Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210882 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Twój nick podczas grania: Figo Godzina, data zdarzenia:23:30 Mapa:DD2 Link do screenów: STEAM_ID / IP: Składam skargę na jakiegoś z adminów z powodu że dał mi kicka że spamie mu na u@ po 1 Admin jest od tego żeby oglądał cały czas u@ czy ktoś nie pisze mu o botach po 2 Admin jest dla tego na servie żeby kontrolował server a nie grał a dziś o 23:30 grał koleś na jawnym wh pisalem na u@ z 3 razy napisałem że koleś ma wh a tu nagle kick ze spamie od czego on jest? jak dla mnie ten admin to nie ogar kto mu dal admina -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 19 Września 2014 #210889 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Według mnie skarga jest niesłuszna. Akurat byłem świadkiem tej sytuacji i faktycznie co jakiś czas, pisałeś kilkakrotnie, że dany gracz ma WH chociaż był czysty. Admin nie jest zobowiązany pisać tobie, że dany gracz jest sprawdzony. Admin jest takim samym graczem jak ty. A po za tym. Działy ci się pomyliły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 19 Września 2014 #210892 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Only DD2" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210895 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 nie jest takim samym graczem jak ja bo on jest od pilnowania servera zeby boty nie grali -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Września 2014 #210897 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Jeżeli gracz był czysty, to ciężko jest Wam napisać na y@/amx_psay do gracza, który zgłasza, że jest on czysty? Po drugie, skoro był odpalony, a admin nie reagował, to nagrywamy wtedy demko, wrzucamy w dziale skarg i są wtedy wyciągane konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210898 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 a dobra zamknijcie to juz bo zal gadac admin siedzi nic nie robi i tyle -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Września 2014 #210899 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Jednak jestem ciekawy co ma do powiedzenia admin, który dał kicka. Jest wstanie sam z siebie się wypowiedzieć czy nie ma odwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211278 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 a dobra zamknijcie to juz bo zal gadac admin siedzi nic nie robi i tyle -.- Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211279 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi