Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko chciałem się dowiedzieć czy aż tak Cię to mleko zabolało że musiałeś mi dać bana na 5 min ??

Bo mogłeś równie dobrze napisać eR. patrz jak rzucasz flashe.....

Chcesz pokazać że jesteś wyżej odemnie to pokaż ale w inny sposób.. Dla mnie ban bezpodstawny po za tym bez ostrzeżenia itd. " Każdemu może się zdarzyć rzucić granata nie tam gdzie się zawsze chce

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: SoBiEcIn.

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Powod: 'pATRZ NA RADAR. oGAR FLESHA'

[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:27621729'

[AMXBans] Twoje IP: '81.190.166.70'

[AMXBans] ===============================================

Napisano

=

Chcesz pokazać że jesteś wyżej odemnie to pokaż ale w inny sposób.. 

Czy ja takie cos powiedzialem czy cos? Dostales bana za flesha . Kazdy rzuca fleshe i kazdy dostawal upomnienie ... Ban na 5 minut ... A ty tu ze skarga wylatujesz. A ciebie az tak bolal ten ban na 5 MINUT ?

Napisano

=

Czy ja takie cos powiedzialem czy cos? Dostales bana za flesha . Kazdy rzuca fleshe i kazdy dostawal upomnienie ... Ban na 5 minut ... A ty tu ze skarga wylatujesz. A ciebie az tak bolal ten ban na 5 MINUT ?

proszę pokaż mi to ostrzeżenie dla mnie bo z tego co widze nie wychodziłeś od tamtej chwili z serwera wiec sprawdz swoja konsole i pokaz mi ze mnie ostrzegales bo bana dostalem po 3 sekundach jak cie oslepilem

Napisano

TY NIE DOSTALES OSTTRZEZENIA ... nIC TAKIEGO NIE POWIEDZIALEM .... pogrązasz to ty sie wlasnie chlopie... Dostales bana SŁUSZNEGO  na 5 MINUT a ty mi tu wyjezdzasz ze ja sie pograzam i mi placzesz...Ogarnij sie ... Ban byl sluszny i tyle :) Jak chcesz moge ci dac ssa z tej akcji :)

Ostrzegalem ogolnie a nie cb z osobna . 

Napisano

To  poproszę... 

Pisze ci niedorozwoju ze to bylo moje pierwsze przewinienie i jeszcze ten flash polcieal gdzie polecial bo mnie zblokowales. zamiast sie przynac do bledu i powiedziec ze cie ponioslo bo ci nie wyszla akcja to bedziesz mi tu wklejal ze to moja wina.......

No po prostu tego ci nie odpuszcze

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...