Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207767 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam całą społeczność mh.. Mimo iż jestem już tutaj więcej niż 3 lata to z pewnością wielu mnie nie zna czy pamięta.. Mówcą i pisarzem to ja nie jestem więc... Także ten tego.... Chciałbym się pożegnać z każdą osobą z którą miałem do czynienia czy to w grze, czy na TeamSpeak'u na którym spędziłem setki godzin dobrego za przeproszeniem "odpi*********", na którym mogłem porozmawiać z każdą osobą z osobna na wszystkie możliwe tematy pod słońcem.. Dziękuję też za tysiące godzin spędzonych na serwerze COD, który pamiętam jeszcze jako "dziecko" . Jeszcze jak dopiero zaczął się rozkręcać.. A tu już prawie 4 lata (albo i więcej) od powstania serwera.. Ci co teraz płaczą i narzekają, że są crashe czy tam inne rozżalenia, powinni sami rozkręcić taki zajebisty serwer, który będzie przyciągał i cieszył się popularnością, a zarazem zarabiał sam na siebie i pozwolił rozkręcić SIEĆ - cały mh właśnie powstał od naszego pięknego COD200 Cóż więcej powiedzieć.. Dziękuję za danie mi szansy pomagania w ogarnianiu serwerów. Co prawda dawniej to taki admin był więcej warty, bo trzeba było serio na niego popracować, ale to już inna beczka. Nie pora na żale tylko pochwały bo to głupio walić krytyki w pożegnaniu.. Mam nadzieję, że sieć będzie się dalej rozwijała a nasz Mateusz dołoży następne pluginy, które jeszcze nie są dostępne gdziekolwiek. Szacunek do Ciebie aquax, że sam sobie dałeś radę po odejściu Patryka. Zresztą... Tylko Ty zapieprzałeś za przeproszeniem Na koniec pasuje pozdrowić każdą ważniejszą osobę z osobna, która utknęła mi w pamięci. Mimo iż jest ulotna. ;D Fightera - który tak na prawdę dał mi admina na tydzień, mimo iż wiedział że odejde :DD Dobry chłopak z niego.. Admini COD - cieszcie się, że macie taką lamkę za opiekuna, bo inaczej byście nie mieli życia Oczywiście żartuje Bardzo dobrze, że jest taka osoba na mh, która służy pomocą i wpiera czerwonych Morderca - Nasz kochany Michałek. Chłopak zajebiście pozytywny, który po moim powrocie - (miał wtedy opiekuna COD200) bardzo mnie wsparł po otrzymaniu przeze mnie SS. Nigdy nie zapomnę Twojego tekstu "LOVO, czegoś zbanował Fontusia? " Mam nadzieję że Mordi zostanie tutaj aż do końca na tej sieci, bo bez niego teamspeak jak i serwerownia to nie to samo Zielona. - Dziękuję Angeli za zajebiste rozmowy na teamspeaku i w innym sposobie komunikacji. W pewnym momencie była cięzka sytuacja między nami, ale jakoś to się udało ogarnąć.. Dzięki Ci wielkie za wspólny czas i życzę Ci żebyś spełniła się na sieci jak i w życiu prywatnym. N1U - Juz od pierwszego momentu kiedy wbiłeś na teamspeaka, już zajebiście się dogadywaliśmy na każdy temat pod słońcem. Bardzo dobry, prawilny człowiek.. Mam nadzieję, że opiekun nasz kochany - Fighterek przyjmie go na moje miejsce, bo taka czarna dziura musi być czymś załatana - Wiem wiem, nie da się załatać, bo nawet światło nie przejdzie.. Ścisłowcy cicho tam Nie mógłbym zapomnieć o naszej kochanej dwójce weteranów - aro - Bartek, i strezlec, bez których gra nie miałaby sensu. Nasz kochany aro zamiast na warty chodzić w wojsku to nam wartuje na COD200 .Nie no śmieje.. Szacunek dla Ciebie kolego . Strezlec- nawet Twoje słuchawki które kupujesz i tak Ci nie pomogą.. Będziesz zawsze lamił.. Obyś sobie tego Chryslera kupił, a żona nie atakowała z pazurami . Mam nadzieję, że się kiedyś wspólnie przejedziemy. Wszystkich poztywnych ludzi pokroju : ven-ten , Zoqu, PeQ , ToQ , omi, Mentor, Sobiecin, mrthrow, bez których także rozmowa na teamspeaku i gra nie byłaby tym samym. Ogólnie gra i bicie botków przez 10h szybko by się znudziła.. Ale satysfakcja z zabicia jakiegoś z wyżej wymienionych botków jest przeogromna. ;D Ogólnie cały multi-headowy świat pozdrawiam. Kazdą osobę która kiedyś miala ze mną styk.. A zapomniałem.. Jeszcze naszych kochanych Michałków z multi-head.. nawet nie wiecie jak popularne jest to imię tutaj.. Wtajemniczeni wiedzą.. Trzymajcie się mocno i mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie 10 sek po przeczytaniu tego pożegniania.. Piona dla wszystkich. FonTeK - ManiaK edit. : Stwierdziłem, że nie mógłbym zostawic mojej drużyny z turnieju 5vs5, samych więc jeszcze zagram te kilka meczyków. To będzie takie totalne pożegnanie z grą.. Także.. Do zobaczenia na meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207769 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Września 2014 #207770 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Cześć, 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 12 Września 2014 #207771 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Fontek! Szkoda, że odchodzisz, bo byłeś jednym z lepszych ADMIN'ów COD'a 200 lvl, a zarazem, bardzo dobrym kolega. Zawsze można było na Ciebie liczyć, nigdy nie zapomne naszych zajebistych rozmów na TS'ie :db: Mam nadzieje, że kontaktu nie stracimy Pozdrawiam, N1U :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 12 Września 2014 #207775 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 w.ejdź czasami pograć i pogadać ,bezie nam brakowało na sieci takiego osiołka i lamy jak ty .Cześć trzymaj się .piątka :fool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Września 2014 #207776 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Fontek i ja Cię pamiętam za czasów gdy grałem na cod 200. Żegnam również powodzenia w życiu aby Ci się wszystko ułożyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Września 2014 #207780 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Szkoda ;/ 3m się ziomeczku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Września 2014 #207785 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Cześć oraz powodzenia w życiu prywatnym Wpadaj na ts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Września 2014 #207788 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Bywaj i wpadaj do Nas czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207793 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Trzym się wariat Fajnie się z tobą mixy grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Września 2014 #207814 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Fontek, mimo że mieliśmy przyjemność pograć ze sobą chwilę na AIM/AWP/FY to uważam, że wporzo z Ciebie facet . Trzymaj się, powodzenia w życiu codziennym, no i wpadaj do nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 12 Września 2014 #207817 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Bye :3.. 3M Się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207818 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 oj szkoda wielka ze odchodzisz ale i tak bylo milo z toba grac i cie poznac mam nadzieje ze jeszcze razem kiedys pogramy w cs 1.6 albo cos innego ao fure sie nie martw bedzie w przyszlym roku juz pod oknem stala hehe a jak bede w pl to bedzie trzeba sie spiknac i cos razem dziabnac ale pamietaj ze mniej niz 0,7 nie siadam wiec musisz byc na to przygotowany hehe do zobaczenia ziomus i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Września 2014 #207819 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Nie zdążyłem cie poznać, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207824 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Żegnaj Miło było grać i rozmawiać z Tobą, ale jak widać Twój czas nadszedł, więc Trzymaj się ! Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Września 2014 #207826 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Trzymaj się Powodzenia :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Września 2014 #207861 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Na razie trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Września 2014 #207863 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2014 #207869 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Narka Życze ci jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 12 Września 2014 #207883 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 12 Września 2014 #207904 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Będzie mi brakować tych rozmów Również życzę Ci powodzenia w życiu prywatnym jak i zawodowym No i pamiętaj żeby już drugi raz nie odwalić takiego numeru (Ty wiesz o co chodzi ) Nie wiem jaki masz powód przez który odchodzisz, ale mam nadzieję, że mi powiesz. Ciężko będzie o Tobie zapomnieć. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207927 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 no pa pa. Chodź to ze odchodzisz z Sieci nie znaczy ze kontakt pw się urwie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207932 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Trzymaj się i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 13 Września 2014 #207958 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2014 #207960 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Żegnaj, myślę że kiedyś tu wrócisz Powodzonka 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi