Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206502 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam, 08/09/14 19:20 Po zalogowaniu się na serwer , po minucie wpisaniu trade czat pojawia sie komunikat, zablokowano mi możliwość korzystania z niego. Próbując zadać pytanie w czat pojawia się komunikat:"zakneblowany" ( nie było mnie na serwerze nawet minuty). Po ponownym zalogowaniu się na serwer admin :"P?o?ok" stwierdził iż zrobił to na zasadzie "bo może" Nie złamałam regulaminu, nie znapisałam nic wulgarnego w czat wpisać. Moje pytanie w tym momencie - ja jakiej zasadzie następuje dobór "kadry"? W przypadku wiecznych spawncamingów, "latających teczek", pocketowania sniperów , czy piszczących dzieci to nigdy nie ma nikogo - ale jak trzeba sobie porobić "jaja" z przypadkowego uużytkownikato osoba się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Września 2014 #206512 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Września 2014 #206513 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Zapraszam admina do wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2014 #207220 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Brak zainteresowania tematem przez admina. Zgłoszone do opiekunów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2014 #207221 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi