Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210561 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Siemka Data i godzina: 19.09.2014 ~15:30 Nick admina/gracza, który zawinił: Nynek...(coś tam dalej) Uzasadnienie: Zostałem sam na sam z wrogiem (TT). Szedłem galą do paki i od wejścia środka, jak jest dolny trup Nynek mnie uderzał zadając 0 dmg. Zbliżając się do gali napotkałem wroga, strzelałem w niego a on nadal mnie uderzał. Zabiłem go i szedłem w stronę paki, a on dalej to samo. Później coś mu napisałem na "y" coś tam chyba napisał ale nie do mnie, kłócił się chyba z Pokaż dupe. Zaczęła się nowa runda i wtedy zaczął uderzać tego właśnie gracz o nicku Pokaż dupe zadając mu 0 obrażenia przez około 10sekund. Później mu powiedziałem przez mikro. "Co to w ogóle za admin, jakiś nie ogarnięty" i po chwili dostałem bana na 5min za kulture. Świadkowie: Pokaz dupe, Konspirant i w ogóle wszyscy co byli na serwerze. Dowody: 1) http://zapodaj.net/f957adcf1f7ba.jpg.html 2) http://zapodaj.net/9bd606aa90271.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 19 Września 2014 #210567 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Zapraszam admina nynek do wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 19 Września 2014 #210571 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Bardzo śliczne dowody Niestety muszę Cię mój drogi i sympatyczny graczu zmartwić Nie byłem jedynym adminem na serwerze I to nie ja Cię uderzałem ani zbanowałem Nie chciałbym na nikogo donosić, ale skoro jest wystawione moje dobre imię to muszę się jakoś bronić. Proszę Szanowne Państwo "z góry" o sprawdzenie kto tego gracza uderzał i kto mu dał bana. A co do mojej osoby to czekam na szczere przeprosiny od Pana Dreaxiu Tyle z mojej strony w tym temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210580 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 No jeżeli to nie Ty no to naprawdę przepraszam, no ale w sumie to się okaże kto to...no bo sam widziałeś co to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 19 Września 2014 #210600 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Czekamy na wyjaśnienia od admina pokaz dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 19 Września 2014 #210605 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 płacz płacz płacz płacz Dreaxiu , bo jednego fraga straciłeś , Stary po co spinałeś przez mikro gdybyś nic nie mówił to byś nie wyleciał dostałeś bana na 5 min i nie wiem po co ta skarga , Gdybyś był choć trochę mądry nawet nie pisał byś tu o takie pierdoły Bana myśle ,że dałem słusznie ,ponieważ jak mówiłeś przez mikro : " jaki tu jest nie ogarniety admin " Tyle z mojej strony dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210625 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Slap nie jest do zabawy tylko do zachęcenia gracza do paki. Nie nadużywamy go, jeden wystarczy, jeśli nie pomaga - slay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210626 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi