Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. imie: Mateusz 

2. Kontakt: steam ts

3. Lokalizacja: Podkarpacie 

4. CZAS Jaki poświęcasz DLA cs'a: dużo 

5. CZAS ktory poświęcasz dziennie na forum (okolo): 3 h 

6. Posty (minimum 500 sensownych.): brak 300, jest sensownych chyba że witanie się z każdym hej to takie sensowny post 

7. Co chciałbyś zrobic na Forum (uzasadnienie): Mam parę ciekawych pomysłów 

8. Dział którym chciałbyś sie zajmować na forum: Każdym. Ale nie wpieprzał bym się tam gdzie ludzie mają wyższe prawa niż ja. 

9. Posiadanie umiejętności Współpracy z ludźmi: Jest 

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Też jest 

11. cos sobie o: Mam 23 lata, obecnie pracuje a w wolnym czasie gram w csa. Nie będę tu przekonywał ani prosił żeby ktoś oddał na mnie głoś, składam podanie bo jestem z tą siecią już dość długo....

12. Doświadczenie (Czy się zajmowałeś juz kiedys takie stanowisko oraz Jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Jest chodź nie wielkie, zawsze można się coś nauczyć.

13. Obowiązkowe mikro: jest .

Napisano

oo proszę... Po mimo ze ktośwymyślił 500 postów co dla mnie jest śmieszne.. Bo nie jesteś osoba która nabjia posty albo pisze gdzie się da.. Tylko wypowiadasz sie w tedy kiedy jest to potrzebne. jesteś z nami od dawien dawna.. Nigdy z Toba problemów nie było. do tego dochodzi ze jesteś ogarnięty + zawsze funkcję Admina pełniłeś wzorowo więc tu bd podobnie jestem przekonany ;).. a Po za tym co do wymagań spełniasz je bardziej niż osoba która funckje pełni.. Powodzenia

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...