dostawal upomnienie ... Ban na 5 minut ... A ty tu ze skarga wylatujesz. A ciebie az tak bolal ten ban na 5 MINUT ? proszę pokaż mi to ostrzeżenie dla mnie bo z tego co widze nie wychodziłeś od tamtej chwili z serwera wiec sprawdz swoja konsole i pokaz mi ze mnie ostrzegales bo bana dostalem po 3 sekundach jak cie oslepilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 21 Września 2014 #211676 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 TY NIE DOSTALES OSTTRZEZENIA ... nIC TAKIEGO NIE POWIEDZIALEM .... pogrązasz to ty sie wlasnie chlopie... Dostales bana SŁUSZNEGO na 5 MINUT a ty mi tu wyjezdzasz ze ja sie pograzam i mi placzesz...Ogarnij sie ... Ban byl sluszny i tyle Jak chcesz moge ci dac ssa z tej akcji Ostrzegalem ogolnie a nie cb z osobna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 21 Września 2014 Autor #211680 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 To poproszę... Pisze ci niedorozwoju ze to bylo moje pierwsze przewinienie i jeszcze ten flash polcieal gdzie polecial bo mnie zblokowales. zamiast sie przynac do bledu i powiedziec ze cie ponioslo bo ci nie wyszla akcja to bedziesz mi tu wklejal ze to moja wina....... No po prostu tego ci nie odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211681 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Widze skarga na bardzo wysokim poziomie... Admini nie muszą się tłumaczyć z banów 5 minutowych. Zamykam w celu uniknięcia dalszej kłótni. Ban wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Września 2014 #211682 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi